251

*****

преди 7 години

До анонименБили сме икономически мигранти - хубаво. Колко полицая нападнахме, колко жени изнасилихме, колко магазина разбихме, колко терористи "дадохме" на Европа, колко от нас живяха само и единствено на помощи, без да се опитват даже да работят. Стига манипулира, либераст смотан!

250

анонимен

преди 7 години

Много бързо забравихме 90-те години,когато и ние бяхме икономически мигранти в европа.Плащахме на каналджии да не прекарат от тук от там та да стигнем Германия.После работихме на черно и се оплаквахме ,че сме третирани като хора от бананова държава.Та при нас нямаше война,имаше глад.При тези хора ги има и двете,та тези хора не искат да седят тук, но европа не ни разрешава да ги пуснем.

249

Без Коментар

преди 7 години

Пример Холандия,там ислямистите се наказват по законите на шериата.

248

Анонимен

преди 7 години

не че нещо ама чувам че има война в Сирия и Ирак. Не съм от най умните за това ще задам един по простичък въпрос. Кво майка си дирят тука тея авганистанци. Там война няма. Сега е ред на правителството да ги разкара от България и ако ще вземаме емигранти да са от Сирия и Ирак и като свърши войната при първа възможност пешком обратно всеки в държавата си.Не съм расист но смятам че всяка жаба трябва да си знае гьолабБългарите в Българияавганистанците в Авганистанамериканците в америка....

247

бобо

преди 7 години

Мигрантите си изразяват 'благодатността" по този начин.

246

Бръчков

преди 7 години

Всички мигранти - *** , да се натоварят на шлепове и....който помни сериала ,,На всеки километър " това да се направи !!!

245

Ударно

преди 7 години

Трябваше да се направи един БЛИЦ между футболните агитки на ЦСКА, Левски, Ботев, Локото, Берое, Нафтата.... Влизат за по 5 минути сред *** и дават ред на другата агитка. Идеята е кой повече ще натръшка. Проблема щеше да е решен за по-малко от едно превъртане! Хем ще сплотят едва дищащият ни на командни български футбол!

244

.

преди 7 години

Хармалийски *** в униформи си заслужават боя , там се издевателства много над хората, а протестират за да отворят границата със Сърбия и да се махат от нашата дупка, да не забравяме че там наскоро замръзна от студ 18 годишно момче. Ако искат да се махат и да заминат за Меркелбардакишен, аз отивам да хвърлям камъни с тях !

243

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До дядомраздедо,ти си толко дедо колко аз съм слави трифонов. ловим бас че ако ти дадат да пипнеш автомат ще се накъкаш. такива гугъл -поучители стил аонсу, сме виждали и ще виждаме. все пак, да не си гладен срещу парче пица за постове е по удобно отколкото да си на работа.

242

Анонимен

преди 7 години

Бъчи и Кратунко са на страната на амуджите и стрелят засега само с водни оръдия срещу българите. А после ?

241

нико

преди 7 години

начина за справяне с тая напаст в харманли и в българия е един трябва да убият няколко полицаи , жандармеристи или граждански лица и след това ответен отговор от полицаи военни до изтребването или депортирането им трябва така да се провокира обстановката че да събуди народа и да вземе съдбата си в собствените си ръце.

240

дядомраз

преди 7 години

Колкото и да не ни се иска по международните норми те също са хора като нас и имат право на закрила. НО! Ние ги правим затворници само защото МИНАВАТ през България. Храним ги,лекуваме ги БЕЗ те да са го искали от нас??? И какво като се правите на мъже и патриоти? Тези хора са си играли с Калашници като деца,а вие с клавиатурата на компютъра. Нямате елементарно военно обучение за разлика от дядовци като мен. Как ще ги биете,с камъни и дърве ? Искате ли казарма и защо не?

239

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

некак си на сички требва да им стане ясно, че номади не се интегрират. без значение дали сме 14 или 24 век, номада си е номад и разбира само от брадвата.

238

Анонимен

преди 7 години

Всички участвали в размириците да бъда наказани според законите на техните племена ,бой с камшик и натоварване в ТИРове /те са свикнали с такъв транспорт/ и връщане обратно

237

дядомраз

преди 7 години

Като искаме да бъдем част от Европа така ще бъде. Иначе излизаме и гоним и пускаме всички. Да ама и така не става защото много от вас си изкарват хляба в Европа.Проблемите не са бежанците ,а другаде.Те идват от Америка,която иска да отслаби света за да доминира. Създава цветни революции ,арабски пролети ,разпалва конфликти и тласка бежанците.

236

nesme glupaci!

преди 7 години

Zashto nese biat tam taka ot kadeto idvat? A biagat i nedovolstvat pri nas? Nali sa muje? Zashto si ostaviha jenite i sestrite da gi vmesto da biagat? Osetihase i sega im E kofti. Prav li sam?

235

дядомраз

преди 7 години

Фактите.Тези хора не са нашественици за България ,а само минувачи на път за запад. По силата на някакви евродирективи и т.н. ние ги ловим и насила държим затворени по хиляди като ***. Това си е затвор. Вие бихте ли живели като овце,месеци и години така? Аз бих се борил за свободата си! И така . Въпросът е правилно ли е да затваряш минувач,който само минава по твоята улица?

234

Анонимен

преди 7 години

За 4 години нито един мигрант не е научил една дума български

233

Анонимен

преди 7 години

И кой насъска краставите пущуни да скачат срещу полицията?Оказа се, че лагерът изобщо не се затваря. Всички влизат и излизат спокойно. Журналистките си стоят спокойно вътре и си приказват каквото си искат. Не че имат стиснато да правят интервютаНе че английския език им върши работа

232

до 283

преди 7 години

Тъй -тъй, прав си - черноморието у нас е руска зона, затова там нема бежанци.