76

СофкаФендупкова

преди 7 години

От повече от четвърт век имам софийско жителство.Йорданка е сред кметовете, заслужаващи оценка 4(по-точно 3,3/4). Тя нямаше избор-трябваше да разкопае(започнали дейности),за да тръгнат аванси по проектите(1/2 към партията).Като не мъж,не се досети,че кмета по транспорта трябва да е умен(да не задръства основните трасета).Следващите събития ще са унищожителни за столицата.След спряното финансиране на инфраструктурни проекти,ще сме като в Могадишу.И така още 2 години.Мила, гледай си здравето....

75

Анонимен

преди 7 години

излиза, че и Цачева трябав да я разстреляме, какот и Бойко....по-големи комунисит от тях има ли някъде....?

74

Анонимен

преди 7 години

"Независимият генерал" много смешен, неподготвен,некомпетентен, бер ясна позиция в каква посока ще изведе страната- посоката ще му я определят от позитано 20!Е.ати прос.тия народ.........

73

Анонимен

преди 7 години

Народа е мало.умен г-жо Фандъкова, робско племе, иска си мизе.рията и кризите!И ще си ги получи отново при бсп...комунист ли е= изолация или разстрел иначе няма оправия!

72

ПНХ

преди 7 години

Напротив,посланието на герберастите,че са слуги на ислямизаторите на Европа стигнаха до достатъчно хора.Ако схващате логиката.

71

тя

преди 7 години

Фандъкова , малките общини лесно се манипулират , което вие владеете добре , затова е такъв резултата!

70

тя

преди 7 години

Не стигнаха до големите градове , а стигнаха до малките! Смехотворното изказване на "голямата умница" !

69

Анонимен

преди 7 години

Да посланията са до малките общини където напълно властва кмет от ГЕРБ който " коли и беси" и назначени от него наместници, където страха да не си изгубиш работата, страха да не ти дойде НАП и пр. е най голем.Вотът е анти ГЕРБ заради " Южен поток", " Беляне" винетките, ракийката, корупцията, " нашите фирми и хора", Кръсталина Георгиева, постановление 208 за емигрантите, спрени реформи в съдебната власт, МВР, армията, здравеопазването коеща ще ни лекува по пръстови отпечатъци и пр.

68

Анонимен

преди 7 години

Не чините Йорданкееееее, не чините! Това е истината!

67

явно

преди 7 години

В предизборната агитация беше НАДЦЕНЕНО мисленето и правилната ориентация на "големите Градове" Нормалното е да са наясно със световните тенденции и реалности ,но .....Уви .....популистите и нагаждачите надвиха трезво мислещите

66

Ай сиктир

преди 7 години

Да ама 1,60 за билетче и "умните" светофари на Лукарската фамилия стигнаха да всеки обикновен данъкоплатец без държавна/общинска служебна лимузина за лично ползване!

65

Анонимен

преди 7 години

До ВАНКАТА.АРЕ,НЕМА СМИСЪЛ,ОТ ПРОСТИ ФРАЗИ.ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ,КОЙ ФАЛИРА СЕДЕМ ПЪТИ БЪЛГАРИЯ ОТ 1944 ГОДИНА ДО 2013 ГОДИНА.ВИЖ СИ ЧЕРВЕНИТЕ ФЕНЕРИ С ПРОСТИТУТКИТЕ,НА КОЙ СЕ НАВЕЖДАТ И ВИНАГИ ГУБЯТ.СЛЕД ТЯХ ГУБИХМЕ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.РАДЕВ,КАТО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ,ЩЕ СЪБЕРЕ ЕКИП ОТ БСП И ДПС КУЧЕТАТА,И ДЪРЖАВАТА ЩЕ ЦЪФНЕ,КАТО МАЙСКА РОЗА.ЗНАЕМ,КОЙ НА КОГО,КАКВО ЩЕ ЛИЖЕ.НА РАДЕВ,НЕ СМЕ МУ СЪРБАЛИ ЧОРБАТА,ТА ДА СЕ ЗНАЕ,КОЛКО ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН Е!КОГАТО ПОЧНАТ ОРЪЖЕЙНИТЕ БОСОВЕ ДА ТЕ КЛАТЯТ,ТОГАВА ЩЕ БОЛИ.

64

ВАНКАТА

преди 7 години

До Анонимен: А ,СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ ,КАТО ИМАХА ПОЛИТИЧЕСКИ ОПИТ ,ДО КОЯ КРИВА КРУША НИ ДОКАРАХА ? ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ,ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ .ЗАЩОТО ТАКЪВ ЧОВЕК РЯДКО СЕ СРЕЩА-ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН , А НЕ ГЪЗОЛИЗЕЦ НА АМЕРИКАНЦИ И ЗАПАДНЯЦИ.

63

Анонимен

преди 7 години

Какви послания какви 5лева. Не я ли виждате текезарската как говори. Можете ли да си представите това нещо като личност, която ще ни представлява, като лидер и като главнокомандващ. Смях.

62

ВАНКАТА

преди 7 години

ФАНДЪКЧЕ ,ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАШ НА НАЧАЛНИКА СИ ,ДЕМАГОГ , ДА СИ "ВДИГА"РЕЙТИНГА ЗА ТВОЯ СМЕТКА БЕ ,МОМИЧЕ ?Я МУ ТЕГЛИ ЕДНА МАЙНА -ПАК ЩЕ СИ БЪДЕШ КМЕТ НА СОФИЯ ,ДАЖЕ ЩЕ БЪДЕШ ПО СПОКОЙНА.А ,ТОВА ,ДЕТО ПЛЕЩИШ ЗА ЦАЧЕВА ,СИГУРНО НЕ ГО МИСЛИШ -ПРИЗНАЙ СИ .

61

Анонимен

преди 7 години

Вересии, Боже, вересии

60

Анонимен

преди 7 години

Е ако от парламе та не на ирал пътя към големите градове, какъв е случаят тогава. Боже, колко вртесия, Боже!

59

Анонимен

преди 7 години

Какви ли ще изчете на следващото си отчитане на мисловна дейност. Поне е напориста и не губи желание за изяви.

58

Анонимен

преди 7 години

До 61Бъди спокоен чета повече отколкото можеш да си представиш, а даже и да не е така всеки има право на мнение.Това за което говориш е от съвсем скоро, даже може да се каже след първия тур на изборите. Това е съвсем кратък период за да се говори за някаква тенденция. Истината е че през последните няколко месеца нещата вървят към подобрение и една политическа криза във всени случай ще ги влоши. Това не е добре за всеки от нас.

57

Анонимен

преди 7 години

Бъди спокоен чета повече отколкото можеш да си представиш, а даже и да не е така всеки има право на мнение.Това за което говориш е от съвсем скоро, даже може да се каже след първия тур на изборите. Това е съвсем кратък период за да се говори за някаква тенденция. Истината е че през последните няколко месеца нещата вървят към подобрение и една политическа криза във всени случай ще ги влоши. Това не е добре за всеки от нас.