17

Един

преди 7 години

До 5 доброжелателАз съм дядо на болно детенце и мога да кажа със сигурност, че цените на хотелите там където ходя са високи .Една нощувка на мен ми струва около100 евро.Средната заплата на германеца е около 2500 евро.Там никой не го интересува, че ние вземаме400-500 лева.Така, че ако не си сигурен в това което казваш, по добре замълчи.Благодаря на всички дарители включително и на тези които дариха за моето внуче.

16

Мишо

преди 7 години

Много ми е приятно, че са събрани пари за Гери.

15

!!!!!!!

преди 7 години

Жена ми в момента е с онкологично заболяване и изчетох всевъзможна литература по темата.....Общо взето имаме много компетентни лекари-професори,доценти...и тук там кадърни доктори. Повечето доктори за нищо не струват. Търсете професори и доценти. Притеснителното е ,че щом химиотерапията не е помогнала се върви към трансплантация на костен мозък сигурно с донор. Затова и е толкова скъпо. Дано има късмет. Знайте ,че в момента почти всички тумори в 2ри стадий се лекуват на 70%....лечение има.

14

Некадърници

преди 7 години

Една от основните причини да се дават пари за наука в България е този вид лечение и подобни да могат да се правят и тук, по-достъпни а защо не и безплатни.

13

до 6

преди 7 години

И в Израел са същите измамници.Истината е че заболееш ли парите НЕ ТЕ ОПРАВЯТ. Единстената разлика е дали ще умреш с празни джобове или с нещо оставено за децата.Тези които са се излекували(има такива) са намерили първопричината и са сменили начина си на живот

12

до 3

преди 7 години

Не си мисли, че с осигуровките взимани от мизерните заплати на 2-3 милиона работещи българи можеш да осигуриш здравеопазване като в Германия. Здравеопазването струва МНОГО пари, дори само, за да задържиш лекарите да не заминат навън. А с политиката на неефективно харчене и разсипия положението само се влошава. Не малък брой от подобни случаи можеха да бъдат лекувани тук, ако системата беше запазена в горе долу читав вид

11

Анонимен

преди 7 години

Дано детето се оправи , но не е редно да се искат такива непосилни суми от родителите. Това ми напомня малко за един приятел , който беше лекуван в България и се влоши. В Израел му обещаха , че ще го излекуват и изкараха нашите лекари пълни некадърници. Взеха му 350 000 евро и след 2 месеца почина .

10

Sando

преди 7 години

Дай боже детето да се оправи.

9

Анонимен

преди 7 години

Много мило дете, нека Бог му помогне! Бог да благослови всички български дарители!

8

Анонимен

преди 7 години

Btavo na milostivite balgari. Dai boje detrto da se opravi. Da ima pove4e takiva dobri hora v bg saschtoto v bg ima milioneri miliarderi no te sa stisnsti. Njakoi ot gerb milionerite dariha li pone 10000 eur oh sabravih te sa bedni gorkite ba4varova za4eva atanadova smenjat toaletite si no sa darenie i pensii namat pari jato grosnata menda i karajaneva drugarkite na gerb grosni seljanki

7

Коледа

преди 7 години

Дано се излекува милото и Господ здраве да дари на дарителите."Дай и ще получиш"...

6

ined

преди 7 години

do 6: Струва толкова пари защото клиниките вече не гледат да лекуват ами да печелят, догодина сигурно ще тестват и цени от 2 или повече милиона

5

!?

преди 7 години

Добре е че са събрали сумата , но явно заболяването е нелечимо за да струва толкова пари , последното дете за което дарих 200лв премина през лечение в Турция и в Западна Европа и нямаше късмет.

4

доброжелател

преди 7 години

Дано излекуват детенцето да е живо и здраво ида радва мама и тате!Но да пробутват престоя в хотела за един от най-големите разходи няма как да повярвам ... Двойна стая в пансион в Кьолн е около 600 евро на месец , за една година ще им направят солидна отсъпка ....Дали пък таткото не е решил да изкара някой лев от добрината на хората?

3

Анонимен

преди 7 години

Боцан дали е от добрите хора или си пази милиардчетата само за него?

2

Анонимен

преди 7 години

ВСички ние сме "дарители" за здраве с плащането на здравните осигуровки. Въпросът е къде отиват парите ни и защо нашите дарения не са достатъчни за лечението на това дете, та трябват още нови дарения?!

1

Анонимен

преди 7 години

Стискам палци да се оправи детето. Браво на всеки дарил!