46

Сиси

преди 7 години

Тази Нинова за каква се помисли.Виждаме им управата в градоветв с техни /червени/кметове.Доведоха ни до пълен провал.От проспериращи градове станахме нищожни села. Успех на ГЕРБ.

45

Корнелия

преди 7 години

много ке възгордя нещо...дано не си е повярвала, че процентите на Радев са нейни собствени проценти.Процентите на твърдите ядра ги видяхме на първия тур - БСП 25 процента, Герб 21,5 - Патриотичен блок 15.Не е лош резлутата на БСП, но чак пък толкоз надуване за преднина от три порцента и половина.......повече смирение и повееч експертни кадри трябват.

44

Анонимен

преди 7 години

аз държа да се промени данъка. Плоския данък ми взима 20 лева от заплатата.

43

Анонимен

преди 7 години

Сега ще се появят политолози и социолози които на дълго и на широко ще обясняват колко лоша е мажоритарната система и защо не е добра за нас. Почва подготовката за отхвърляне на най важния въпрос от референдума.

42

До Анонимен 42

преди 7 години

Ще ми вземеш още 20% от заплатата на марта в сряда. Сега работата е на кантар, но пипне ли някой данъка бегам на запад и така ще плащам данък 0% на червените крадци.

41

Minuta e mnogo

преди 7 години

Ami sega?! :-)Glasuvahme. Deistvaite po voliata na bg narod nezabavno. Koito bavi topkata, e simulant, i ste poluchi cherven karton! :-) jivorat e sega bg.

40

Joko

преди 7 години

К*р *** след като мина през ч***рш***фите на доста политически партии се взе много несериозно !

39

аи

преди 7 години

Абе оня ден се платиха милиард и кусур за реактори поръчани от БСП. Тея дойдат ли на власт настъпва погром,тухла върху тухла не са сложили. Канят се пак да властват. УЖАС

38

Анонимен

преди 7 години

браво НИНОВА, ВСЕ ТАКА С ТОЯ РЕЧНИК И ЕЗИК НА ЛЮБОВ, ИЗКЛЮЧВАЩ УНИЖЕНИЯ, ЛЪЖИ И НАСЪСКВАНЕ- КАЗВАШ ББ НЕ Е ДЪРЖАВНИК, УПРАВЛЯВАЛ Е ЛОШО, ТВЪРДИШ ЧЕ ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ, Е ТОЙ ПОДАДЕ ОСТАВКА- СЕГА ЩЕ ВИ ИЗБЕРЕМ И ОЧАКВАМЕ ОТ ВАС КОМПЕТЕНТНО ДА НАПРАВИТЕ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА 1000 ЛЕВА, ДА ПДНЕ ПЛОСКИЯТ ДАНЪК, КОЙТО АНТИСОЦИАЛЕН И НЕСПРАВЕДЛИВ, ВЪВЕЖДАТЕ 30%-70% ДАНЪК ЗА ВИСОКИ ДОХОДИ И НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ КАТО ВЪВ ФРАНЦИЯ- ТАМ УПРАВЛЯВА ПАРТИЯ ЧЛЕН НА СОЦ ИНТЕРНАЦИОНАЛА И НЕ СЛИЗАТЕ ОТ УПРАВЛЕН

37

Галя

преди 7 години

Нинова забрави,че има БСП.много технократски взе да го дава.по-кротко.и не с пръста!!!видя се,че този стил не работи.до кога тя ще управлява еднолично?кои са нейните заместници и за какво отговарят??

36

Анонимен

преди 7 години

Правете ограда, че както върви електората скоро ще почне да бяга, та оградата да го спре.

35

До ограда

преди 7 години

Каква ограда те гони пък теб? Не виждаш ли че по селата мънгите колят и бесят безнаказано? Та си тръгнал за ограда да се тревожиш. Надявай се сега основателите на ромската престъпност от БСП да се преборят с нея.

34

дед Мароз

преди 7 години

До Курназовнедей така, погледни откъм хубавата страна - виж Курумбашев колко е щастлив от Коледния подарък на електората за Снегурашка

33

ограда

преди 7 години

Незам какви игри ще игрете, но МОЛЯ НАПРАВЕТЕ ОГРАДА ПО ГРАНИЦАТА. после пак си играйте.

32

БГ

преди 7 години

Много е странно как се игнирират патриотите. Все едно ги няма. Все едно и българи няма.

31

Анонимен

преди 7 години

До Червен фенИ МЕН МЕ КЕФИ КАК ЙОТОВА И НИНОВА ПОЧНАХА ДА ЯДАТ ШАМАРИ ОТ ХОРАТА И ОТ ПАРТИИТЕ

30

Анонимен

преди 7 години

Може да приемем, че Путин е харесал избора на Радев уж бил русофил. Но бсп, които се съюзиха с руската опозиция едва ли ги е харесал. бсп е в изолация.

29

Червен фен

преди 7 години

Много ме кефи как Йотова и Нинова почнаха да "шамарят" герп. Знам че БСП не са по свестни, защото не съм сляп и ***, но все пак Боко никой не мож го бие по тъпота, затова съм доволен че го изритаха. Само БСП!

28

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

БСП ще стане първа сила, когато в Русия социалистите на Миронов станат първа сила, а то значи никога. Другарите подписаха договор с Миронов за да рутят руската власт и да докарат и там социализма. Значи хем на запада хем на изток все социализъм да имало. Ама който иска да рути власт на две места много му набиват канчето и от двете места.

27

Анонимен

преди 7 години

Само да попитам другарката нинова този път сами ли ще бягат в Русия или заедно с Волен? И в Русия дали ги искат, защото май не ги искат, откакто бсп подписа с четвъртата там сила неугодна на Путин.