40

Анонимен

преди 7 години

На тоя колко има да му се връща.

39

Анонимен

преди 7 години

Грижете се за него.Особено държавата да положи усилия и да не жали сили и средства за здравето му.Новите'' герой,, на БГ.трябва да се пазат и почитат.

38

П.Петров

преди 7 години

Да иде в Тайланд, там знаят как да оправят такива като него - радикално !

37

Анонимен

преди 7 години

Тоя много ше се мъчи. Има много да си плаща. Второ мнение, терето мнение. Остава си в количка. Завинаги в кабрио. Тва си е заслужил.

36

Анонимен

преди 7 години

Нефростомата има и положителни неща. Тръгваш с колата за някъде и не се налага да спираш да пикаш,само сменяш торбичката Газ,докато има гориво. А на митю, който изхранваше де що има държавен хрантутник в бургашка околия, торбичката сигурно му е маркова и луксозна. Плюс това вече е с телк и има европейска карта за паркиране на хора с увреждания, тоест и за паркоместа няма да спори повече. Уреди си животеца.

35

Бай Ганьо

преди 7 години

Не му ли смениха прякора на Митьо Катетата?

34

Румен

преди 7 години

До турчин Няколко мои болни отидоха да се лекуват в Турция след като им казах че сме безсилни . Имаше и известни журналисти и синдикален бос между тях. Върнаха се в ковчег и олекнали с по няколко хиляди евра. За Очите имахме забрана да го лекуваме във водещите болници и все пак във Бургас се бяха справили добре.

33

Анонимен

преди 7 години

Нека иде, но там на бандити и терористи пускат студенти да се обучават в резане на живо.

32

Анонимен

преди 7 години

Спокойно. В затвора също има медици.

31

Анонимен

преди 7 години

Jalko mnogo jalko no taka e. Sex nee vsichko. Jivota prodaljava. I sega nakraia ia kajete- zaslujava li si da badesh mafiot?

30

Професор

преди 7 години

Дано оздравее. Господин Очите е голям българин и патриот. Също така е с десни политически убеждения като Моя Милост.

29

младен

преди 7 години

Значи господ си знае работата - не го е прибрал да му спести мъките ами го е оставил да се мъчи

28

Ха ХА ХА

преди 7 години

На Очите скоро и Тарторът му няма да може да му помогне !

27

Русенец

преди 7 години

Този още ли не е пукнал, какво чака, те хубавите места вече ги раздадоха, или иска на гаргите да го оставят, ... нека мре!!!

26

Анонимен

преди 7 години

Буда падна от власт, нищо чудно тоя австралопитек да падне от клона...

25

бай иван

преди 7 години

Je suis Ochite! Къде да носим памперса?

24

До 37

преди 7 години

32 е прав!Като е пребивал хора които не са искали да му се подчинят, като е зарибявал младежи с дрога и така е разбивал цели семейства,като е подкупвал администрацията на ГЕРБ - съдии, прокурори, следователи, полицаи и общинари с което е завзел цялата власт в Бургаска област, с което е станал любим на Бай *** защото е отделял от печалбата си тлъст пай с което си осигури спокойно съществуване.Колко години вилнееше в Бургаско и никой нищо.Защо?Плаща си човека а Падишаха от Банкя обича много парите

23

горд турчин

преди 7 години

До АнонименНали нашите, точно щото са некадърни го спасиха тоя! Ако бяха малко по-кадърни тоя вече щеше да е на 3 метра, ама на..................Едно е само да спасиш ,а съвсем друго е да спасиш и да го доизлекуваш ! Тоест липсват ви кадърни специалисти ,каква файда че са го спасили ,а не могат да го излекуват ,та е принуден да плаща на нашите тук "***" за да го оперират и лекуват

22

Анонимен

преди 7 години

До горд турчинКолкото си горд, толкоз си и пpocт.

21

след стрелбите

преди 7 години

Стрелба...линейка...уролог и психолог,край...жалейка...дървен костюм...поп.