147

Анонимен

преди 7 години

иц бре, та Боката ли ви е изчислявал пенсиите?! той е измислил правилата? *** - естествено, герб имат 2+2 години управление и искате да ви санира панелките, да ви увеличи пенциите и още какви ли не глупости! ... и после пак виновен - бе, вие ше си намерите майсторо с тоя акъл!

146

Анонимен

преди 7 години

Правилна стъпка е да се увеличи драстично максималния осигурителен праг.Депутатите не го искат, защото ще трябва да се осигуряват на по-висок праг.Не го искат богаташите.

145

ОТ СЛОНА

преди 7 години

С БЯСНА ЧАЛГА БИХ РЯЗАЛ И БИХ ЗАКАЧВАЛ ЧЕРНИ ЛЕНТИЧКИ НА КОЙТО ДА ПИШЕ ГЕРБ НАПРАВО БИХ ГИ ДАВАЛ НА ВЪЗРАСНИТЕ ХОРА А ТЕ ДАГИ КАЧВАТИ БОДАТ НАМОМЕНТА ПОДЪРВЕТАТА С РААДОСТ И БЕЗ ЖАЛ КОГАТО ГЕРБ НЕМОЖЕ ДАВЛЕЗЕ В НЕКОЙ ОТ СЛЕДВАЩИТЕ НАРОДНИ СЪБРАНИЯ

144

ОТ СЛОНА

преди 7 години

НЕМОЖЕ И НЕТРЯБВА БОИКО И ГЕРБ ДА СА В КОИТО И ДА Е ПАРЛАМЕНТ ОТ ТОЗИ МОМЕНТ НАТАМ ТЕ ДОКАЗАХА ЧЕ ВОБЩЕ НЕМИСЛЯТ ЗА СТАРИТЕ ХОРА ЗА НАШИТЕ НАЙМИЛИ МАЙКИ И БАЩИ БАБИ И ДЯДОВЦИЗАТОВА ВЗЕМИ НА СЛОНА ХОБОТА

143

Анонимен

преди 7 години

Какви пенсии ви гонат бе? А плана РАН-ЪТ кой ще го изпълнява баба ми ли? Не баба ми а тези селянжъри за които гласувате. Все съм виждал УМЕН народ ама като вашият едва ли има друг на света! Вече 26 години ви гледам сеира. Всеки път на избори си мисля че може би вече сте поумнели! Но уви. Вместо да поумнявате все по УМНИ ставате. Селянжър до селянжър си избирате и после ревете кото вдовици за х.й! И да ревете и да не ревете няма кой да ви чуе. БОГ високо ЦАР далеко както са казали старите хора.

142

Ужаааас...ццццц...

преди 7 години

АКО ПФ---НЕ ВЗЕМАТ МАНДАТА .....ДАЛИ ШЕ ОЦЕЛЕЯТ ПРИ НОВИЯ ИЗБОРЕН КОДЕКС НА СЛАВИ...??!!!АЗ--НАПРИМЕР...НЕ ВЕРВАМ!!!!!!!!!!!/...и парите малко ...и хората --малко.../Каракачанчето .....май , яко ше заслабне...ха,ха,хааааааааааааааа

141

Анонимен

преди 7 години

абе не е ли много 150 евро пенсия? на мен ми се струва прекалено много висока!

140

Анонимен

преди 7 години

Dobre de, komshiikata e s 28g. staj, i e na minimalna, kakto tezi bez nikakav, tova normalno li e, tezi godini ne se li broqt?

139

ЩО ,БЕ....ХА,ХААА...

преди 7 години

ПФ--да взима властта , да управлява...И ДА ВДИГА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ!ВЕЧЕ ИМАТ И БЮДЖЕТ!!!!!!КЪВ ИМ Е ПРОБЛЕМА.....ха,ха,хаааааааааааа....??!!!!/ да ги крепи БКП/бсп.../

138

До 155

преди 7 години

Само че "новите управляващи" бяха старите такива - членове на Политбюро на ЦК на БКП. После щафетата поеха техните подставени лица и децата им!

137

Анонимен

преди 7 години

Както е тръгнало тия без бой няма да си ходят. Само в България за пенсионери и въобще за народа няма, но за тях всичко има. Те се самозабравиха и държат хората в пълна мизерия. Дори в държавните предприятия разликата в заплащането на хора с висше образование е с хиляди лева разлика, зависи кой е по-близък с власт имащите. Не е нормално шефка на човешки ресурси да взема с 2 - 3 хил. лв. повече от инженер. За човешки ресурси не се изисква кой знае какво. Всичко е сбъркано в нашата страна.

136

Анонимен

преди 7 години

Тез потриотарите луди ли ся. Как така човек който не е работил, не се е осигурявал както трябва, пиел си кафенцето или си си е сидел у дома , няма трудов стаж сига изведнъж с пенсия от 300лв. Справедливото е кой както се е осигурявал това да получава. Останалото са само пред изборни празни обещания. Тя и сега НОИ едва диша, камо ли минималната пенсия да направят 300лв и става комунистическа уравновиловка.

135

а1

преди 7 години

За да имаме високи пенсии и заплати са необходими високи приходи в държавната хазна, ниско ниво на безработица и висока трудова заетост!И къде са промишленноста и производството в Бг?Къде са външните ни пазари?Къде са чуждите инвестиции в Бг?При тези условия, пари ще се намерят единственно за депутатски и министерски заплати, останалото е за партийните наивници, наречани от българския политически елит - електорат или матРял.

134

Анонимен

преди 7 години

А за субсиди пари има - 200 млн. лв. за един мандат. В бюджетната комисия са предвидени пари за субсидии по 11 лв. на глас, независимо от резултатите от референдума. Нали уж говореха как щели да се съобразят и не само, че нямало да е 1 лв. партийната субсидия, а 0 лв. Таратанци, едно приказват, друго прибират под масата. Това със субсидиите поне не могат да ни внушават, че е толкова сложно за промяна както мажоритарния вот. Просто гласуват ниската субсидия... и край.

133

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 151."А депутатски заплата от 3000 поне може?"Наивник! Това е само базовата заплата, която ни размахват от благоприличие - получават много други суми под различни форми - участие в комисии, срещи с избиратели, пътни, представителни, безотчетни пари, квартирни, за сътрудници, за експерти и бог знае за какво още. Сумарно това, което се плаща средномесечно на депутат доближава 20 000 лв. За един мандат - над 200 млн. лв. за 240 нищовършещи депутата.

132

Анонимен

преди 7 години

Българската проклетия в действие . Такова увеличение и хората няма да го искат . По - лошото от това е подигравката . Подигравайте се , защо не , вие все нямате и все не можете . Но внимавайте ЕК може и да ни изключи от ЕС .

131

Анонимен

преди 7 години

Изчакайте да видите като си гласуват нови депутатски заплати - там увеличенията не са 4-5 лв. както при пенсионерите, а с по няколкостотин. Тогава що не отворят уста за икономии.

130

Има всякакви случаи

преди 7 години

Певци, музиканти, хора от други творчески професии цял живот са били на хонорар, но са си плащали осигуровките, а сега държавата излиза с номера, че архивите били унищожени при наводнение и не знам още какво.Тези хора какво да кажат? Повечето от тях са приравнени с онези, които наистина не са работили!

129

Нас

преди 7 години

ЕП е приел Мин заплата за всички членки. 600 евро! В срок от 3 месеца!!! Някой да чул в България!!!!

128

Анонимен

преди 7 години

До пенсионеркаВие само началото на новините ли четете? Поставен и въпросът за преизчисляване на ВСИЧКИ пенсии!