34

Анонимен

преди 7 години

ГОЦЕ-ГОЛЕМИЯ ШЛЕМ ОТ СИРИЩНИК умира от яд,че не може да влияе във Външно.И много гювечарчета останаха на сухо.Един изпечен кръдец и измамник се изживява като последна инстанция.САЩ КЕЙМБРИДЖ.

33

Иван

преди 7 години

Митов е далеч от понятето дипломат, крайното му русофобство вреди на страната и е признак на неандертарски интелект. Сугарев е дренка от същия дол.

32

Анонимен

преди 7 години

Прав е Сугарев !!! Треба да се вземат спешни мерки .

31

4epa

преди 7 години

ZA BG MOJE DA SE KAZVA LO6O NO ZA PUSIA NIKOGA !!!! TOVA SA NA6ITE KOMUNISTI RODOLIOPCI !!!!!

30

Анонимен

преди 7 години

Сугарев е един от тия демократи, на които дължим днешна, развита и просперираща България :) А сега сериозно. Този е за затвора... Седесарско к... ле.

29

Фронто

преди 7 години

Митов е Бербатов на политическия ни национален отбор. От глупост, завист или клубни пристрастия да не изпуснем момчето!

28

Анонимен

преди 7 години

СУГАРЕВ СЕ ИЗХРАНВА КАТО КОНСУЛ. ДОБРЕ Е ИНКАСИРАЛ ДРЪНКАНИЦИТЕ СИ.ТАРИКАТ ИЗПОЛЗВАЧ.

27

хех-мех

преди 7 години

Ама Сугарев жив ли е? Нали гладува до смърт. Да не е възкръснал, бе? Сигурно се бъзикате, човекът отдавна го няма, а вие му тракате кокалите.

26

Фронто

преди 7 години

До кико(#1). Митов има бъдеще в политиката. От тук ще стъпва все по_убедително на политическия терен. Искрено му го желая. Няма начин да не е забелязан от международни институции, но нека първо поработи тук.

25

Анонимен

преди 7 години

Този Митов ми е рядко противен. Другаря Шорош как не назначи един външен министър, който да не е гей.

24

Анонимен

преди 7 години

министърче в затвора барабар с другарчета си

23

Анонимен

преди 7 години

До ЛИЛКАЛилке, полегни малко, дишай дълбоко.Като ти поолекне, прочети какво си написала. Дано си го разбереш поне ти.

22

ЛИЛКА

преди 7 години

До Анонимен А БРЕ ТИ ФАШАГА ЛИ СИ ? ЩЕ РАЗСТРЕЛВАШ ЧЕХОВ-ЧАЙКОВСКИ-Л.ТОЛСТОЙ-ПУШКИН- СОЛЖЕНИЦИН - И КУЛТУРА - КАТО ЦЯЛО-СЪЩО КАТО ТВОЯТ ОЧЕВИДНО-ПРИЯТЕЛ (+) ХИТЛЕР ? ЗАЩО НЕ ГОВОРИШ ЗА ТОВ.ПУТИН-МЕДВЕДЕВ-ПУТИН-МЕДВЕДЕВ-ПУТИН-МЕДВЕДЕВ ...?!? ТА РУСКИЯ НАРОД ОЩЕ ЖИВЕЕ В НАСИЛИЕ-НЯМА ЯХТИ И Е В КОМУНАЛКИ !!! ФАНАТИЗЪМ - ГАДОСТ !

21

Анонимен

преди 7 години

Като един зрял, достолепен, образован българин, аз искам да бъда представляван от достойни хора не само в нашата страна, но и извън нея.Сякаш нарочно избират лица, които да бъдат най-лошата събирателна част на недостатъците на човека.Дипломацията да бъде поле на хора с образователния ценз.Сугарев е недобре със здравето, с прояден от диабета мозък, подобно на съседния ни Ердоган.Да си пощи рехавата брада в къщи и да се опита да се самооцени - що за литератор.

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6Научи се да пишеш на български бе баламурник!

19

какво

преди 7 години

търси още Сугарев на държавната хранилка - мина преди това през псевдо гладуване, след депутатството и посланик в иИндия (доколкото си спомням) - сега в Ниш. Крайно време е да се пенсионира от държавната хранилка! Стига толкова... и другите искаме, може ли да можем повече!

18

ля ля

преди 7 години

тоя е поредния неуспял в кабинета на мутрите и гадните сволачи!!! гаф след гаф и не знам как може да позволяваме такива абсурди всеки ден!

17

Анонимен

преди 7 години

Ми то си е така. Сугарев си казва точно. Какво отношение да взема Митов...

16

ареее дее

преди 7 години

тия пък тие...оххх майкоо, хем 1-2% имат, хем па гласни, абе да ви сложим вас за посланници, вие май сте най-умните, най можещите, абе просто няма такива уникалници като вас, във всичко...хахаха махайте се арееее....

15

PD

преди 7 години

Разрешението за отстрел на военолюбиви *** кратунки, барабар с клакьорте им грантаджии, бе спуснато от ЕК малко преди изборите. Така че, нищо с тях или около тях, не е случайно или плод на вътрешни държавни интриги. Поне до ниво зам. министри. А кръжока АБВ отдавна не е в голямата игра, щото и техните началници се уведомяват за тенденциите. Но да вадиш на умряло куче нож, е за да се говори поне локално за тях, като за политически субект. Много са малки, много.