8

Рамбо

преди 7 години

За съжаление много малоумици в българия знаят незнаят пишат парите за приемнатагрижа не се взимат от граажданите на България а се отпускат от европа.Такава програма я има в цял свят ,самоче там хората съ по богати и никой негокоментира.А понеже наще политици съ съсипали целияат северозапад и тва еприоритет за някой хора зада работят .

7

Така е

преди 7 години

Идеята на 8-ми е справедлива.Трябва хората да се грижат за децата си.

6

Булгар

преди 7 години

А уж по конституция робството е забранено... или продаването на деца е нещо друго?

5

Анонимен

преди 7 години

Някой чужденец ще им изпейдахи няколко деца на българките, а българите едното ще го сгазят в количката на тротоара, другото ще го продадат, третото бащата ще го изнасили и свари с ориз, четвъртото ... и т.н ... отврат!!

4

Utk

преди 7 години

Povdigane na BVP do 3,5 procenta - koi kakvoto ste da proizvejda i prodava! Svobodno dvijenie na hora i stoki!

3

Анонимен

преди 7 години

За съжаление - нищо ново под слънцето. Публична тайна е корупцията в социалната сфера. Даже най-често се знаят тарифите - да те одобрят за социална помощ, за приемен родител, за пътни и енергийни.... Всъщност всички знаят, но никой не смее да се обади. Достатъчно е да се види стандарта на социалните работници и истината лъсва веднага. Но пък прокуратурата е заета, няма да се занимава с "дребни и маловажни" неща.-

2

Циник

преди 7 години

Хм....колко ниско паднахме....да търгуваме с детските трагедии!!!А за му*ргавите ни съграждани, които раждат...и захвърлят - сърдечно препоръчвам - светкавична стерилизация!

1

Bit

преди 7 години

В тая Крива Бара, няма ли някоя по-голяма бара и Иванка да потъне с чувал камъни,м?