188

Анонимен

преди 7 години

гербаджийските оставки се побъркаха от ужас че може вече да не докопат кокала.ами то си е нормално издънила се власт плаща за издънките си.нормалните хора видяха че герб е едно нищо,а ненормалните ;тях не ги търси.сега герб се мъчи да запази отчасти кокала чрез реформаторските смешници.само като си представя триото клоуни трайчо .миглата и мартинчо и ме напушва смях

187

Анонимен

преди 7 години

Така се прави политика . А не е ли България срам за другарките .

186

Анонимен

преди 7 години

Така се прави политика . А не е ли България срам за другарките .

185

Kiorsufra

преди 7 години

Prodaljav da se krade na edro ot upravliava6tite i satelitite im.As pisah vsi4ki koito sa upravliavali do tosi moment triabva vklu4itelno i tesi koito si otivat;triabva da sa klienti na prukorora;

184

Нестле

преди 7 години

Бъчвата е три в едно: проста, грозна нагла.

183

Курвелия

преди 7 години

Тази лелка не става за шеф на кравеферма, а тиквун я направил министър. Смях?????По- проста министърка едва ли е имало и някога ще има.

182

М, да ...

преди 7 години

Грозно е Борисов да ползва Бъчварова като щит за телесата си!

181

М, да ....

преди 7 години

Нагличка бая е мама Бъчи! Благодарение на ББ, т.с шефа на Бъчи ще ни залеят с "бежанци"! Каквито и пари да сте взели, те няма за нищо да стигнат, най малко по обгрижването на лагеруващите или почиващите курортисти от Авганистан, Пакистан, Сирия, .... Спа центрове нема ли да им осигурите на ***?

180

Застаряващите жени

преди 7 години

Са с хормонален дисбаланс.Надбъбрекът им мощно бълва андрогени и прекурсори и всъщност нямат други нужди освен нуждата да са агресивни.Сексът на тази възраст е по-скоро навик, отколкото нужда.Властта чудесно удовлетворява потребностите им и е болезнено за тези жени, независимо дали са свекърви, ако им се отнеме властта.

179

Анонимен

преди 7 години

ТО В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЕКАДЪРНИТЕ МИНИСТРИ СА МНОГО (ПОВЕЧЕТО ОТ РБ) , но бъчварова бие рекорда.

178

Анонимен

преди 7 години

БЪЧВАРОВА СТАВА ВСЕ ПО-НЕАДЕКВАТНА.Освен, че се прояви като некадърен министър, тя е и некадърна социоложка - НЕ ПОЗНА ЗАГУБАТА НА ЦАЧЕВА.

177

АНОНИМНА

преди 7 години

Другарко Бъчварова , както винаги пак не сте в час.Ориентирайте се докато е време. Поста Ви се изплъзна от ръцете , но злобата и завистта все още не са."Дерзайте".Не си забравяйте произхода.

176

Комлука - Бургас

преди 7 години

Ама нидейти тъка, другарките са от нашия бърдак...

175

ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ

преди 7 години

ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ НИТО ЗА НИНОВА, НИТО ЗА ЙОТОВА, НО НЯКАК СИ МИ ЗВУЧАТ ПО-УБЕДИТЕЛНО И ЧЕСТНО. НЕ МИ ПУКА ЗА КОМУНИЗМА СОЦИАЛИЗЪМ. ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ НОРМАЛНО, СИГУРНО И СПОКОЙНО. НЕ ИСКАМ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ НЕУКИ МУТРИ, КОИТО ЛЪЖАТ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ЗА ВСИЧКО.ПИСНА МИ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ НЕКАДЪРНИЦИ КРАДЛИВИ И КОРУМПИРАНИ. ВСИЧКО ИДВА ОТ ПРОСТОТИЯТА С ВЛАСТ, ЛАКОМИЯТА И СТРАХА. ЧЕ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ В ПАНЕЛКИТЕ, ЧЕ ЙОСИЧ СЕ Е ПРИЦЕЛИЛ,ЧЕ ЦВ.ВАСИЛЕВ СЕ КРИЕ, ЗАЩОТО ЩЕ ГО ПРИКЛЮЧАТ, ЗАРАДИ ИСТИНАТА,КОЯТО ЗНАЕ

174

До 196

преди 7 години

Най сетне автентичен ГЕРБЕР се припозна за куха кратуна,а ако си ти БУЛКАТА БЕГЛЕЦ вече съм спокоен,че си се научил и да пишеш покрай четенето на Винету.Това не ти е да си режеш лентички,иска се усилие да разбереш колко от останалите и непрогонени в чужбина българи и не само те не могат да те траят.Лакейска партия се създадохте,като слугинчета на Мама Меркел ще се запомните.Само срам носите на България.Не може да кажете колко са нелегалните мигранти,а като почнат и да ни ги връщат.ТОГАВА КАКВО?

173

72817

преди 7 години

Бъчварова не се справи като министърка на ватрешните работи, сега се нагърбилас по-сложната задача на "метачка" на политическите предателства и финансовите далавери. Какъв импийчмънт, какви миражи, бе гереберчета - още ли не ви е ясно, че Румен Радев е американски възпитаник и никой няма да допусне да си правите манифестацийки по жълтите павета ида позирате пред журналистите! Приемете факта, че този път БСП посочи точния човек, а не дясна партия. Това е!

172

Анонимен

преди 7 години

Някой прави ли му впечатление, че световната т.нар. политика започва все повече да заприлчва на кокошарник. Твърде много женоря се набутаха да командват.

171

Анонимен

преди 7 години

До иликтутатъЗа да не прехвръкне пиле ще трябват по 1000 души на смяна, или около 5000 души на които да се плаща осигуровки, дрехи, храна, условия, транспорт и заплата. Да кажем, че всеки човек ни струва по само 150 лв на ден * 5000 души разпределени в смени * 365 дни = 273,500,000 лв на година. Бойко осигури безплатно пазене на границата за по-вече от година. Какво направи Нинова?

170

Анонимен

преди 7 години

Я този, Валентин Радев да каже колко души са гласували ЛИЧНО за него! Нахлузил се е в парламента с партийната листа и ще ми говори за импийчмънт на човек, за когото лично са гласували над 2 милиона души! Ало! Добре, че изсипа тази глупост, та да чуем, че те има!

169

иликтутатъ

преди 7 години

!?!? " Тя разясни, че 130 млн. лв. от дадените от Европа пари са отишли за охрана на границата, ... " При толкоз парички, през границата и мравка няма/не би трябвало да може да мине. Не Ли? Колкото повече замазва , толкова повече се оплита в собствените си кълчища..