17

Анонимен

преди 7 години

Няма начин анестезиолог да не си забърква сам дрогата.

16

Nadia Nikolova

преди 7 години

До 12Не ми продава нищо както се изразяваш ти,а той не би търкал нищо,защото е един от най-добрите анестезиолози в България и едва ли би останал без работа.Имам право на моите симпатии и не ангажирам никой с моето мнение.Наистина смятам,че направи много въпреки,че не спряхте да го обиждате по най-грозния начин и въпреки,че не беше оценен подобаващо.За ваши успокоение ще кажа,че както и да го обиждате той ще докаже,че е невинен.

15

Анонимен

преди 7 години

Този нанесе на здравеопазването много повече щети от това, за което го обвиняват. Не вярвам да го осъдят обаче, като му гледам визията май има жълт картон

14

Анонимен

преди 7 години

Абе, Надя, какво го защитаваш??? Ваксините които е внесъл и са използвани на бебетата съдържат вещество което е забранено в ЕС. Това вещество прави децата СТЕРИЛНИ!! И е невинен ли? А сдвоката до него Менков е адвокат на мафията. Колко струва Менков, някой знае ли? Той извади Цецо Цървула от зандана, ще извади и този ***. Окопали са се крадливите министри, имат много пари, плащат и излизат сухи. Ди кога???

13

Анонимен

преди 7 години

Хайде, хайде и предния път, като се самосвали Батце, Цацата се разпъргави, а после нарязаха делата на конфети.

12

Циганин

преди 7 години

Дали пък няма да последва съдбата на Улюкаев !?

11

Анонимен

преди 7 години

Странният поглед се дължи на злоупотребата с белото.

10

BURZUM

преди 7 години

Завалия!А Тиквонии кога?

9

До Надя

преди 7 години

Колко ти продава Белото Менгелето, че заставаш на амбразурата и го защитаваш? Колко мозък трябва да имаш да защитавал един изтрещял крадльо, който ако не даваше от краденето на Бай *** щеше да търка някой стол в забутан лекарски кабинет. По-долно същество от този набеден лекар като министър сме нямали!!!

8

смЕх

преди 7 години

Много ,много не вЕрвам на кривосъдието ,но дано ме опровергаят и още не само тоя от гербавата шайка е за съд.

7

Анонимен

преди 7 години

Късно е чадо за китка...Сделката е ясно като бял ден, че не е негова, той е само изпълнител. Един бутон, натиснат от властимащата ръка. Въпросът е какво имаше в тези ваксини и какво ще стане с тези 100 000 деца, ваксинирани с неизвестната по произход и съдържание ваксина? Има изследвания, които не са оповестени, кога ще ги извадят на показ?

6

Анонимен

преди 7 години

Ваксините да внесени от страна нямаща лиценз за производство и износ,да ги беше внесъл от Занзибар,същото щеше да е,да ваксинира публично сина си тези ваксини разфасовани в някой турски гараж от малограмотни хора при температура 23градуса

5

Анонимен

преди 7 години

Очакваме добри новини.Затвор и конфискуване на цялото имущество.

4

JOKER

преди 7 години

Тоя не трябваше да взима турски ваксини, защото тия ваксини слагат ти ги един път и си до там, поздравяваш Свети Петър и тн.....

3

пито платено

преди 7 години

А колко дечурлига са стерилизирани от турските "ваксини", ще оставим на теория на вероятностите. Какво ви пука за ущетената хазна, кредитче с атрактивни лихви и да му мислят неродените ви внуци (така и така няма да се родят). С тази простотия, дето ще задължават всички искащи да посещават държавно училище да си ваксинират децата, само ще си блъскате главата после в стената..

2

Анонимен

преди 7 години

И кой е до доктор Менгеле, адвоката на Дявола, Менко Менков. Така го нарече Цецо Цървула а после си го гушна за личен адвокат. И кво, крадеш стотици милиони, наемаш този адвокат - мутра и си ОК. Естествено той взима тлъст пай от плячката и да живее правораздаването. Да живее Демокрацията която даде тласък на кражбите и грабежите!!!

1

Nadia Nikolova

преди 7 години

Москов е невинен и ще го докаже.Това е опит за политическа чистка от страна на долните комунисти.Как не ви е срам да очерняте единствения читав чавек,който се опита да спре кражбите и злоупотребите?!Браво на него,че продължава да се държи достойно въпреки отвратителните обиди и тежки обвинения.