75

Знаещ

преди 7 години

До IvoДа ти кажа само, че не защитавам и Калин Терзийски, защото той може би е по-голям ***.Няма какво друго да е човек, който нарича Васил Левски детеубиец и престъпник.

74

Знаещ

преди 7 години

До IvoТоя ***, дали е написал и едно изречение, на нивото на Хайтов?Хайтов болшинството от изреченията си ги е преписал.Да не забравяме колко дела за плагиатство са водени срещу него и колко са закрити заради близоста му до БКП и личните протекции на Живков.Да не забравяме и, че Хайтов е лежал в затвор заради незаконна търговия с дървесина.Изведнъж един мошеник се сближава с партииното ръководство и за започва да краде трудове на кадърни автори.Ето ва е писането на тоя комунист.

73

Анонимен

преди 7 години

По-добре е да имаш мнение и въпреки, че е грешно да го изразяваш, отколкото да нямаш. Голям проблем значи, че някой си пийнал едно-две и казал нещо. Мисля, че упреците трябва да са насочени към тези, които се опитват да изкарат пари от въздуха. А относно това, че на единия му е по-голям няма какво да се коментира. Всеки прави каквото може и дава от себе си каквато част може. Дори и да не се е справил по-добре от друг не заслужава да се коментира това нещо по такъв селки начин.

72

Анонимен

преди 7 години

Тоя няма ли срам да се скрие някъде най-после и да спре да ръси простотии! И дано го осъдят, задето петни името на Хайтов.

71

Анонимен

преди 7 години

До ДонДон какво кой е калин, аминикой един алкохолик!

70

ния

преди 7 години

До САШО+ браво сашо добре му го казваш, но мухлясалия му мозък няма да го разбере! виж че вечно е надрусан......

69

меги

преди 7 години

гнус го било, и ти си гнусен алкохолик, който го дават по предавания! защо ли ни занимават изобщо с тебе незнам! вземи и се гръмни накрая!

68

!

преди 7 години

Кой беше чувал за калин т. преди да го представят в едно риалити?! Изобщо кой може да каже какво е написал?!

67

САШО+

преди 7 години

Калине, брат лесно говориш за комунизма, колко гнусен бил.Що не ти стиска да говориш за капитализма 2016 г.?Разкажи за наркотиците във всяка дискотека, разкажи за мафията обвързана с депутати, разкажи за корупцията . Как се купуват 10 апартамента при заплата 1000 лв. на пост министър на вътрешните работи .Разкажи как се печели търг банков клон в полицията в цяла България.Разкажи как хирург с заплата 2000 лв. си купува без кредит джип мерцедес за 200 000 лв. Най-обичам смели "ПАТРИОТИ"....!

66

Анонимен

преди 7 години

Започнах да гледам Фермата,защото много харесах Калин Терзийски.Въпреки остротата на думите му, той излъчва някаква специфична благост и мъдрост.И аз харесвам Хайтов.Но устойчивостта в трудни времена е друг филм.И Франк Синатра е бил любимец на мафията.

65

CHOVEK

преди 7 години

ALO, MEDIITE. ZACHTO DAVATE GLAS NA EDIN GNIDEST ***, KOITO E IDEALNIAT PREDSTAVITEL NA SEGASHNTO BEZNRASTVENO OBCHTESTVO.

64

...

преди 7 години

Хайде моля Ви господин нечуван писател (или там какъвто и да сте)!!! Хайтов е покойник!!!Добро или нищо... Бих казал, че сте деградирал, ако изобщо сте градил нещо, но надали...

63

самохвалко

преди 7 години

псевдоинтелектуалецо ,набеден сам от себе си писателЮкой си ти ,че да говориш изобщо за хайтов алкохолна чикиьо вкиснала от етанолуспял в какво си успял да се удавиш в алкохолно опиянение и да си мислиш ,че си велик ,а всъщност цяла българия те видя що за *** и нарцистичен *** си ,който не знае елементарни неща ,а претендира за най великият писател.

62

D:

преди 7 години

Пази Боже сляпо да прогледа .....................

61

Анонимен

преди 7 години

тоз алкохолик каквото е казал да го докажеОбсъдете го за хилядарките,които взе от фермата,сега да ги дава

60

Иванов

преди 7 години

Извинявайте наследници на Хайтов, какъв е този иск от 1 лв. ? "Изпраскайте" го с няколко хилядарки, за да видите как бързо ще изтрезнее...

59

Поп Андрей

преди 7 години

До Елена и Александър Хайтови Хора, не го съдете, той вече е осъден.........

58

Ivo

преди 7 години

Тоя ***, дали е написал и едно изречение, на нивото на Хайтов?

57

сдг

преди 7 години

ПИЯНИЦА!!!! Слабохарактерен пияндурник!!! Какво ни занимавате с тоя самовлюбен загубен пияница!!

56

Комунистическа гнида

преди 7 години

Какво си успял бе, ***? "Гнидите" при комунизма бяха инженери, учени, учители, лекари, които създадоха инфраструктура и активи за десетки милиарди левове, а днес мизерстват с 200 лева. Защото точно такива като теб тогава бяха нагаждачите и въшките, по-способните ставаха първия ешелон а бездарните като теб ставаха слуги, а днес са блогъри, писатели, социолози, депутати и всякаква подобна паразитираща ***. Утре си купувам твоя книга само за да си бърша *** с нея.