189

Премиера

преди 7 години

До АнонименМного хубав стих

188

Анонимен

преди 7 години

Тиква с лазещи ластаритъй високо се издигна,че овошки изпревари до върха на бор достигна.Самохвалка и надменна,тя прегърна здраво клонаи доволна, възхитена,дигна взор към небосклона.Почна да се смее бора,изруга я, вежди свъси,но възвишен, заговорис думи праведни и къси: Твойта слава кратко трае!Щом завее зимен вятър,осланена, то се знае,ти ще рухнеш на земята.

187

Dri

преди 7 години

Bil se oparil li? Da ne gasil germanskia reichstag?

186

Рали

преди 7 години

Които туй истаблишмънт хаха Моля ви, Днес.бг пишете на български с български думиПлюс това, ако се пише на български ще е естаблишмънт

185

Българин до 218

преди 7 години

Да бе виждаме колко са интелигентни германските жени като гледаме проучването на политоложката Йохана Даймел. Много акъл имат да се мешат навсякъде, ама нищо смисленно не казват. България свободно избра Радев и някаква германка дето и се привиждат лоши русофили само плюе ли плюе. Ама на такива като теб такива жени ти се виждат по-качествени хора и жени от българките. И вземи научи кирилицата. Ти може ли да си българин като плюеш по българките и не можеш да пишеш на български?

184

Анонимен

преди 7 години

E ma jenite balgarki po se komandvat i sluschkat. Germanskite jeni politi. Sa savarschili govorat nai malko 2 esika i mutrite ne gi prevli4at s skapi koli sluginaj apartm saschtoto te samite si imat daje pove4e ot majete a v bg jenite sa tapi gledst da hvanat mutra milioner sa da go zuzkat boi jadat i pak sedat bg jena skrita platena mutresa kak mu vikat moderno piarka ne prostitutka v brd jenite sa na nivo

183

Анонимен

преди 7 години

Като подаваше оставка всички бяха като натровени,но не разбрах отзад министърката на земеделието защо се хилеше като напушена през цялото време?

182

Анонимен

преди 7 години

Борисов се хвалеше с това , което е направено . Но чух в едно обществено заведение да се казва - Какво ме топли мен направеното . И изборите доказаха тази проста истина . Част от членовете на ГЕРБ също са я разбрали .

181

Анонимен

преди 7 години

Или мъжете в тая държава са свършили или Б.Б си бе направил харем от министърки които да му се покланят и да изпълняват всякакво негово желание

180

RR

преди 7 години

"Nai-golemi vragove sa nai-dobrite uchiteli" :-) tiho da n chue jinata :-)

179

Lewins

преди 7 години

Ne e edinstven v sveta :-)

178

Николай

преди 7 години

...Не е само "два пъти", нито три. Я си спомнете "калинките" от първия кабинет. Ами Румянка, която се изложи пред ЕП? Аз мисля, че единствената му успешна "женска кандидатура" е Фандъкова, колкото и около нея да има PR. Струва ми се че и Теменужка Петрова си "тежи на мястото", но общо взето са малцина. Изборът на ЦЦ за кандидат Президен си беше направо резил, въпросът е дали това не е тактика за превантивно оттегляне в трудна ситуация?

177

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха-ха... Човека не си знае парите,а се опарил...! Да не е лyд да се натиска да работи за доброто на хиляди неблагодарници в България. Mного сте Пpoсти ей... Много...

176

БРУТ

преди 7 години

Три пъти!Заради Цвета Караянчева,две турски телевизии са на път да дойдат в Кърджали .а направа на филми.Тук е друга България.По какво се отличава Ердоган от Караянчева!Добре,че все още не е възстановила затвора за политически функционери,който е съществувал в града преди 9 септември 1944.

175

Опс, грешка!

преди 7 години

"този президентски вот представлява и избор между проевропейската и проруската ориентация на страната"Малко се бъркате тука! Само за сведение имаше 20 проруски кандидати и един проевропейски, Трайчо! А Цачева само се опитваше да се прави на такава и хората се подлъгаха! А на балотажа избора беше между две проруски кандидатури, и хората избраха по-симпатичната поне!Това е положението!

174

до 200

преди 7 години

Бойко Борисов и Буда да е пак не може да събуди заспалия в тежък комунистически сън народ, вярващ на хора, които пак им обещават светлото бъдеще! А при ГЕРБ обещанията се спазваха и се видя колко много си направи през последните години при управлението на ГЕРБ - хиляди неща, не само магистрали! А комунистите три пъти ни доведоха до фалит-при Луканов, Виденов, Станишев и почти успяха при Орешарски! Ама сега народа заслужава комунистите да дойдат на власт и пак да има Виденова зима с 5 $ заплата

173

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 194Струва ми се, че Герб са ВТОРА партия.така ти се струва. Колкото овцe ви качиха на Бузлуджа, толкова ще сте и на следвашите избори.

172

Анонимен

преди 7 години

"Очаквам по-скоро *** популистка битка. А това определено няма да се отрази добре на България", оценява експертката.какво друго да се очаква от проруската сгaн ?

171

Анонимен

преди 7 години

С тоя си избор сами си навираме миризливия руски ботуш в носа! Но за някои с промити мозъци и липса на всякакви сетива, вонята им е като от скъп френски парфюм!

170

Анонимен

преди 7 години

Радев е човек цял живот на държавна заплатка и каквото му наредят отгоре трябва да е съгласен. Това е перфектния президент за вас. За мен е кукла на конци.