76

тв

преди 7 години

До българи Ако сте били по наблюдателни ,щяхте да забележите ,че на 10 ноември 1989 в пенсионния фонд на България не е имало никакви средства.Къде са парите за пенсиии?

75

пишлеме

преди 7 години

До |V|art!nНе ме интересува как ти изглеждат приказките ми!По принцип мога да изложа мнението си както на английски така и на руски език!И да каквото мога и както мога правя в полза на сираците и майка България.Относно *** предложения на "патриотите" повече няма какво да кажа.Малоумно е ВСЯКО предложение в стила дайте да вземем от.... и да дадем на....., за която и прослойка на обществото да се отнася.Има други начини.Този "робинхудовски" прийом да си го пласират някъде другаде.

74

Анонимен

преди 7 години

В , Клуб 100 ще тушира предложението на ПФ за минимална пенсия от 300 лв. Ще бъде така , както Вие искате , вчерашни скрънзи такива .

73

българи

преди 7 години

До Комунистите окрадоха Ти майтапиш ли сe?Аз и много такива като мен са родени след 1944г.Участвахме в борбата за демокрация,но не мислехме,че някой ще ни нарича НЕКВИ баби и дедовци-главно хора,които се криеха тогава под фусти! Внасях осигуровки по време на демокрацията и се пенсионирах по нейно време преди 6г.Когато се пенсионирах пенсията ми беше доста над мин.раб.заплата,а сега е много под нея! КОЙ ОТКРАДНА ПЕНС.ОСИГУРОВКИ И КОЙ КРАДЕ ПЕНСИЯТА???EСТЕСТВЕНО ТЕЗИ ДЕТО СА НА ВЛАСТ!!!

72

българи

преди 7 години

Пенсиите трябва да се преизчислят на база мин.раб.заплата.Пенсионираш се напр.през 2000г.с пенсия,равна на половината от мин.раб.заплата през 2000г.-и тази година пенсията ти трябва да е равна на половината мин.раб.заплата през тази 2016 г.Всичко останало е нечестно Както нечестно беше досега да вдигат мин.пенсии с повече % от останалите,което води до уравниловка на пенсиите и обезсмисля пенс.осигуряване.Хората трябва да имат доверие в пенс.система и това ще стане само, ако тя е справедлива!!!

71

Анонимен

преди 7 години

Когато в социалната политика липсва логика , проблемите се решават чрез мозъчна атака .

70

ognyanz

преди 7 години

До "Комунистите окрадоха": Ти да не би да търсиш пенсията на дядо си?

69

|V|art!n

преди 7 години

Незнам откъде си толкова убеден приятел. По приказките ти ми приличаш на някое ***. Но се надявам да си направил повече от мен, това би ме зарадвало.

68

Анонимен

преди 7 години

при евентуално военно положение армията ще разчита предимно на пенсионери и такива в предпенсионна възраст а не на платената такава за жалост

67

Анонимен

преди 7 години

Армията ни е 26000, но има още 10000 цивилни чантаджии с високи заплати

66

Благоев

преди 7 години

Пари има!Само че.вноските ни се отклоняват в пенсионни фондове със съмнителна ефективност ,а те живуркат с парите ни ТУК и СЕГА! В туризма големи вериги от хотели осигуряват на минимална заплата или 20 лева отгоре! В цели окр. градове работниците са осигурявани по същия начин и никой не си мърда пръста да СЪБЕРЕ ТЕЗИ ПАРИ!

65

э23

преди 7 години

То така се почва. После ще подменят и армията с пенсионери. И гледай тогава Бесни СТрашни Пенсии - Н-та серия :)))

64

до мартинчо

преди 7 години

Първо на първо съм убеден, че съм свършил доста повече както за пенсионерите, сираците и майка България отколкото ти. Тръбял бил по всички форуми за далавери. Ссетец? НЕ! ФОРУМЕН БОЕЦ.

63

щеше да е

преди 7 години

смешно, ако някои на улицата го каже, ама от наще пишман патриоти звучи притеснително, ама то лицемерието на болшинството политици, край няма

62

?!?

преди 7 години

Патриоти пък ореждат неработещите през целия си живот роми дето са с минимални пенсии. И то с пари от военноморските сило. е по голяма тъпотия няма

61

Анонимен

преди 7 години

До неизвестнаПропуснала сте едно важно изречение - "преизчисляване на ВСИЧКИ пенсии", това предвиждат патриотите.По-долу 66 и 68 много правилно отбелязват откъде могат веднага да се вземат 2-3 милиарда. И ще бъде справедливо!

60

демократично

преди 7 години

Защо агенти на КГБ(милиционери,комунистически функционери, ..и т. н. ) взимат тавана на пенсиите?Не ли е редно тези пари да си ги търсят от Москва? За Кремъл са работили против българските интереси и против българския народ...

59

|V|art!n

преди 7 години

парят. Тогава няма да има пенсионно дружество което да спаси фондовете и ще се намеси централната банка, която така и така ще си има други проблеми за решаване. Просто този сценарии не само е вероятен, а неизбежен, защото цялата финансова система се гради на стабилността на долара.

58

Без излишни луксове!

преди 7 години

България не може да си ги позволи!Но армията ни трябва да е добре обучена и оборудвана. Ако фрегатите не са належаща необходимост, парите, предназначени за тях да се използват за други, по-належащи армейски нужди.Увеличаването на пенсиите е належащо, но пари за това е редно да се вземат от едно друго място - принудителен труд за здравите, пълнолетни хора, които не желаят да учат, нямат професии и са единствено с безконтролно размножаване. Като им спрат помощите, ето ти 2 милиарда годишно!

57

Анонимен

преди 7 години

Понеже армиуята е цъфнала и вързала,ще вземат от нея.А един милиард за саниране,нека си стоят.Чунким,ако вземем властта,нали и ние ще се облажим от това перо.Колко сте елементарни.