159

Аз пък

преди 7 години

нося и ще си нося с наи-голямо удоволствие колана, на който има петолъчка... много му се кефя!

158

Така

преди 7 години

са действали фашистите, унищожавайки културно-историческото наследство. А това, че нашите "народни избраници" искат да прикрият, че най-голямото престъпление и най-мерзкият период в историята на България, са последните 27 години "демократично управление" - народът няма да им прости! Все още има живи хора, които помнят. От трибуната на НС са се изсипали помия и куп откровени лъжи! Защо не си признаят на базата на какво станаха милионери и милиардери - истината е, че окрадоха България!

157

Анонимен

преди 7 години

Аз пържола между две филии хляб не ям ,предпочитам между две пържоли дивечов салам !Така ядат другарите и тогава и сега.

156

Некъф луд

преди 7 години

То голям келепир като има банани и струват 3.50. Аз предпочитам да живея през соца и да си рупам луканка, а вие демократично-толерантни маймуни си яжте бананите.

155

|V|art!n

преди 7 години

"Едните живееха в лукс, имане и възможности, но другият свят беше на хора, които нямаха и се трудеха като пчелички за благото на другите"Аз не виждам да има разлика с това което става в момента. Може би след 20тина години следващия режим ще заклеймява капитализма като престъпен под зъщия надслов. Промиване на мозъци с пълна сила.

154

Така е

преди 7 години

Няма град, село или паланка, където да няма улица Г.Димитров.Д.Благоев и др. известни комунистически дейци. Ние социалистическа република ли сме ? Само булевардите да останат с имена , всички други улици да бъдан номерирани.Улиците не могат да носят човешки имена. Това е кощунство.

153

Отвратен

преди 7 години

Между фашизма и комунизма няма никаква разлика. И двете идеологии са човеконенависнически , целящи да направят хората работни добичета. Защо фашизма бе забранен , а комунизма не ? Съсипаха половината свят и нашата хубава Родина.

152

Брат Вурст

преди 7 години

Означава ли това , че ако rage against the machine направят концерт в България, Том Морело ще бъде арестуван ? Или всеки, който публикува някой от безумните соц. лозунги ?"Другарки, дамските въшки са срам за комсомолката" :-)

151

Анонимен

преди 7 години

Цъфнала Мара, та вързала! Сега пак ще се харчат едни пари за глупости. Миналото си е минало!

150

баба Пена

преди 7 години

До Щерев Ех, чедо! Ако знаех че ще дочакам пустата му демокрация и с раждането на дечица нямаше да бързам при скапания комунизъм. Нали сега ще ми реституират и детеродната ми функция.

149

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен А децата на комунистите ще ги забраните ли, защото днес те ни управляват???????

148

Анонимен

преди 7 години

Това е поведение на незрели,страхливи и озлобени личности. Всички партийци кариеристи и деца на комунисти, които дължат всичко на БКП, днес станаха най-яростните антикомунисти. Разровете се в биографията им и ще се убедите. Това се нарича демокрация по български, а според психологията е компенсаторен механизъм. Смелите тогава са смели и днес, мижитурките си остават такива. Днес са много "смели" за разлика от вчера, когато гласът не им се чуваше. Жалка работа.

147

Щерев

преди 7 години

Всичко е история!Глупост е всеки ден да сменяме имената на улиците, да събаряме паметници, та били те на Сталин или Хитлер!И преди и сега партийната членска маса в тая "държава" е около половин милион, все едни и същи хорица-откачалки, яздещи и мачкащи един цял, вечно покорен народ.Трябва ли да унищожим Свидетелствата за раждане на децата ни, защото на печата с който са подпечатени имало следи от историята, та било то и петолъчка?Глупости и пак глупости, и все "български"!

146

Членска карта №7

преди 7 години

упрекна Лъчезар Иванов от ГЕРБ."До тук успях да прочета и повърнах....

145

Анонимен

преди 7 години

Сми на нинова сина що не учи в русия ми все ходят на запад всички партийни чеда ?

144

Анонимен

преди 7 години

последни гербави напъниами променете си биографиитебанкянски потомствен комунист,премиеркомунистка рабфак право от плевен-шеф народно събраниеснахата на пръмов от цк на бкп - еврокомисари още доста продажни .и сега се опитват да се задържат като насъскват хоратавсичкине тия са за панделата

143

vse edno:

преди 7 години

Прощавайте, ама за какво става въпрос? Че вчера работих до късно - трябваше да експедираме камион с готова продукция - и разбирам, че съм пропуснал неща важно......

142

prokurora

преди 7 години

Само да кажа, че вече бившата жена на Лъчезар Иванов е братовчедка на мой роднин. Бащата (бащата на съпругата) е заклет Бекапеец, въпреки че е починал. Упреква, че синът на Нинова учи в САЩ, ама неговият син се оказа, че окрал бензиностанция

141

Андрешко

преди 7 години

Другарю Лъчезар Иванпв,когато другите са ядяли филии с пържола между тях,ти може би си ядял филия намазана с мас,като боса си... Спрете да разделяте българския народ,като оправдавате некадърното си управление с комунистическия режим от преди 26 години. Ако продължавате вие,Митов,Сугарев и други като вас,българския народ ще бъде разделен и на същия хал и след 100години. Вие политиците трябва винаги,когато влизате в Парламента да четете какво пише отвън на сградата.

140

Спас

преди 7 години

Чакам да видя, как ще глобят Китай, че са поставили комунистически символ пред посолството си!:))))))))))))))