57

до 63

преди 7 години

Така, така. Сички у пандиза и сички биле у парламента и правителство от 1989 година до сега.

56

Анонимен

преди 7 години

"Този ненормалник на снимката си е за затвора отвсякъде."Аа. Не. Не така. Тоя министър работеше с екип, който от гадини не е сменян. Всички да дават обяснения. Какви бяха тия премии по 10000 лв.? При 500 лв начални лекарски заплтги

55

до 46-ти

преди 7 години

И така истината става известна на света,но не и на Иван Костов-премиер министър по това време!Нашите политици както и техните съветници научни списания не четат и от наука не се интересуват!И когато го попитаха той каза"Ами ако са виновни"! А колкото до турските ваксини вярвам,че нищо лошо няма в тях.Турция е 10 пъти повече по население от България и няма данни никое турско дете да е пострадало от такава ваксина.Това си е много шум за нищо!Ваксините са еднакви-търговците различни.Там е проблема

54

Анонимен

преди 7 години

Сега е наред Ненчев, след това Митов и другите от групата гербери , реформаторе , и накрая Плювналиев за антибългарска дейност у пране на пари чрез офшорни фирми.

53

Анонимен

преди 7 години

ОхоооЕто кой правел лекарства в гаража си.Май напипахме бялата мафия.Яяаа. Тя била по висшите ешелони. А разправяха клевети за аптеки Марешки, които продават лекарства на нормалти цени на бедните пенсионери.Господ здраве са му дава та г- н Марешки

52

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли кое е кофтито...че докато бяха на власт,разследващите органи си мълчаха като бити дупета,но сега когато са министри в оставка се разшетаха.Не оправдавам Московски но в прокуратурата са Мишоци....

51

Справедливо е

преди 7 години

Москов да получи за дълго раирана пижама ! Пълна конфискация на имуществото в полза на държавната хазна ! Към такива престъпни *** обществото и правосъдието трябва да са без капчица милост !

50

до 46-ти

преди 7 години

За процеса срещу нашите медици в Либия Либия изиска експертиза от професор Люк Монтание-откривател на вируса на СПИН.След като е написал доклад по случая професорът го е предоставил на либийската прокуратура.В него е описал,че децата са били заразени далеч преди нашите медици да започнат работа там.Либийските съдии решават да не се съобразят с него и продължават да подържат обвиненията.Тогава Монтание публкува данните в списание "Nature"и така истината става известна на целият свят!

49

До 36

преди 7 години

Знаете ли, бегло се замислих когато чух за конфискуваните Узи. Това е оръжие за близък бой и едва ли е за ИДИЛ. Това е оръжие с което наистина може да се въоръжат амуджите а за една нощ да превземат цял град. Докато нашата полиция си размърда дебелите *** и тумбаци, амуджите ще избият сума ти наши "войни". Наистина трябва да се обясни без лъжи, за кого са били тези автомати а не да се мълчи!

48

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Този ненормалник на снимката си е за затвора отвсякъде.Такива идиотщини натвори в министерството, че се чудя как още не се е намерил някой да му счупи наркоманската тиква !

47

Анонимен

преди 7 години

Лекарствената мафия в действие. Прокуратурата пак изпълнява поръчки.

46

въпрос

преди 7 години

А Ненчев кога?

45

До 46

преди 7 години

Защо пишеш без да знаеш! Децата са заразени от служители на спецслужбите по нареждане на Кадафи. Нашите нямат нищо общо с тази гадост.

44

Анонимен

преди 7 години

Да даваш пръстови отпечатъци, за да отидеш на лекар... Абе, ей, Менгеле, аз да не съм престъпник, че да давам отпечатъци ?! Айде, сега ти давай отпечатъци и влизай по-бързо в панделата, където ти е мястото!

43

Анонимен

преди 7 години

"Я виж кой е до Москов- адвокат Менков- същият който издейства домашен арест на братя Галеви и орпавдателни присъди на Цветанов."И Марио Николов по делото за източването на САПАРД.

42

Анонимен

преди 7 години

До Nadia Nikolova А какво ще кажеш за хубавата ваксина "Еувакс с повишено съдържание на живак която не е разрешена в ЕС и с която бе готов да нареди да се прави на българските деца./Справка докладната му за МС за разрешаване на бартера.Има бартер с Турция а не дарение от тях/.А днес излезе и решението на Висшият Административен Съд за забрана на пръстовите отпечатъци за приемането в болница.А бе изобщо министър та дрънка. С колко набута здравната система с тези отпечатъци ???

41

Анонимен

преди 7 години

Да го фукна на всички *** реформатори!!! Те това им е лицето!

40

Анонимен

преди 7 години

Москов, сега и на болен да се престориш - пак ще даваш отпечатъци.

39

Анонимен

преди 7 години

До 45Я недей да плямпаш глупо.сти ве цАрвул. От адвокати до адвокати има разлика, както и между всички хора!

38

Анонимен

преди 7 години

Ние плюхме по Кадафи за процеса с мед. сестри, ама я си представете, ако се беше случило в България - 200 деца заразени от СПИН. Нямаше ли да има процес ? Прав беше Кадафи да прави процес, а и кой знае и нашите сестри какви мърли са били... Но доктор Менгеле си е за разстрел мен ако ме питате. Тоя щеше да убие хиляди дечица с отровните, турски ваксини.