36

Анонимен

преди 7 години

Хахахаха еми много ясно, Пеевски и ДПС са платили за неговите проценти, няма да плащат за други. Ей тая гнида прошарена, как пък не го е срам да се появява въобще по сред бял ден където и да е било? Семейството му сигурно го е срам от него вече! Нищожество подкупно и платено долно!

35

до 19 от Брюксел

преди 7 години

Срещал съм безмозъчни индивиди но ти чупиш рекорди за " гинес" . Що неидеш на психиатър а след това на гинеколог да не би да си в евроатлантическа бременност.

34

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

РЕФЕРЕНДУМА , СПЕЧЕЛИ ------БЪЛГАРИТЕ ПАК ОСТАНАХА ИЗЛЪГАНИ!!!/...саамо кьоравия Травестит ----СТАНА ПОЛИТИК../СМЕХ....В ЗАЛАТА !!!ШОУТО --ПРОДЪЛЖАВА......ХА,ХА,ХАААААААААААААААААА

33

Герасим

преди 7 години

Аз бях за Каракачанката! Не харесвам Валери Симеонов, защото е продажник, както и Волен, който е някакъв гамен! Жалко, че Каракачанов е принудн да играе с такива мекерета!На балотажа ще гласувам за Радев, защото каквото и да ми говорят ГЕРБ, се вижда, че 300 ромски гласа са зад тях. Зад тях е и ДОСТ! Те гласуваха постановление 208 от 12 август! Това постановление на практика ще закрие България! Съжалявам гербаджиите, защото за пари биха продали и майка си!

32

Анонимен

преди 7 години

Винаги съм казвал: Орешарски е прекалено интелигентен за местната тиня!

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29"Слави Трифонов е новият лидер" Това протеже на мафията ли ? Опазил ни Бог. Няма качествени хора. Това е!

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 16Ген. Радеф не може да управлява нищо друго освен руски самолет, а в същност е Американски шпионин последовател на Плевнелиев.

29

Анонимен

преди 7 години

Орешарски не е бил партиен секретар или доносник, каквито са останалите, и затова ще мятат помияяя върху него.

28

Анонимен

преди 7 години

УЖАС,тоя говори за лъжи,дето цял народ не успя да го изкара,ами стоя като пън и неще да си тръгне,тоя ли дето имало оферта 30 лева да гласуваш за него..ужас..

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26Е ти пък не си нормален. Браво и на теб

26

Анонимен

преди 7 години

Радев няма да стане президент ,ГЕРБ ще изрови земята ще се съюзи и ще се съюзи със когото трябва ,ще си плати но Радев няма да е президент.Борисов няма да подаде оставка защото това означава разпада на ГЕРБ или по точно ускорен разпад на ГЕРБ,защото разпада вече започна.Слави Трифонов е новият лидер със високият вот който ще се капитализира а дните на патриоти,гербери,мербери са преброени.Следващият мин председател ще се казва Слави Трифонов а във парламента ще се влиза МАЖОРИТАРНО

25

Дърт комуняга

преди 7 години

До от Брюксел Идеално. Тъкмо ще ходите на екскурзия до Белене, да поставяте цветя и да копате градинките. Ей ***, ти в кой век живееш, че се опитваш да се оприличиш с европейските ценности. В Брюксел има партия ПЕС и в нея членуват доста сериозни политици и национални партии, респективно европейски граждани. Да си *** е като да си мъртъв: Не можеш да го разбереш, но на другите е много тежко. Хайде стягай багажа и при чиниите в Канада.

24

Анонимен

преди 7 години

Как не се намери един екземпляр от кандидатите който да признае поражението си и да пожелае успех на останалите в състезанието? Това говори само едно - лични тънки сметки за лесна печалба и грабеж, чувстват как чуждите пари се изплъзват от мръсните им ръце. Изключение прави може би само Каракачанов.

23

Анонимен

преди 7 години

Браво Орешарски! Ти си един от малкото, да не кажа единствения качествен човек в политиката.

22

Анонимен

преди 7 години

Той ОРЕХА незаменим бе ! Как я мислите вие?

21

ТОТО

преди 7 години

До от БрюкселМисля, че сам не си вярваш...

20

ТОТО

преди 7 години

Най-хубавото, което направо Ореха за нас е, че успя да раздели заедно с Местан турския вот на 2, разцепиха се яко и това е достатъчен повод за радост...

19

Един

преди 7 години

Ко се звериш, върви да спиш!

18

SD

преди 7 години

Този , отдавна да бе в затвора Бобов дол .Вярно е , че брат му бе директор там преди време , но го махнаха за корупция ..п.с. Милети Орешарски

17

до 19

преди 7 години

Вие в психиатрията WF имате ли?