42

Анонимен

преди 7 години

Вкарване го тоя *** в затвора за дълго. Саботьорите друго не заслужават! Разсипници скапани ! Не искал руски самолети, че купи натовски се? Няма пари ли? Защо при Тодор Живков имаше пари за всичко а при вас не ? Защо бе ?

41

БАЧКАТОР

преди 7 години

Генерал Радев още преди година протестира срещу идиотската политика на Ненчев и Бойко едва го убеди да не си подава оставката. Генерала впоследствие пак напусна шоуто разбра че с Ненчев оправия няма!

40

Анонимен

преди 7 години

нямали да пропее някой от тези *** че зад всичко стой тиквата, какъв е този страх от този бе

39

Спеца

преди 7 години

Тия които са предложили тоя вмирисан *** за министър на отбраната са виновни толкова , колкото и той!Явно в тия среди саботажа на армията и диверсии срещу нея са нещо нормално!Изменниците на Родината трябва да се съдят с особена строгост!СЪД И ЗАТВОР ЗА ЦЯЛАТА ***!РЕФОРМАТОРИ???НЕЕ , НАЙ -ОБИКНОВЕНИ ПРЕДАТЕЛИ!

38

ая

преди 7 години

Жертва се тук пешката, с извинение.Царят си трае и се надява да му се размине.Няма как такова решение да се вземе без тогавашния мин. предс, бойко.

37

ШибоРиби

преди 7 години

Цялата патардия е заради курвентиииииите във въоръжените сили. Много курвииии много гмьиеж, много йебаньи в полето, на къра, в небето по канцелариите и т.н.

36

Петър янчев

преди 7 години

Следствието пак се ***.От ЖАН Виденово време по тази логика всички за пандела.А НАЙ-много Главнокомандващ е бил ГОЦЕ-ГОЛЕМИЯ ШЛЕМ ОТ СИРИЩНИК.А Радев командващ ВВС.*** ТИ И ПАЛЯЧИВЦИТЕ.САЩ КЕЙМБРИДЖ.

35

Радев привлечен ли е

преди 7 години

Началника на ВВС къде е в цялата история. Той отговорен ли е за Бойната подготовка? Кде се измъква? Не можем да бъдем заблудени.

34

Рашки идите домой

преди 7 години

Комунистите винаги са мечтали България да остане без Армия. Те провеждаха пацифистична пропаганда. Вместо бойната готовност се провеждаха скучни политически мероприятия. Прожектираха гнусни филми където българския офицер беше осмиван, оскърбяван и дари когато жена му /Невена Коканова/ му изневеряаше със сръбски дизиртьор трябваше да се изучава в училище.

33

свидетел

преди 7 години

Служил съм в авиацията преди 1989 г. Тогава курсантите завършваха военното училище с минимум 20 летателни часа на МиГ-21, а авиацията през лятото летеше на три смени. Сега летците от бойната авиация не могат да направят толкова нальот колкото курсантите едно време. Е, За какава бойна авиация говорим тогава? А Ненчев, за да се доказва в своето БЗНС като велик водач е готов на всичко, през ралото му е, че трябва да се лети.... за това да пасе овцете на затвора! ***!

32

Анонимен

преди 7 години

Стана ми интересно. Ако това нещо излезе вярно, заедно с ваксините, дали щеше да разберем ако правителството не беше в оставка? От коментара по-долу - "Ненчев разруши армията", армия ни се разрушава от както сме в НАТО. В момента е на смъртно легло и се чака да умре. Бавно и мъчително. Нямаме армия, а имаме военнослужещи.

31

кой е поръчителят

преди 7 години

Проблемът с намаленият нальот е от 15-20г.Тогава имаше и летци и самолети, но нямаше достатъчно гориво.Сега прозира груба манипулация с цел дискредитиране на последният министър на отбраната и правителство.Думата ,,нальот,, не е българска и произхожда от държава, изпаднала в немилост на която в момента са наложени санкции от ЕС. Тоест досещаме се кой стои в дъното на кампанията за привикване и повдигане на обвинения на министри от сегашният кабинет в оставка.

30

ANYS SHEPTI

преди 7 години

До АнонименZASHTOTO NE E ZAVARSHIL PREXODA.SLED 20 GODIN SHTE TI DAM OTGOVOR.AKO SI GIV

29

Анонимен

преди 7 години

Имперски разрушители са и министър Ненчев и Цветлин Йовчев.Ненчев разруши армията, а Йовчев - ДАНС. Под диктовката на ББ разбира се, и в угода на Ердоган. Те затова и гласовете от Турция бяха за тетка ви Цецка.

28

Анонимен

преди 7 години

Най-голямото постижение на този затлъстял аграр по време на мандата му на Военен министър (забележете) е че си присади коса с държавни пари.

27

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

ТУКА СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА,ДОКОЛКОТО ЗНАМ ИМА ЩЕТИ НА ДЪРЖАВАТА ЗА МИЛИОНИ ДОЛАРИ,КАКВИ ФОБЧЕТА,КАКВИ ФИЛЧЕТА,ЩОМ ИМА ЩЕТИ ЗА ДЪРЖАВАТА ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НЕЗАВИСИМО КАКЪВ СИ.НЕНЧЕВ Е ЗА ЗАТВОРА,ИМА 4МЛН ЩЕТА С НЕГОВИТЕ РЕШЕНИЯ И КОМАНДИ,КАКВО ИМА НЕЯСНО.БУРГАС,ЮЖЕН ПОТОК,БЕЛЕНЕ СПРЕНИ,ИМА ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ ЗА 700 МЛН ДОЛАРА ГОДИШНИ ПРИХОДИ,ЕТО ТИ ПЕНСИИТЕ,ЩЕТА КОЙ ОТГОВОРЯ,СЪДТАКА ЩЕ СТАНЕМ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА,ЧЕРВЕН,СИН,ЗЕЛЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА,ЩЕТА,ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ТОВА Е.РЕД ТРЯБВА.

26

Eлена

преди 7 години

До Ненчев е Русофоб и Б:Така е в РБ,тя и Кунева не е с педагогическо образование!Срам!!!!

25

PD

преди 7 години

Благодаря за цензурата.А казал е мъдрия народ Български:"За глухите, камбаната не бие два пъти"

24

Анонимен

преди 7 години

ЩО само се краде в тази държава и се прави нещо колкото да се отбие номера и замаже

23

PD

преди 7 години

Опа полската аристокрация ш.л..ях.та. е забранена дума?