38

Анонимен

преди 7 години

ЦРУ НЕ Е УСПЯЛО. НО АКО НЕ СЕ ХАРАСВАШЕ НА МОСКВА ТОЛКОВА ДЪЛГО ДА ЖИВЕЕ НЯМАШЕ ДА ГО ОСТАВАТ.

37

Ala_Bala

преди 7 години

Един от титаните на 20 век. Беше личност. Преди него Куба беше мафиотски бардак на САЩ. Дано не стане пак. Остава историческа личност!

36

Анонимен

преди 7 години

Чета им на някои писанията и се чудя! Дали тези писачи са били родени когато този великан се бореше срещу империализма! Едва ли са били и запланувани. Куба не е изостанала държава за каквато някои я представят. Това че нямат капиталистическа техника това не означава че са изостанали. Вие като имате капиталистическа техника защо сте най мизерните в европа? Духовното развитие е важно а не материалното! Там ако паднете на улицата няма да ви подритнат а ще ви помогнат. А тука ще ви ритнат и отминат!

35

Анонимен

преди 7 години

Глупости.

34

Анонимен

преди 7 години

Тези които не знаят, Фидел посещава Съединените щати веднага след революцията и заявява там - не съм комунист. Връща се в Куба и казва - комунист съм. Преценявайте сами що за личност е.

33

въпрос към 49

преди 7 години

Замрази развитието на проституцията и на обслужващия персонал в казината. Затова ли жалиш, за този прогрес ли тъжиш?

32

Фронто

преди 7 години

Абсолютен авантюрист, яхнал Фортуна в подходящ момент в подходяща география! Съмнявам се изобщо самият той да е очаквал всичко да продължи по_дълго от няколко месеца. Изобщо не се съмнявам обаче,че е знаел какъв е всъщност като идеология_сам го признава в едно интервю от онова време. Мачизъм, популизъм, Панчо Виля и ... я,ама то стана. Това е кастристката революция.

31

Анонимен

преди 7 години

Какво като Кастро се репчеше на американците,от колко години захарния завод в Балтимор работи с тяхна захарна тръстика !хайде стига клишета!Интереса клати феса!

30

Анонимен

преди 7 години

Тоя "замрази" развитието на Куба за половин век

29

Анонимен

преди 7 години

ФИДЕЛ КАСТРО ЗАПИСА ИМЕТО СИ СРЕД ИМЕНАТА НА ТРИ-ЧЕТИРИ ВЕЛИКИ ЛИЧНОСТИ НА ХХ век

28

Анонимен

преди 7 години

ЕДИНСТВЕНИЯТ ЛИДЕР В ЛАТИСКА АМЕРИКА, КОЙТО РАЗКАЗА ИГРАТА НА АМЕРИКАНЦИТЕ.заливът на свинете все още е спомен, от който излизат киселини в стомаха на всеки американски президент

27

Анонимен

преди 7 години

Кастро "скъса" 10 американски президенти.Повечето от тях не са оставили спомен

26

u4en

преди 7 години

За мъртвите или истината или нищо ! Този щеше да ни вкара в 3-та свет. воина !Спря развитието на Куба на ниво 60-те години. Хиляди полит.затворници хил.избягали .Дори дъщеря му избяга в САЩ! С Че Гевара изнасяха тероризъм в Ангола ...Лат. Америка...Бог да го прости-но едва ли ! За такива трябва да отворят 10-ти кръг на Ада!

25

Анонимен

преди 7 години

Хаста сиемпре, команданте!

24

Емилян Пугачов

преди 7 години

Изключителна личност на Партиен и Държавен ръководител, радетел за правда и равноправие из между народите, дал истински отпор на американския империализъм по света !Светла личност в новата ни история, която не се огъна нито пред американската военна интервенция срещу него и страната му, нито пък и срещу наложената му икономическа блокада над Куба повече от пет десетилетия.Добре е да чуят всичко това тук, настоящите мизерници от новото поколение след 1989 година от търтеи и тунеядци . .

23

Анонимен

преди 7 години

При режима на бай ви Тошо изключителния колорит на Кастро би му разписал смъртната присъда.Тъй ,че да харесваш Живков и Кастро са несъвместими неща.

22

Анонимен

преди 7 години

Над 630 опита за убийството на Фидел са направени, по-голямата част са дело на ЦРУ, в друга част ЦРУ си партнира с мафията, а останалите са самоинициатива на мафията.Алчните американски слуги днес празнуват в Маями, но те са прах за историята. В човешката история обаче името на Фидел ще бъде записано със златни букви сред малцината управници живели за да служат на народа си. Светла му памет!

21

сминдух енд чесън

преди 7 години

Той може да си е умрял и преди десет години ,но да го обявят сега ,защото в страна като Куба е така.

20

Анонимен

преди 7 години

Със смъртта на Фидел си отива една епоха , в която робите спечелиха всички битки , но тронът на господарите остана непокътнат . В резултат : - Равенство означава равноправие . - Свободата е германска дисциплина във всичко . - Щастието е избори до дупка .

19

Анонимен

преди 7 години

Разгелв една чврвена гнида по-малко