41

ТАТО

преди 7 години

Чета,чета и не вярвам на ушите си.... Може ли да сте толкова глупави ? Масово сте прости ,българчета! Сънародници мои прости! Не осъзнавате ли ,че ние самите сме виновни да има кучета по улиците? Хайде да спрем развъдната дейност и продажбата/разпространението/ на кучета. Да се регистрират всички кучета - домашни,ловджийски,пастирски,селски и т.н. И нека след това пак да поговорим ,дали има проблем с кучета по улиците. Все пак задайте си го въпроса поне веднъж - откъде са дошли? ЖАЛКИ СТЕ.

40

Анонимен

преди 7 години

*** (заради ника), това че уличние кучета са големи животни и бозайници, не ги прави по-малко вредни от хлебаркитеи плъховете. Не вярвам някой да си развъжда *** и плъхове, а ако някой го прави и ги пуска сред другите хора, то той е за психиатрия. Да ги отстраниш от човешкия ареал на съществуване не е еднакво с това да ги биеш/измъчваш/гориш живи. То и въшките имат право да живеят колкото и нас хората или кучетата, ама ако ти е на главата не ги търпиш нали? Природата не е справедлива.

39

mezga

преди 7 години

Само на място като *** човешкият живот е по-малко ценен от кучешкия.Всеки от нас ежедневно вижда по стената си в социалната мрежа как негови познати шерват един куп снимки и обяви на кученца, котенца всякакви такива твари, призовавайки приятелите си да ги осиновят или да дарят пари за лечения и операции.Кога, питам аз, и колко често някой споделя подобни неща за болни, възрастни или бедни хора. Да ви *** и лицемерите, честно.

38

Американ

преди 7 години

"Кучето е заловено и настанено във ветеринарната клиника" -- Що за ***, псето е за екарисажа, а те - в клиника!

37

Боклук

преди 7 години

Големи сте гангстери и убийци тука в нета обаче, безпишковци смешни. Аз съм дебел очилатко и много се насирам като видя такива големи мъжаги по улицата. Даже не смея да си извадя телефона, тръпна пред тяхното мъжество. Кога ли ще ми падне такъв мъжага на улицата, да оставя очилцата и да лети на ниски раменни наляво и надясно, да му демонстрирам усещането да упражняваш насилие върху беззащитни <3 Дай Боже, всичко с времето си.

36

Анонимен

преди 7 години

Ако видя някой да убие или измъчва кучето пред блока, ще го застрелям, даже няма и да го лежа щото съм освидетелстван

35

до 33

преди 7 години

"Мда аз съм такъв очилатко и постоянно снимам големите мъжкари като теб да ги видят всички що за стока са особрно когато кучето ги захапе хаха"един ден и теб ще те нахапе някое пce, дано поне да ти изтръгне гръкляна или да ти изгризе ушите или пък пръстите че да не можеш да пишеш такива глупости повече.

34

Анонимен

преди 7 години

До 32Като ви чета глупостите кучетата излизат по умни от вас.

33

До 27

преди 7 години

До АнонименДа лично кметицата държеше кучето и го насъска. Сега за това трябва да потърсим сметка на всички кучета в България, довечера ще пребия мойто даже за назидание и душевен мир. *** комунустически ***, не измряхте ли вече...още малко време и няма да ви има съвсем споко ;)

32

Анонимен

преди 7 години

До 29Мда аз съм такъв очилатко и постоянно снимам големите мъжкари като теб да ги видят всички що за стока са особрно когато кучето ги захапе хаха

31

Кучкарите са психари

преди 7 години

80% от защитниците на животни са кучкари.Те издигат в култ кучето и неглежират останалите животни.Отделно защитниците делят животните на домашни и домашни любимци.Последните имат повече права от хората.Домашните ги отглеждат и убиват за да се хранят с тях.Има диви и питомни.Дивите се делят на полезни и вредни.За полезните плащаме за да ги убиваме,а за вредните ни плащат.

30

Анонимен

преди 7 години

Не са глупости, то точно там е работата

29

До Глупав

преди 7 години

Не виждам нещо да пречи да се убиват кучетата непрекъснато дори в момента, при тази тотална липса на контрол върху каквото и да било ;)

28

анализатор

преди 7 години

Абе глyпаци, не ви ли е ясно защо хората не са се притекли на помощ? Не защото искат да бездействат и да гледат някой как се гърчи, а защото никой не иска да го глобяват за глупости, че дори може и някой сълзлив 150кг очилатко куче-защитник да го снима и после да го пуснат по новините "ето вижте изpод как бие куче" и да го осъдят човека. До там го докарахте с перверзното си отношение.

27

Анонимен

преди 7 години

Тез глупости от рода на както си вървях и кучето ми скочи ги разправяйте на някой друг

26

Анонимен

преди 7 години

вие си я избрахте кметицата нали? както и предния кучкар дето ви е премиер? сигурно друг е виновен пак.

25

Глупав

преди 7 години

До умния голу, който твърди, че и да ги избием, пак ще се навъдят.Имам въпрос - а какво ще стане, ги убиваме непрекъснатор както правят в западна европа?отговор: новопявените за убиване ще бъдат съвсем малко и така няма да се стига до масови кланета

24

???

преди 7 години

A защо трябва да има БЕЗДОМНИ КУЧЕТА по улиците? Те трябва да са в ПРИЮТ, защото са изоставени от СТОПАНИТЕ си или изхвърлени от фирма, която РАЗВЪЖДА кучета и др. животни.Жената трябва да съди ОБЩИНАТА.Проблемът се ликвидира чрез ЗАКОН: 1.ЗООПОЛИЦИЯ.2.Всеки собственик слага ЧИП на кучето Си с адрес, име,телефон,също и на НОВОРОДЕНИ.3.При изхвърляне се прибират в приют и АКО собств. до 7 дни не ги прибере, се УМЪРТВЯВАТ: собственикът ПЛАЩА престоят в приюта. 4.Да е ясно, че СОБСТВ. е ОТГОВОРЕН

23

Анонимен

преди 7 години

Щом кучето е захапало и не е пускало едва ли е улично, по-скоро се сещам за една порода такива кучета, развъдени за кучешки боеве. Обикновено и собственикът на кучето има толкова акъл колкото и животното. Аз обичам животните, но не смятам, че е нормално в градовте да живеят глутници от тези животни. Евтаназия? По-скоро отсрел, бързо и хуманно. А ако кучето има собственик.... Е и за него има хуманно разрешение, но не е законоо.

22

DMS Кучето

преди 7 години

Да съберем дарения за лечение на кучето в САЩ! Във връбнишката клиника нямат куче-психолози, които да избавят животинката от насъбрания стрес!