195

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВ България мъже няма. Само мухльовци! Иначе нямаше да е ***.

194

Българин

преди 7 години

ЕКСТРАДАЦИЯ!!! Незабавно за всички неизпълнили полицейското нареждане. Да си протестират в Авганистан!!!

193

Анонимен

преди 7 години

До Доброто победиА къде е "генерал" Радев?При ***!

192

Анонимен

преди 7 години

ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В ХАРМАНЛИ, А БОКО УТРЕ ЗАМИНАВА НА ЕКСКУРЗИЯ В БУДАПЕЩА, ДЕТО ЩЕ МУ ВРЪЧВАТ НЯКАКВА УНГАРСКА ЛЪСКАВА ТЕНЕКИЙКА.

191

Анонимен

преди 7 години

МИ ТО ТАКА И ТАКА СМЕ СИ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ.

190

Анонимен

преди 7 години

ТОВА Е САМО НАЧАЛОТОА КОГАТО ЕРДОГАН ПУСНЕ ОНЕЗИ 3 МИЛИОНА, ВСИЧКИТЕ ЩЕ МИНАТ ПРЕЗ СОФИЯ, КАКВО ЩЕ ПРАВИМ?

189

Анонимен

преди 7 години

Ако има власт в тази държава ,тези *** трябва с бой да бъдат върнати от там откъдето са дошли,след като тук не им харесва.

188

Анонимен

преди 7 години

Днес хвърлят камъни в лагера, утре в центъра на градоете по нас, нашите жени и деца! Който си ги кани в Европа, да си ги прибира. В противен случай ще усетят мощно българската мощ - убеден съм, направят ли едно своеволие и тормоз в градоете ни - военни или не, полувината БГ мъже сме там!!!

187

до 206

преди 7 години

Това, което си написал е доказателство за умствения багаж на Герберастите . Няма нужда да се напъва човек, за да се сети кой е виновен за разпада на държавата.Ако на теб ти е трудно, бръкни в контакта - може и да ти светне !

186

Анонимен

преди 7 години

До ЗапознатА може би идват в ЕС защото техните държави са разрушени от краварските войни и те няма къде да живеят? Това помислил ли го?

185

Анонимен

преди 7 години

Има два варианта:1) или излизаме от ЕС, те ни спират парите за магистрали, метро и т.н., ставаме държава от третия свят, макар и само от българи, кадърните от които емигрират2) или си стоим в ЕС, дават ни пари, строим инфраструктура, послушни сме, идват всякакви "мигранти" и след време цялата тази инфраструктура тук ще се ползва от мюсюлманите, които са ни превзелиИма и 3-ти варинт: да се върнем отново в силен съюз с Русия. Но много българи не искат това да стане.

184

Запознат

преди 7 години

Стига с тия глупави разправии за ГЕРБ и БСП! Не виждате ли, че България ще се затрие от тези нецивилизовани ислямисти!

183

аз

преди 7 години

До бивш граничар--------------------------Така беше! Само да уточним,че това се отнасяше за бегълци ОТ България! КЪМ България такива *** нямаше,няма и сега,няма и да има! Демек вардехте някой да не избяга от комунистическия "рай".Защото тук щяха да останат само един милион ***-членове на БКП!

182

Анонимен

преди 7 години

Не са виновни "бежанците". Виновни са си българите, че са си избрали парламент от толерасти и послушници.Ако българите искаха да си защитят родината, щяха да гласуват за Националистите (ВМРО, АТАКА, Нац. фронт и т.н.). Да, ама българите искат да им се строят магистрали, селски стадиони и метро. Сега си карайте по магистралите, возете се на метрото, гласувайте си за ГЕРБ и си трайте за "бежанците"...

181

Запознат

преди 7 години

А знаете ли колко мирни норвежци и шведи са изклани през последните години от имигранти - няколко хиляди и за всичко това се мълчи. Същите идват в ЕС за да завладяват и наложат шириата. Те нямат нищо общо с нашите трудолюбиви мюсулмани, които всички уважаваме. А знаете ли, че скрива, че НСБОП е открила няколко стотин картечни пистолета УЗИ - израелско пр-во и гранати и взрив, предназначени за същите тия. Какво още чакаме да стане не знам. Предстои гражданска война в ЕС и това се вижда.

180

Крали марко

преди 7 години

това ако беше станало по бай тошово време кокалите им на тези щяха да захранват пещите на кремиковци!

179

ГЕРБ

преди 7 години

Видя се ясно връзката на Радев с ДПС, които заявиха, че Плевнелиев не трябва да съставя правителство, а само Радев.Затова и няма реакция от страна на Радев, който е на каишката на Йотова, която е коалиционен партноьр на Доган.

178

Анонимен

преди 7 години

А защо НСО вече охранява Радев след като не е президент? Преди изборите лаехте глупост след глупост и се правихте на защитници на Родината, а сега когато стана напечено веднага се скрихте при евтините си любовници!

177

Do 204

преди 7 години

Ако ви нямаше вас динковците, сега нямаше да има кой да гласува за псевдопатриоти и комунисти.Ако нямаше кой да гласува за тях, можехме да си избираме по-нормални правителскта, а ако бях апо-нормални правителствата, службите щяха да си вършат работата и да няма нужда в момента такива като вас да се правят на псевдогерои, които УЖ защитават България.Ако ти е прекалено сложно...не се напъвай много да го разбереш.

176

Анонимен

преди 7 години

В момента президент е мишката Плювналиев, дето иска да воюва с Русия, а все още действащо правителство е това на продажниците и крадци от ГЕРБ, които освен да крадат друго са неспособни да направят ! Ясно е, че няма държава благодарение на Тиквата, така че, всички Динковци и патриоти да защитим Родината !