9

Sando

преди 7 години

Kato na Gen. Radev

8

Анонимен

преди 7 години

До МладшиКато за това наистина е млада:)Ето и един любопитен факт илюстриран с два нейни цитата от които добре личи, че е истински демократ:"Дойдохме, видяхме... той умря" - по повод убийството на Кадафи"А не можем ли просто да го убием с дрон?" - отнася се за Джулиан АсанжИ на кого му пука, че Килъри обичала люти чушки, след като е отговорна за смъртта на стотици хиляди и за милионите бежанци?

7

Анонимен

преди 7 години

Ако беше разпалила ядрена война с руснаците не мисля,че щеше да има списание Таймс.Нито някой от четящите щеше да яде люти чушки.И интернетът щеше да е кофти.Изобщо тва,че не я избраха за президент е едно от най -хубавоте неща което се е случвало на човечеството последните 50 години.Разбирам,че са я прилъгали че са способни думнат Русия с изпреварващ удар и да неутрализират техният.Проблемът е,че ще разбере,че са изпържили когато е твърде късно.

6

Младши

преди 7 години

Не е ли малко млада,за да е била основен политически играч в началото на ХХ век? :))

5

Оху

преди 7 години

Аз пък мислех,че кодовото й име е "Хилеща се лисица" :))

4

Сс

преди 7 години

Не,не знам а и не искам да знам, И най вече не е ли закаъсняла тая информация за това същество?

3

Анонимен

преди 7 години

Статията е зле прикрит опит за реклама, опит да се придаде човешки облик на г-жа Клинтън. Не трябва да се забравя обаче, че с нейно дейно участие беше унищожена Либия (има интервю с нея за смъртта на Кадафи, в което казва: "We came, we saw, he died, hahahaha!"), Сирия и Ислямска държава придоби чудовищни размери. С действията и бездействията си тя е отговорна за смъртта на десетки хиляди хора. Така че нека не се занимаваме с това дали обича люти чушки или не.

2

Икономов

преди 7 години

Уважаеми журналисти, вие сте млади и енергични и това е хубаво. Не познавате обаче важни принципи на нашата журналистика и това не е добре.По принцип, няма лошо в неделя да се пишат по 1-2 не-негативни статии за САЩ и други западни страни, но само в областта на културата и не повече от 1-2!За политическите теми, най-добре всеки път се допитвайте до нашите членове и членки, докато започнете да придобивате правилно идейно-политическо мислене!

1

Анонимен

преди 7 години

Вечно зелена... Та скрипята е черна.