174

Анонимен

преди 7 години

Нас ни убиват пък бавно и то 27 години.

173

никога!

преди 7 години

не трябва да се гласува каквото и да е , което се предлага и подкрепя от бсп; това винаги е стръв, която се размахва пред нас за да се закачим и да бъдем прецакани след това!

172

Tova E

преди 7 години

Аз си харесвам Бойко , защото е СЕЛЯНИН , като мене . И поради тези причини си позволявам да го критикувам . Заслужил е да бъде сериозно критикуван , защото е виновен и напоследък прави много грешки. Преди ни излъга да гласуваме за магаре , после ни сочи магарици . Човек е все пак , не е безгрешен , но и съветниците с които се е заобиколил , навярно го / хлъзгат/ . И заради това му обръщам внимание / ако има някой който го познава да му каже / да си наляга "парцалите'', да не плямпа много глупости в ефира за оставка , а да вземе да СВИКНЕ

171

Анонимен

преди 7 години

Интересно, за какво е убит дядото на Цачева, дали не е крал покрай колективизацията и сега е неудобно да се каже?

170

Анонимен

преди 7 години

Цачева е куклата която ще пази стола на кукловода си Б.Б. Не му давайте тази възможност.

169

Анонимен

преди 7 години

Радев е троянският кон, чрез който Нинова иска да влезе в президенството. Не и давайте тази възможност.

168

Питам

преди 7 години

Защо водещата не постави един от въпросите на английски език и да иска отговор на английски. И тогава всичко излиза на яве. Аз съм пенсионер и още при саца на 40 г. започнах да уча английски.Човек цял живот трябва да работи върхо себе си.

167

РККА

преди 7 години

ако тази квачка стане президент в техномаркетите ще пуснат телевизори с чистачки....

166

ognyanz

преди 7 години

Да, такава е легендата. Но дали е така, кой ще ни каже... Имаше такава песен на времето.Това ми напомня нещо. Дядото на Бойко също бил убит от комунистите (по негови думи). За какво обаче, също е неизвестно, но това не е попречило на Бойко да бъде член на БКП също. И после от сърце и душа да прегърне евроатлантическите ценности.

165

Като политик ли?

преди 7 години

Ами тя изобщо не каза по какви причини всъщност е убит дядо й през 1952 г.!За какво е бил осъден?Сигурно искаше да си помислим, че комунистите са го ликвидирали по политически причини. Но откъде да знаем дали е така?

164

Анонимен

преди 7 години

До ognyanzНямаше да си член на БКП след това, ако си знаел. В случая родителите ѝ са ѝ спестили тази подробност.

163

М, да ...

преди 7 години

Тук във форума дискусия ли за по доброто бъдеще на България, спор или надприказване ? С истериците от ГЕРБ не може да се провежда разумна дискусия! Цеца е първична комплексирана тъпачка/безумничка! В ТВ предаването Цеца показа неуважение към мъжете, а после пита що никой свестен /стойностен/мъж не я обича/харесва! Около нея все "мъже"-момченца!

162

Анонимен

преди 7 години

На комунистите основния източник на пари бяха руските енергийни проекти. Понеже те не станаха, треснаха КТБ. Сега, ако пак БСП-ДПС дойдат на власт, може би няма да успеят да треснат друга банка, обаче, помнете ми думата - ще изгърмят пенсионни фондове! Това е, което подготвят. Като гласуваш за Радев, получаваш Мис Пиги, бонус - Корнелия, а зад пердето е Гоце (с Офчароф и другите енергийни мафии). Накратко - ХЛАДИЛНИКА И СТОМАХА СА ПО-ВАЖНИ ОТ РУСИЯ! Прагматичния избор по джоба ни е Тетка Цецка.

161

ОБИКНОВЕН ЧОВЕК

преди 7 години

Аргументи всякакви колкото хора толкова мнения. Едно е ясно трябва да избираме между двама човека, за никой от тях не може да се каже, че е независим /кой издигнат кой подкрепен от партия/ и двамата са бивши членове на БКП /единия влязъл в БКП под строй другия с младежки плам и желание/ и двамата имат нулева харизма това за фактите. НООООО има едно обстоятелство, което никой в този дебат не отчита -какво се случва когато ЦЯЛАТА ВЛАСТ вкл президентска е в ръцете на един самозабравил се човек БОКО

160

ognyanz

преди 7 години

До 187: Но нямаше да съм бил член на БКП след това.

159

Напълно съгласен

преди 7 години

До АнонименМладите британци оставиха британските бабички да определят бъдещето им. А после - аз гласувах за Брекзит, ама всъщност не искам да излизаме от ЕС.На път сме да повторим тази грешка, оставяйки уж бедните бабички, които си хвърлят хилядарките и бижутата през балконите, да определят нашето бъдеще! Мислете и гласувайте!

158

Анонимен

преди 7 години

До ognyanzЯвно комунистите не са избили дедите ти... затова много ще трябва да мислиш за лична история.

157

ognyanz

преди 7 години

А за "личната история: на Цецка: Водещата каза в началото, че участниците не знаят предварително въпросите. Когато обаче даде думата за лична история, Цецка започна да говори секунда след това. Всеки, които трябва да разкаже лична история пред телевизионна аудитория първо малко ще помисли, какво и как да разкаже. А Цецка беше готова веднага. Изглежда е знаела въпроса предварително и се е подготвила.

156

Анонимен

преди 7 години

до 182 - ти светил ли си на Радев, че знаеш такива подробности?

155

Дора иванова

преди 7 години

Дебатът беше скучен.водещата слаба.и двамата не стават но до тях опряхме.цачева ще слуша Бойко,радев солидарна България ,Елена Йончева и по малко Нинова защото той не иска да го свързват с БСП.бяга от думата БСП,като дявола от тамян.нито дума,че е бил член на БКП /бсп/.не,че някой го пита.тези въпроси са за Цецка Цачева.жалко.скоро ще видим,че пак сгрешихме.но "късно е либе за китка".