17

gtf

преди 7 години

"да инсталират антивирусна програма на компютър, да сканират и откриват вируси" .. това безмислено нещо звучи, като - дай да източим бюджета с някой лев.

16

Фрог

преди 7 години

До АнонименГлупости!!! Това е институция!!!

15

Анонимен

преди 7 години

Вместо на компютърна грамотност ще ги учат на Facebook грамотност. Какво общо има Facebook с интернет. това е само един сайт от безчисленото множество от сайтове.

14

Учител

преди 7 години

Да ги "учат", аз в къщи ще го уча на обратното, за да знае истината!

13

(-_-)

преди 7 години

Грид щели да учат.. И как да си пазили личната информация във фейсбук.. Наистина неща без които са загубени в тоя свят, нали?

12

Анонимен

преди 7 години

Субкултура е и да нямаш профил във Фейса Субкултура е да имаш читателска карта в библиотеката.Субкултура е да обичаш и да спиш само с един човек ...Субкултура е да нямаш профил, а да имаш АНФАС....Толкова сме разделени на един лист разтояние.Субкултура е да не драскаш по стени, а да разбиваш стени.Толкова съм НЕКУЛТУРЕН абориген, дивак.)) Даже зная танца на дъжда!

11

Анонимен

преди 7 години

Ще ги учат на медийна простотия, интернет простотия и парламентарна простотия.

10

Анонимен

преди 7 години

В учебното съдържание в проектите по български език пък е предвидено учениците да могат да могат да разпознават интервюто, репортажа, информационна бележка като медийни текстове.при положение, че ще наблягате на фейса и скайнет нема да е зле по литература да се изучава научна фантастика като се почне с " Аз роботът" усещам кака Първият дакон ще бъде нарушен скоро. В противовес на Облака ще се появи Добрия Гещалт

9

Анонимен

преди 7 години

"азиатските суб-култури"Хора, "субкултура" значи да слушаш метъл или да си емо и да движиш с такива хора. Някаква група със собствена култура. Не "долна" или "подкултура". Защото напоследък доста често го чета.

8

Анонимен

преди 7 години

От кукувиците в МОН - толкова...

7

Анонимен

преди 7 години

ЩЕ ГИ УЧАТ КАК ДА СЕ ПАЗЯТ ОТ ФЕЙСБУК

6

Анонимен

преди 7 години

Като си помисля какви глупости ние сме си писали и лепили по лексиконите, на тези деца днес в Интернет им остават завинаги - горките.

5

NewYorker

преди 7 години

ами няма да учат за Павлик Морозов, я? е верно, друго си е да знаеш как да предадеш баща си, но ... все пак това са особеностите на азиатските суб-култури и промиването на лабилни червени психики ....

4

Анонимен

преди 7 години

Порносайтовете в кой клас ще се учат?

3

Анонимен

преди 7 години

" Краят на дъгата" Върнър Виндж.Напоследък все на пророчески книги попадам. А пък снощи дочетох "Ланголиерите" Стивън Кинг. Там самолети, пилоти....времето пропада в бездната..абе ужас ви казвамDD

2

Анонимен

преди 7 години

Те няма какво да се запознават, вече отдавна са се запознали. Става въпрос за сигурността на личната информация. Макар че в този случай единственият съвет е въобще да не си правят профил във Фейсбук. А за гонене от час не трябва закон, учителят може сам да налага такава дисциплинарна мярка.

1

Анонимен

преди 7 години

Е то бива простащина....защо трябва да се запознават децата с това нещо фейсбук, че и да боравят с него след като може да се издаде закон- който влиза в училище по време на час във фейсбук да се гони от час. На клюки ли ще учите децата от малки, алооооуууу?