11

Исмаил

преди 7 години

Нарочно го правят това за да не е президент генерала.

10

Пешко

преди 7 години

Аз за да съм политически коректен съм станал pycoфил защото е лесно и не се изисква никаква мисловна дейност.И да съм в крак с модата (като хипофизното джудже от кремъл) ходя до съседната махала с джипси и тyрско население да им правя кавали за да скрепяваме вечната дружба

9

Анонимен

преди 7 години

Този който е гласувал за 30 секунди или е гласувал в община с брой жители побиращи се на 1 страница, или е гласувал под строй или просто не може да брои. В София при средно 1000 души на секция, имаше почти през цялото време опашки, а гласуването отнемаше минимум 3 минути. За 30 секунди, аз лично не мога да гласувам,камо ли някой пенсионер дето само разстоянието вътре ще го вземе за 2 минути, пък отделно трябва да си вади очилата, да се подписва 2 пъти итн.22 секунди на човек е невъзможно време!

8

Шаран БГ

преди 7 години

Че живеещите и работещи в чужбина притежатели на БГ паспорти НЕ ТРЯБВА да гласуват е ясно! То е и ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО ! Тези хора нямат ЗАДЪЛЖЕНИЯ към РБ. Имат само права! Но така им е удобно на българските пишман-политици! ВИЕ ГЛАСУВАЙТЕ -- А ПЪК НИЕ ЩЕ БРОИМ ГЛАСОВЕТЕ !!

7

Анонимен

преди 7 години

.До з н а й к огласувах за тоя дето по малко лош ми се струва, избирах по малкото зло, и избрах Цецка въпреки че не бах гласувал за нея предния път ама като няма за кой друг...п.с. искаш ли пак да ти напиша нещо от neo5 или бай тъпчо? поздрави от Cиднeй Aв$трaлия

6

9764

преди 7 години

Истината е че емигрантите не трябва да гласуват ,те са направили своя избор...Да си гласуват за турски австралийски или Занзибар ски президент...

5

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До АнонименЧе предизборната агитация не е ли за това? На мен се изтрепаха да ми казват и едните и другите за кого да гласувам.В ТУРЦИЯ НЯМА ТАКИВА РАБОТИ И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ ! ИМА САМО ЕДНИТЕ И ТЕ СА ТЕЗИ КОИТО ЕРДОГАН ПОСОЧИ ! НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ЖИВЕЕЩИ В ТУРЦИЯ ИМ Е КАЗАНО ДА ГЛАСУВАТ САМО ЗА ЕДНИТЕ ,А НЯМА ДВУПОЛЮСНА ИЛИ МНОГОПОЛЮСНА АГИТАЦИЯ ! И КОЙТО Е " ИСТИНСКИ ТУРЧИН " ТРЯБВА ДА ГЛАСУВА ТАКА КАКТО МУ Е КАЗАНО !

4

Анонимен

преди 7 години

аз гласувах за 5 минути - 3-4 за да ми дадат бюлетината и да ми вземат данните и окол 30 - секунди - за да попълня бюлетината и да я прегъна.

3

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Избирателната активност е доста висока, каза пред БНР генералният ни консул в Одрин Васил Вълчев.ДОРИ ИМ СЕ КАЗВА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТ ! КАКВОТО КАЖЕ ЕРДОГАН ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ,ТОЧКА ПО ВЪПРОСА С ТУРЦИЯ !

2

Анонимен

преди 7 години

Чухте ли за секцията в Турция, в която са гласували по 1 човек за 22секунди. Това е физически невъзможно. Само да влезеш в тъмната стаичка, да си попълниш бюлетината и да излезеш и да я пуснеш са повече от 22 секунди. Като това предполага, че всички хора са се подписвали преди да влязат да гласуват. Някой да е санкциониран? Не. Какво тогава се изненадвате от резултатите.

1

Моряк и половина

преди 7 години

Айде на контролирания вот за Цецка!