22

Анонимен

преди 7 години

poklon na tezi jeni

21

Анонимен

преди 7 години

По принцип тяхната дейност създава колорит на улиците,но жалко че нямат средства за препитание. След като за да живееш нормално ти трябват около 560 лв ,би трябвало и пенсиите да започват от тази сума. А не да се дават само помощи на мръсните и мързеливи ***.

20

Ангелин

преди 7 години

Ще кажа само едно Уважавайте старостта... тя е вашето бъдеще!

19

Анонимен

преди 7 години

за кво се хабят, като след това ще хвърлят спечелените парички през терасата

18

Моряк и половина

преди 7 години

И аз моята баба я карам да продава плетени покривки пред морска гара само лято, когато не е студено, обаче жената от срам не ходи! Кой знае специално във Варна, колко още други такива баби има,които от срам си мизерстват! В крайна сметка мисля, че ние като техни деца и внуци имаме най-голяма отговорност към тях! Те са ни отгледали, когато сме били малки и е нормално сега да помагаме!

17

до 25

преди 7 години

Гледай тебе да не те преливат с червено вино,.

16

Анонимен

преди 7 години

Колко тъжно! А на мен веднъж ми се случи дори нещо по-тъжно. Разхождах си се един хубав слънчев ден и минах покрай една такава баба и изтръпнах... беше моя бивша учителка! Поколебах се дали няма да я засрамя, но реших, че няма. Поздравих я и и дадох всичките си пари за цветята, които продаваше. Стана ми толкова тъжно! Реших на другия ден да ида да и дам още пари, обаче нея я нямаше. Не се появи повече колкото и пъти да я търсих, но още ми е мъчно за нея.

15

Дами и Господа

преди 7 години

"коментар" 9 Ясно показва какво представлява този пропаднал"сайт", а гл."редактор" скоро дали е галил четен брой китки

14

Анонимен

преди 7 години

Едно лято на Златни пясъци се натъкнах на гледка в 5ч. сутринта как една баба с кантарче стои на пейките до хотел Адмирал и покрай нея минават пияните туристи.....Аз си изчаквах автобуса за Варна като се разхождах.... и накрая сварих и бабата да се качва на автобуса. Но да стоиш цяла вечер и да очакваш как някой пиян германец ще реши да се притегли..... много неприятно.....Пари за тези хора дали много на България няма, но за мигрантите се отпускат едни милиони.... теглят се едни милиарди.

13

защо

преди 7 години

Защо НПО-тата са загрижени само за ***, мигранти, блатни кокичета и бездомни кучета? Защо няма фондация от честни и почтени хора, която да подпомага такива женици - те са го заслужили. Аз бих подкрепила финансово такава организация, надявам се и много други хора биха го направили.

12

Анонимен

преди 7 години

до Анонимен 6Боже, колко злоба има по тоя свят, Боже

11

Taralejic

преди 7 години

до 3 4 6Атакисти?

10

Снежа

преди 7 години

Сега е време да ги изметем.

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6Да бе точно бабите виновни, а корумпираната власт която краде милиарди не е виновна така ли?

8

ddd

преди 7 години

Много жалко, че бабите са принудени да преживяват с малките си пенсии, а ро..меите развиват бизнес с просене и той процъфтява по улиците.

7

Моряк и половина

преди 7 години

За нашите баби - 100 лв пенсия, за сириец с 24 чепавета 33 000 евро! Що за Европейски съюз е това!

6

Анонимен

преди 7 години

Ей заради такива като тея загива България, все минават по тънката лайстна, сега не плащат нищо на общината, не внасят ДДС, пълна анархия. Законите са за всички! Да им съставят актове по 1000 лева и няма да мръзнат повече.

5

бивш студент

преди 7 години

Не подминавайте милите баби. Това можеше да са вашите баби. Купувайте цветята им и ги подарявайте на близките си или на тези симпатични баби, взимайте доматите и краставичките им, елеците и терличките им, защото са ги правили с любов. С 5 лв няма да си купим повече от едни цигари, но тези жени с 5 лв ще нахранят себе си и болните си дядовци. Те нямаше да ни подминат - нека и ние не ги подминаваме

4

Анонимен

преди 7 години

Реве ми се, милите баби, нямат дори за сиренце, млекце и хлебец. НО със согурност имат за климатици, резачки и хладилници. Готови са да направят далаверата и да метнат пачките увити във вестници през балкона! Никаква жал за тези! Хеле пък за това страшилище от втора снкмка.

3

Анонимен

преди 7 години

Тъжно е да, НО аз отказвам да се предам на мързелуващи роми, знайни и незнайни комитети, корумпирана власт и много други. ОТКАЗВАМ!!! БОРБАТА ПРОДЪЛЖАВА!!!