21

Анонимен

преди 7 години

Само копирате глупости без да проверявате.Този епизод беше излъчен след въпросният на Тръмп и ексалатора. Нито качеството на анимацията е от 2000, нито гласовете.

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Искам да видя каква ще е реакцията в Саут Парк :D"Дори и те прикрито се мазнеха на вещицата, ама разбираемо, шоуто отдавна загуби душата си.

19

Анонимен

преди 7 години

Искам да видя каква ще е реакцията в Саут Парк :D

18

м даа

преди 7 години

Тази истерия с Тръмп я предизвикаха определени икономически кръгове в САЩ, защото каза, че ще намали разходите за отбрана за сметка на разходи за инфраструктура, и че завърналите се войници ще трябва да работят. Да не говорим , че модерната воина няма нужда от 10млн войска а от двама подкупни политици в държавата където искаш да разпалиш конфликта- този в Сирия, Египет, Либия са примерите- там даже 1 войник на са пратили, а се избиват с пълна сила.

17

ким сун

преди 7 години

Много лошо за България.Ако запада се раздели,ЕС започне да се разпада,България ще замине под крилото на Турция.Ердоган вече каза че си харесва части от България.Искам да видя тези българи които плюят по запада как се изправят срещу 80 милионна Турция,въоръжена до зъби,при положение яе имаме два самолета.И ако някой си мисли че Путин ще тръгне да се кара с Туриця отново за малка България явно не следи нещата.

16

Анонимен

преди 7 години

Много са ми смешни журналистите.толкова напираха и облъчваха хората за това как Килъри ще е новият президент на САЩ ,че сега не могат да се опомнят.Уважаеми журналисти - невероятно е, но е факт.Пийте нещо успокоително .Светът се променя.

15

Анонимен

преди 7 години

ТРЪМП Е ИЗВЕСТЕН С ФАЛИТИТЕ СИ И КАК ИЗВЛИЧА ПЕЧАЛБА ЗА СЕБЕ СИ ОТ ТЯХ!!!СЪЩОТО ЩЕ Е И СЪС СЪЩ!!!

14

Анонимен

преди 7 години

епизода тук е точно от 2000 година !!!!! и в него се казва точно, че Тръмп е фалирал САЩ! след което идва Лиса на власт :Dосвен това има епизод и с Тръмп от 2015-та!!!

13

Анонимен

преди 7 години

Слава на Израел и Руската федерация и на Турция и на Саудитска Арабия и на Катар!

12

Анонимен

преди 7 години

ЧУХТЕ ЛИ КАКВО КАЗА ЛИСА ВЪВ КЛИПЧЕТО :D""""'ЛИСА: ТА КАК СМЕ СЛЕД УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРЪМП !!!МИЛХАУС: АМИ ДЪРЖАВАТА ФАЛИРА :D

11

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Аз "Семейство Симпсън" не съм го гледал. През 80-те години на миналия век обаче редовно гледахме едни филми за бъдещето. Именно в тези американски филми се представяше живота на земята след евентуална Трета световна война. Хората живееха в ... канализациите. Радвайте се, че "лудият" ТРъмп спечели, защото той ще подобри отношенията на САЩ с Русия и ще прибере американската армия в САЩ.Тръмп многократно се обявяваше за съкращаване на военния бюджет и за ограничаване на намесата на САЩ по света.

10

Анонимен

преди 7 години

САЩ живеят благодарение на войните които разпалват по целия свят. Въртят виртуални пари и се самозалъгват.

9

Край

преди 7 години

45 президента стигат... времето е наше...

8

Анонимен

преди 7 години

Точно там е работата, че прогнозите на мacoнитe от Симпсън все повече кънтят на кухо. Слава на Руската федерация!

7

Илюминат

преди 7 години

predictive programing

6

Ангел

преди 7 години

Няма ли да престанете да плюете по Тръмп.Тръм е новия президент на САЩ и това го поиска Американския народ ск.апани Журналисти !!!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Обаче, че щатите са длъжници на целия свят си е самата истина.

4

а

преди 7 години

те предвидиха и 9/11... само, че нищо не са предвидили просто нещата вървят по план.

3

Анонимен

преди 7 години

Bart to the future не е от 2015, а си е точно от 2000 г.! Иначе другия епизод в който участва Тръмп си е от 2015.

2

художествено

преди 7 години

"Америка - бившата му жена", ъъъ, не звучи много оптимистично, добре че нямаме пари да му даваме заем и да чакаме Лизито да ни го връща следващите сто години