28

ген.Джаксън

преди 7 години

И защо бе диктаторче жалко САЩ да са длъжни-да не си им копал на нивата???Ако пък нещо не ти харесва тичай да се оплачеш на венецуелския Мадуро-тъкмо сте си лика прелика...

27

Глупости..ХА,ХАА

преди 7 години

БЯХ В ТУРЦИЯ ----ВСИЧКО Е НА 6....!НИЩО НЕ СЕ УСЕЩА ЗА ..НЯКАКВА ДИКТАТУРА!РЕВАТ ТУКА --САМО ЯТАЦИТЕ НА ПКК-КАТО ВЕЛКО ВЪЛКАНОВ И РАЗНИ ЛЕВИЧАРИ ...ЗАЩОТО ИМ СТАНА НАПЕЧЕНО В ТУРЦИЯ!!ЕРДОГАН --НЕ СТРАДА ОТ ЛЕВИЧАРСКИ И ДЕМОКРАТИЧНИ КОМПЛЕКСИ , КАТО ОБАМА И ХИЛАРИ....ХА,ХА,ХААААААААААА...С ТРЪМП ---ЩЕ СЕ РАЗБЕРАТ !!!/осигурация!!!!/

26

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ТУРЦИЯ ПРЕДАЛА 85 КУТИИ С ДИСКОВЕ ,АМА СЪДЪРЖАНИЕТО НЕ Е ПРИЕТО КАТО НЕОСПОРИМО ДОКАЗАТЕЛСТВО ! НЕ СА ВАЖНИ ДИСКОВЕТЕ ,ВАЖНО Е СЪДЪРЖАНИЕТО ! УТРЕ ЕРДОГАН МОЖЕ ДА ИЗИСКА ОТ ГЕРМАНИЯ ДА ЕКСТРАДИРАТ МЕНЕ ЗАРАДИ КИЛИПА МИ В ЮТУБ ЗА ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ ,В КОЙТО ЯСНО ИЗКАЗВАМ СЪМНЕНИЯТА СИ ,ЧЕ ТОВА БЕШЕ СЦЕНАРИЙ НА ЕРДОГАН - Turkiyede darbe veya Erdoganin senaryosu ?!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТУРЦИЯ ВЪРВИ КЪМ ДИКТАТУРА И МАЧКА ЛЮБИМИЯТ МИ ТУРСКИ НАРОД ,КОЙТО Е ОБВЗЕТ ОТ СТРАХ И ПАНИКА !

25

Анонимен

преди 7 години

Всеки на някого е длъжен. Турция ни е длъжна за тракийските бежанци на днешна дата около 60 млрд долара, ама не ни ги дава. Не е важното кой колко на някого е длъжен, а колко ще даде.

24

Анонимен

преди 7 години

Мустака са ежи кат симсон на баир,малко пиар и игра с публиката,демек им се кара хахаха,много добре знай ,че тези неща не се уреждат на висок тон ,даже не се и говорят пред обществото но публиката да му се радва и кланя

23

..за Русия -не знам

преди 7 години

....АМА ТУРЦИЯ И САЩ---ЩЕ СЕ РАЗБЕРАТ СЪС СИГУРНОСТ ПРИ ТРЪМП!

22

Анонимен

преди 7 години

Струва ми се ,че турчето повишава тон,е при Обама минава но при Тръмп ще има ревизия на тона,даже подозирам ще има и извинения

21

Янки

преди 7 години

Да ми седнеш на скута,ердогане!

20

Бай Иван

преди 7 години

Ако върнат Гюлен при следващия преврат кого ще сложат на чело на Турция ?

19

Хм

преди 7 години

Явно на Ердоги му беше малко шамарът от Путин!Сега ще получи и от Тръмп.Такъв тон не се държи на много по-големи от тебе!Чи*такът явно пак забрави,че няма място в "А" група!

18

Анонимен

преди 7 години

Ti ryce na nas Amerikancite me mojes DA izvivas, SIYRGYN takav!

17

Анонимен

преди 7 години

Направи фалшив преврат и под този претекст започна да къса зависимостта си от САЩ . Хитър е !Но не достатъчно ! Няма да върнат Гюлен , точно защото им би шута !

16

Анонимен

преди 7 години

Абе тоя да не македонец , всичко е негово и всеки му е длъжен !?

15

СПОКО ,БЕ....

преди 7 години

ЗА ЕРДОГАН---ГЮЛЕН...И ЛИКВИДАЦИЯ НА ПКК!ЗА ПУТИН----ЛАТАКИЯ ....ЗА САЩ ----ЧАСТ ОТ КЮРДИСТАН1ПИТО---ПЛАТЕНО!!!!ТРЪМП---ДАВА ПАРИТЕ ,БЕ.......ХА,ХА,ХАААААААААААААА

14

Анонимен

преди 7 години

Този турчин излезе много хитър и костелив за западните империалисти. Турците са народ с хилядолетни държавни традиции и имат невероятен опит в държавно управление и междунарадна политика.Хилядолетни традиции?! Що не милиони години? Тъй де, нямо само македонците да са "древен народ".

13

Анонимен

преди 7 години

Тоя пък от къде се пръкна и какви ги говори...

12

Анонимен

преди 7 години

Ердогане, за тероризма на Бин Ладен имаше явни доказателтва, дори той самият признаваше и открито изразяваше задоволство от извършените атаки. Срещу Гюлен имаш само спекулации и никакви доказателства. Затова отказват да ти го предадат. Анадънму?

11

Анонимен

преди 7 години

Този турчин излезе много хитър и костелив за западните империалисти. Турците са народ с хилядолетни държавни традиции и имат невероятен опит в държавно управление и междунарадна политика. Ние може да го наричаме диктатор, но изглежда мустакатият има голяма подкрепа от турския народ.

10

Анонимен

преди 7 години

Накрая щатите така ще му отперат какалашката, че няма да се усети откъде му е дошло. Направо се самозабрави, набрали са му и за претенциите, явно се опитва и да ги шантажира с нещата, които си знаят между тях си, заигра се доста с Путин. А дано го разкарат по-бързо.

9

Южна Корея

преди 7 години

А теб да те предадат на Южна Корея бе диктатор