Хлябът трябва да е от 0,5кг ,1кг,1,5кг и 2кг,а не да ни лъжат със 0,630грама.Един кг хляб струва 1,50лв.Около70%от заплатата на българина отива за храна.В белите страни този процент не е повече от десет.Босна и Херцеговина,Сърбия,Македония,Албания,черна гора вземат по големи минимални заплати и пенсии,отколкотоБългария.
Защо хлябът произведен само от брашно, вода, сол, и мая да е най скъп? Значи в другите бухат всичко друго но не и здравословни съставки. Иска като едно време, хляба да има трайност два дена, но да е истински!
Аз си гледам мравчици вкъщи и като им дам хлебец, ако го не щат, не го давам и на кокошките после. Така че гледайте си мравчици, ако не искате да са ви стерилни дечурлигата.
Митове и легенди за хляба в България. Идва ли нов закон?