38

ДС

преди 7 години

Криза ами. Ама за теб. Защото ако влезе мажоритарния вот ти НИКОГА няма да влезеш повече във властта.

37

Анонимен

преди 7 години

Радев радев .. не е лесна и твоята. Не разбра май, че на симпатизантите на ГЕР отдавна сте им писнали. Надявахме се на нормална коалиция между център дясно и получихме изпращели като теб, ревящи непрекъснато срещу коалиционните си партньори. Хем боли, хем сърби е вашата.Е, сега ще се преброим.Ще получите един голям шут!

36

Внимание!

преди 7 години

Уважаеми съграждани,Предупреждавам ви, че се плащат по 25 лева на ден от ПП Герб на "поддръжници" в интернет. Това беше организирано още по обяд, далеч преди края на изборния ден, но "поддръжниците" бяха предупредени да започнат късно вечерта. Аз самата получих такова предложение!!!

35

ЗзЗ

преди 7 години

На мястото на паметника 1300 години България трябва да построят "символично политическо гробище" - Радан ще има почетна символична надгробна плоча, заради политическото си самоубийство.

34

!!!

преди 7 години

Абе... псувайте ме, ако щете, ама предпочитам "краля слънце" пред Рада Дълбоката.

33

анонимен

преди 7 години

До 39,не е предизвиано нищо,те говорят като политици,не като хора,затова им се връваш,проумей го.

32

ала-бала

преди 7 години

Да му мислят политиците,хората си свършиха работата,а при тях щом има криза,как се подписват в края на месеца?

31

Иво

преди 7 години

Хора не им се връзвайте на реформаторите,видяхте колко се увъртяха.....а за този клоун коментар няма.

30

Анонимен

преди 7 години

До сър ПичукРадан може да ти натъпче главата в *** с крак!

29

Анонимен

преди 7 години

Бойко видя че се *** с досегащното си управление и си избра нарочно неизбираемата Цачева, за да я използва като довод за да напусне кормилото. Подавайки оставка сега, той вкарва народа в затруднено положение - да се трескат пари за нови избори.Избраният президент е шапкар (зелени чорапи) - той ще е там да изпълнява, а не да измисля неща (както например би правил бизнесмен )

28

съдебна реформа?

преди 7 години

Костов трябва да получи до живот за така наречената приватизация. Кога Раданчо го чуя това да каже, ще му повярвам.

27

яя

преди 7 години

Една от малкото партии с правилни начални принципи... но спрете да се чалгаризирате, щото единственият ви шанс е:- кадърни, образовани млади хора- необременено от миналото (близко и не чак толкова) мислене- мислене "извън кутията" (out of the box)- непознати кандидатури от БУДНИ млади хора.Това ви е единственият шанс. Иначе ще си останете жалките наследници на костов.

26

Дончо

преди 7 години

Това ще доведе до дестабилизация както и избирането на Тръмп.Виж тук: kantora.eu/index/uncategorised/bogatite-plachat-donald-tr-mp-e-noviyat-prezident-na-sashch.html

25

Анонимен

преди 7 години

Съдебната реформа няма да направи пенсиите високи. За това никой не го иска тоя.

24

Анонимен

преди 7 години

За съдебна реформа пръв заговори Радан Кънев, заедно с Христо Иванов. Когато всички политици се уплашиха да не бъдат разследвани и отказаха съдебна реформа, Радан и Христо Иванов имаха смелостта да се махнат от властта. Друг не посмя да го направи. Всякакви други коментари, обиди, квалификации, измислени от *** медии, уплашени от това Радан да не успее, са безсмислена база за диалог. Лека вечер. Честито на ген. Радев, светъл лъч в политиката ни. Няма шанс за такива, хората са необразовани.

23

Анонимен

преди 7 години

До 27От 25 години хората говорят за "съдебна реформа" толкова колкото и Раданчо. И съответно от 25 години хората вземат толкова практически действия колкото Раданчо - тоест никакви. Дори Яни Янев - Лудото Яне който искаше нова конституция показа повече действия от Раданчо.

22

Анонимен

преди 7 години

Радане, да не ти пука, гнусни *** ще има винаги.

21

Анонимен

преди 7 години

До Ала_Балаизпрати си имената до редакцията на ДнесБГ. Радко Облата-глава може да поиска да благодари на единствения си подръжник в електронните медии поименно

20

Анонимен

преди 7 години

Аз ще ти кажа какво направи Радан. Той пръв заговори за съдебната реформа, но понеже всички олигарси и кукловоди се притесниха какво може да им се случи, ако има независим съд, Радан срещна голям отпор от властта, от всички техни медии. Имаше смелостта да излезе опозиция заедно с правосъдния министър Христо Иванов. Сега всички взеха да говорят за съдебна реформа, но никой друг не се отказа от властта в името на нея. Когато станат повече, тогава ще се случи. Такива като теб не помагат,а а пречат

19

Ала_Бала

преди 7 години

Радане, до сега си на прав път. Да не се повлечеш с Прокопиев от Капитал. Ние от ДСБ сме за Републиканците!