112

Товарищ

преди 7 години

Сети се Путин че му трябват приятели... Няколко години сипе наред лъжи и заплахи. Като му трябва приятел да се гушка с Чуркин.

111

darcas

преди 7 години

Ако нямаше тероризъм и противопоставяне на страните, оръжейните комплекси на големите страни какво щяха да произвеждат и от какво щяха да печелят?

110

WTF

преди 7 години

Русия може и да не търси врагове, но САЩ търсят - те нямат нужда от много приятели, защото това означава мир, а мирът не води до приходи и печалби.

109

Анонимен

преди 7 години

Тоя е изперкал тотално. Не помни ли ултиматумите преди месец ?! Нещастна савецка работа е това. По далеч от тия !

108

ГУБЕТЧИЯ

преди 7 години

СВЪРШИХА ДЕНЬГИТЕ ЗА МИСИЯ В СИРИЯ И СЕГА ПУТИН ТЪРСИ СПОНСОРИ В ИМЕТО НА САЩ ! ДА ,НО САЩ НЯМА ДА ДАДАТ ПАРИ ЗА ДА ПОДКРЕПЯТ ЕДИН ДИКТАТОРСКИ РЕЖИМ НА АСАД ОТ КОЙТО САМО РУСИЯ ИМА ПОЛЗА !

107

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Анонимен145каскет, познанията ти по религия са на нивото на комсомолски секретар от 76та. поне да беше ползвал гугъл, като боби.

106

Анонимен

преди 7 години

На знамето вдясно е показано убиването на звяра сатаната.Има ли друг световен лидер,който да застане до такова знаме?

105

анонимен

преди 7 години

сащ нямат приятели а интереси на тях никакво доверие

104

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИ РУСИЯ НЕ Е В ЕС НО В РУСИЯ ЖИВЕЯТ СТО ПЪТИ ПО-ЗЛЕ ОТКОЛКОТО В ГЕРМАНИЯ И 10 ПЪТИ ПО-ЗЛЕ ОТ БЪЛГАРИЯ.

103

Петков

преди 7 години

И като са събаряли планини та какво?Афганистанците ги изритаха като мръсни котета, още си *** насинените ***.Тогава руската армия беше заразена с манията по хероина и няма изгледи скоро да се оттърват от масовата наркомания.Имали бомби-да имат, но мин.заплата е 117 долара,а средната пенсия 102 долара,над два пъти по-ниски от нашите.И като излезеш от Москава и Петербург, всичко останало е ***,няма улици,пътища,инфраструктура,няма свестни жилища,болници и училища.Мизерия и алкохолизъм

102

Анонимен

преди 7 години

До Изгърбич Задвратян...отивам да си взема един крем карамел от виенската. повтарям въпроса: коя бомба е първообраза на дадения руски модел

101

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Бобие добре де, кафето ми изстина , а ти немаш крайно становище. крайно неубедително.

100

до Боби

преди 7 години

Пък ти пиеш едни илачи, дето правят кратер в главата ти. Спри ги бе човек! Може още да не е късно.

99

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Бобибраво баце, идеално идваш с шкембето на обед. кажи сега за бомбите че с колегата спориме тука тол бой или моаб са краднали руснаците като първоначална разработка за комплекс хн 2041

98

Анонимен

преди 7 години

На жужи определено му трябват приятели, че с тези сегашните е за никъде. Но все си мисля, че той предпочита такива, като Асад.

97

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 129Стига с тези руски (Гьобелсови но като знаем че той се е учил от руснаци пак руски) опорни точки._Швейцария има пари да си плати скъпо и прескъпо правото да е част от европейския пазар а същото се отнася и за НАТО (дава много пари за отбрана) докато за страни с по малки възможности е много по изгодно да бъдат част от тези съюзи.Защо не обясниш на нас по "елементарните" от теб българи, защо все пак Швейцария дава мило и драго (става дума за пари) да е част от общия евр. пазар.

96

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ Е ЧАСТ ОТ ЕС--------ШВЕЙЦАРИЯ НЕ Е ЧАСТ ОТ ЕС, НО КОЙ ЗНАЕ ЗАЩО ТАМ ЖИВЕЯТ СТО ПЪТИ ПО-ДОБРЕ.

95

Анонимен

преди 7 години

До БобиВиж какво,не четеш новини,не ползваш международния обмен на такива,а само на руските медии.затова с теб не може да се говори.Заеми се с нещо друго.Русия е в Сирия в най-тежкото си въоръжение изнесено някота от страната си.В момента избива цивилни и се прави,че им помага с коридори и подобни...

94

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБЪЛГАРИЯ Е ЧАСТ ОТ ЕС НЕ ОТДЕЛНА СТРАНА КАКТО ВНУШАВАТ ХИБРИДНИТЕ ***.

93

Анонимен

преди 7 години

Реалната цена на петрола е около 30 долара, другото води до развъждане на араби