44

Анонимен

преди 7 години

Купуват жилища в София за 30 хиляди лева а нямат 500 лева за парно.

43

Анонимен

преди 7 години

До г-н или г-жа факт.А как човек да изнесе преминаващата сградна инсталация ,за която се начисляват такси от жилището си.

42

Факт

преди 7 години

Такса мощност няма от доста години. Някой пак е писал наизуст. Ако не иска парно, човек живее в сграда без парно и не се бута да живее в сграда с парно и да мрънка, че не ползвал парно. Няма основание съседите на тези да плащат и заради тях. Просто е, но на много хора не им достига акъл да го схванат.

41

Анонимен

преди 7 години

Докато си траем и гледаме всички тия неправди ,и си викаме ега не ме стигне мен ще етака.

40

Анонимен

преди 7 години

От януари почват да продават и апартаменти по схемата за саниране.

39

Анонимен

преди 7 години

Баба Надка да нади и килотите си кьм топлфикация, па може поне да получи намаление на дьлга си кьм руските окупатори,рекетюрите!

38

Анонимен

преди 7 години

за да се случи тоя запор трябва да са се случили няколко неща1 длъжника да бъде уведомен за задължението и в случай че не плати2 длъжника да бъде осъден 3 да се извади изпълнителен лист за задължението , но в които лист не пише на къде се насочва събирането , дали от банкови сметки или други приходи 4 всичко останало е своеволие на ЧСИ то , те и без това потщи всички са за избесване по дърветата

37

Анонимен

преди 7 години

Поредния виц.

36

от Враца

преди 7 години

До Анонимен 35Да ние сме предприели съдебни мерки срещу тях. Въпросът е че те получават наемите нелегално-не ги декларират. А към апартамента ние нямаме претенции. Там от Топлофикация са ги осъдили за къде къде по-малка сума. Те дължат на касата на входа над 1800 лв

35

фокUS БокU$

преди 7 години

Санирана ли е?

34

ковачите

преди 7 години

на законите ни - всички на съд(няма сини, червени, зелени, жълти пембени) на непредубеден, необременен съд! А спящите да се събудят - отчайващ материал!!!

33

Анонимен

преди 7 години

до 33 от врацатова което пишеш е вече друго , тук домоуправителя може да я осъди за дължими такси и да и вземете парите от различни приходи , примерно наеми за които споменаваш , н оняма как да и вземете жилището , това е незаконно

32

Джедай Мастър

преди 7 години

"Ако приемем, че съдия-изпълнителят продава хола на семейство Ангелови, съпрузите трябва да живеят в кухнята, но как съсобствениците ще ползват общите части и как ще влизат в жилището."Какви са тези глупави разсъждения на автора? Продава се идеална част от цялото, не се продава хола или банята. Освен това най-вероятно никой няма да се яви на проданта, защото никой не би си купил 1/2 част от апартамент, който евентуално после ще трябва да дели.

31

от Враца

преди 7 години

Съсед съм и знам случая в детайли.Това семейство притежава още два апартамента във входа които дава под наем. Този в който живеят им е най-малкия. Не желаят да плащат за нищо във входа- чистачка, осветление, асансьор, ремонти. Въпросната госпожа се беше хвалила преди години пред хора които и аз познавам как са направили от тръбите на парното истински радиатори с капачки от буркани.

30

Анонимен

преди 7 години

явно са запорирали кухнята , и ако има нов собственик ще ползва въже да слиза и да се качва

29

Ицо Контрабандата

преди 7 години

да да те така стават работите

28

Анонимен

преди 7 години

Нали разбрахте, че пенсионерите отказват да плащат каквото и да било, мисля,че е нормално, който не си плаща задълженията, да бъде съден.

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20Може , може . Всеки ден има такива случай на произвол от страна на ЧСИ , но по разбираеми причини не за всички се пише.

26

Анонимен

преди 7 години

наи вероятно е запориран с цел бъдеща продажба , ако някой тръгне да го продава първо да му оправи задължението но не могат да го продадат , жената да пусне възражение и всичко ще отпадне

25

Победил социалист

преди 7 години

След достатъчно нарастване на задълженията им ще дойде време да им продадат и целия апартамент. Ще им се наложи да си идат на село, откъдето са дошли. И не е проблемът "завареното положение", а законодателството ни, което вменява разходи на собственост, а не на човек по договор!