16

Анонимен

преди 7 години

Правилно иска Нинова , но е крайно време да опъне юздите на Демократичната Държава , която върши глупост след групост .

15

Кой продаде България

преди 7 години

Истината е: ГЕРБ продаде БГ за 180 милиона лева. От които БГ плаща 20 милиона лева за собственото си изчезване. 20 милиона за БАН и българските пенсионери няма, 20 милиона за българските деца - няма, 20 милиона за многодетни български майки - няма. 20 милиона за тежко болни деца от рак - няма, редки заболявания - няма. Но никой не ни е питал? В *** на световната история ГЕРБ ще бъдат записани, като партията продала собствената си държава и народ - за шепа жълтици.

14

някой

преди 7 години

Не зная дали на троловете им се плаща, но очевидно не искат да пуснат власта, която спечелиха с медиен комфорт

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8"Нинова е руско кощтрамба, също като Йотова ..."---А-а, Илиянчето не е кощрамба, всичко си има в по-вече. (Ако знаеш какво е "кощтрамба, де. Ама се съмнявам. :):)

12

Анонимен

преди 7 години

А Решетников и той ли е на това мнение? Леля *** допита ли се до него?

11

Браво

преди 7 години

Не правете коментари когато не познавате конституцията. Не забърквайте Радев в политическите битки кой е по-велик. До полагането на клетва пред НС, той е обикновен гражданин. Няма правомощия нито да участва в съставяне на правителство, нито да дава становища по национална сигурностГерб като са отговорни и мислят за държавата защо напуснаха - защото свършиха парите от ЕС и сега ще плащаме заемите 17милиарда само главница, а лихвите?

10

Анонимен

преди 7 години

БСПту иска да отнеме бизнеса от Герб. Всички трябва да ядът!

9

Анонимен

преди 7 години

Очевидно ГЕРБ нищо не направиха по въпроса с бежанците. Да видим какво ще направят следващите. Истината е, че ГЕРБ изпуснаха положението с характерното за ГЕРБ още от 2009-та година нищоправене. Сега да се наваксат толкова пропиляни от ГЕРБ години ще е трудно, които и да са следващите.

8

Анонимен

преди 7 години

таз Нинова за нищо не става... пази боже... как може такива хора начело на партия ? камо ли на държава ? целият свят е полудял, начело сме ние с най-якият президент за всички времена ! тоз Радев толкова лъга по време на предизборният мандат, а сега никой нито му задава въпроси нито смее нещо да каже. Свършиха изборите каквото станало станало, то е като престъплението или грешката на човек, няма връщане назад ! Ама сега ще се върнем не просто назад, а чак до ....

7

Циник до професор

преди 7 години

Даже няма да си направя труда - да ти обръщам внимание! ****ове валяло! Според Меркел Турция е готова за ЧЛЕН на ЕС!! Тази е по-голям Тро*л , и от теб! А ти си жалък ***!

6

Анонимен

преди 7 години

Тая *** трябва да я пуснат за малко в Алепо или поне Факултето, в краен случай на ол-инклузив в Шикер махала.

5

Българина

преди 7 години

Предателите от герб да искат аудиенция при сидеров и нфсб, да питат какво трябва да се прави. Който ги пусна да си ги вземе у тях

4

Анонимен

преди 7 години

Нинова е руско кощтрамба, също като Йотова и жената на Радев

3

Циник

преди 7 години

Има много елегантно решение - парите от ЕС за чартване на самолети...И ВСИЧКИ ДОШЛИ ОТ "СИГУРНА" СТРАНА - В СЛУЧАЯ ТУРЦИЯ, ИЛИ ГЪРЦИЯ - ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! Нагли...нахални па*разити...претенции , и искания - никакви бежанци не са тези - социални използвачи и разпространители на зараза!

2

Георги

преди 7 години

*** знае , че популизма напоследък дава резултат, но е пропуснала, че вървят крайнодесните популистки позиции. Или може би не. БСП не за пръв път заема десни позиции в най лошите им форми ( Например плоския данък).

1

Анонимен

преди 7 години

Аз знам за червените болшевики на ГЕРБ мило Надег-н Борисов е кадър на БКП. Г-жа Цачева и Плевнелиев - също. За кои червени говорите? Нима болшевишкото в ГЕРБ не си личи? Именно болшевиките ненавиждат народностите и границите. "Работникът не познава граница и държава" - и с това верою герберските болшевики унищожиха българската граница и напълниха държавата ни с ислямистки главорези от Джабхат Ал Шам и Фатех Халеб.