175

nkavrakov

преди 7 години

Трябва да взимаме пример от Дания.Да се прекрати всякакъв прием на бежанци повече ,веднага и незабавно.Никакви квоти,веднага министерство на отбраната да приеме резолюция че България няма повече възможност да приема мигранти.

174

Анонимен

преди 7 години

Няма и две седмици откакто правителството е в оставка, и веднага започнаха големи проблеми! Единствения човек, който западът би подкрепил е Борисов! Само той има визия за бъдещето на България!

173

Анонимен

преди 7 години

не съм сигурен, че президент Радев би се справил с такива сериозни проблеми, и то причинени от него!

172

ГЕРБ

преди 7 години

Видяхме неадекватната реакция на президентът Радев и неговата ръководителка Йотова. Преди изборите се правеше на защитник на националните интереси, а сега втори ден се е скрил с любовницата си в миша дупка!

171

Ислямското нашествие

преди 7 години

Ислямското нашествие трябва да се спре още в самото начало. Де се депортират веднага с приоритед, тези които са хвърляли камъни и др. Да им се направят снимки и да се разпространят в целия християнски свят, да ги знаят кои са потенциалните джихадисти.

170

88

преди 7 години

Ще им дадем право да избират друг лагер щом не им харесва в Харманли. Опциите са Аушвиц, Бухенвалд и Дахау.

169

Анонимен

преди 7 години

Кви права си отстояват тия, бе. Във всяка цивилизована държава заразноболните нямат право да излизат, за да не се разпростира заразата. И това го знаят всички и самите болни го спазват. Тия диваци явно не са и чували за такова нещо.

168

Анонимен

преди 7 години

Да не стане някое меле ?

167

Бургазлия

преди 7 години

Те не бягат от война, а искат война тук ! Щом са толкова ербаб, защо не се бият срещу ИДИЛ и Талибаните ?

166

бивш граничар

преди 7 години

Едно време при Тодор Живков, ако хванеха някои да минава границата нелегално, командира на заставата викапе мл. сержснтс и му казваше: Намери някои доброволец който иска да искара 3 месеца на морето? Пускаха престъпника да бяга и доброволеца го целеше с калашника, след което рапорт, награждаване и 3 месеца възстановяване на психиката в почивната станция на БНА. Престъпниците го знаеха това и не припарваха държавната граница на НРБ.

165

Анонимен

преди 7 години

жалка е българската милиция, виж ако е за винетки и зимни гуми -там е силна.

164

Стар набор от Сливен

преди 7 години

Това е само репетиция на тези донаборници. 3000 души - толкова бяха и войниците по мое време в Грудов (Средец). Спомням си ония времена, и птичка не можеше да прелети незабелязана над Странджа.

163

Анонимен

преди 7 години

а защо прескочихте новината че комунистическият режим бе обявен за престъпен ?вече ще ги глобяват тези които празнуват 9 септ.

162

до динко-2

преди 7 години

а ? ко каза ? да не ги нас***т от бой тея динковци ?

161

Анонимен

преди 7 години

Всяка зоологическа градина получава маймуните, които заслужава !

160

Анонимен

преди 7 години

Станахме като в Турция. Подтискаме бунтовниците които само си отстояват правата.

159

пушек

преди 7 години

Има бърз и ефикасен начин да се отървем от тях - през комина и дим да ги няма.

158

Динко-2

преди 7 години

Огънят на бунта гори... и Динко е вече там и събира доброволци - кой с каквото разполага за ръкопашен бой с пришълците... обяви самия той... като станели 1000, започват атака...!!!

157

Анонимен

преди 7 години

До ?Не, хасан генов

156

Ккк

преди 7 години

Абе гледам по тия новини едни полицай се бутат един друг и не знаят кво да направят тва такава *** държава няма като наща във София пред Парламента може там да ритате и биете хората ама тия *** защо не ги барате а НЕЩАСТНИЦИ СТЕ ТАКИВА КАТО ПОЛИЦАЙТЕ И ТИЯ ДЕТО ГЛЕДАТ ОТ ПАРЛАМЕНТА И КАЗВАТ ТЕ БЯГАТ ОТ ВОЙНА И УБЕЖИЩА НИ ТРЯБВАЛИ ТВА НЕ СА ХОРА ДЕТО БЯГАТ ОТ ВОЙНА ПО СКОРО А ОТИВАТ НА ВОЙНА !!!