76

Анонимен

преди 7 години

Решението на Орешарски е без стойност. Важно е народът какво ще реши. народът не иска вече да го лашкат насам натам като стадо овце.

75

Анонимен

преди 7 години

То хлапетата вече решиха, ти Орешарчо, още се чешаш по главата. Мисли, мисли, то изборите вече ще минат. То е сигурно, като герберите ти пратят... Кой го интересува тебе?

74

пий една студена вод

преди 7 години

Карадайъ разполага с "твоя " електорат.........няма как да внушиш на някого да мисли ,че това е съкровената ти мечта.....просто употребен за втори път...

73

Анонимен

преди 7 години

До аз там"Шапка свалям на хидроинженера за политическия му усет."---Съгласен съм. Ти на него и *** ще му свалиш, защото "хидроинженерът" е завърил АОНСУ, а там ги учеха ДА УПРАВЛЯВАТ. Не, че ми е симпатичен, но си знае работата ...(За по-младите: АОНСУ = Академия за Обществени Науки и Социално Управление).

72

Наивен

преди 7 години

А бе Орешарски! Симпатизирах ти защото не ти позволиха да работиш нормално и защото партиите ти натресоха Пеевски, а ти опра пешкира. Но след тази позиция,считам че не заслужаваш доверие на отговорен политик. Сбогом!

71

Анонимен

преди 7 години

Орешарски, имаш много поздрави от Маккейн

70

до ТОНЧО 54

преди 7 години

След плюенето на Плевнелиев по Русия България загуби това лято минимум 500 мил. евро от Руски туристи.

69

анадолец

преди 7 години

До (:)Нема страшно. Нас ни подкрепят Ердоган и Местан, демек баш амуджите с фес и фередже. Виж резултатите от изборите в Турско.

68

Анонимен

преди 7 години

Тоя подкрепя цачева, оня подкрепя Цачева, третия подкрепя цачева...Ми за кво се кандидатирахте? Да бяхте гласували за Цачева и кой от къде е.Да но народа НЕ иска Цачева и нейния бащица. Остават им по-малко от 150 часа на държавната хранилка. А после вечна забрава!

67

А1

преди 7 години

На кой му пука за мнението ти бе Орешарски, на кой му пука дали ще подкрепиш някой от кандидатите.Имаше възможноста да се проявиш за кратко и ти го стори по-възможно най-отвратителният начин по време на преходното правителство.Хайде, марш в пущинака и не се връшай!Писна ни от отпадъци!!!!

66

УЖАААААС.....УЖАС!

преди 7 години

ТАТЯНА ДОНЧЕВА , НЯМА ДА ПОДКРЕПИ НИКОГО НА БАЛОТАЖА ...!!!!КОМУНИСТИТЕ ---ОСТАВАТ , БЕЗ ...1-ва ЦИГУЛКА....!!!!!КАК ШЕ ГИ КАРАМЕ ТОГАВА ИЗБОРИТЕ ,БЕ.....??!!!!КОЙ ШЕ ДАВА ВЕРНИЯ ......"ПАРТИЙНИЯ ТОН"....????!!!УЖАААААААСЕН ПРОБЛЕМ ,БЕ.....!

65

Анонимен

преди 7 години

Като беше чирак на професор Беров. Създадохте най крадливия модел в икономиката и финансите. Изпълняваше заповедите на Москва, - ПОМНИМ ТОВА ВРЕМЕ.

64

Анонимен

преди 7 години

ти Орешарски самият може и никого да не подкрепиш, но твоите ментори от дпс вече са пренасочили материала си да подкрепи правилния кандидат.

63

UK

преди 7 години

а така, една студена вода и всичко ще е ок :)

62

Живко

преди 7 години

Виждам, че на всички вече са избили съчмите ... Пожелавам на всики успех в живота а аз хващам самолета и няма да се върна никога повече.

61

бохо

преди 7 години

До от Брюкселти тролиш или сериозно заработваш. много *** манипулация. напротив туку виж Радев припомнил на САЩ, че имат договори да изпхълняват и да въведат безвизов режим за нас като граждани на ЕС. Един офицер по има авторитет сред чиновничеството в САЩ а не прихванатите мутри които ни управляват.

60

изводи

преди 7 години

На подлеците от ПО не им се получи игричката и сега лъжат ,че Радев бил американски агент.Седесарите пък и те ,не бил натовец,а червен генерал .Защото и двете партии за на трапезата на Боко .

59

Анонимен

преди 7 години

Както вървят нещата без посещение в сараите никой не може да спечели. Да видим кой сега ще се наведе повече и ще се намаже по-обилно с вазелин.

58

Камата

преди 7 години

До ТончоТончо, Тончо, оти си не ..... ....... ......

57

аз там

преди 7 години

Шапка свалям на хидроинженера за политическия му усет. Това, че не се харесва на всякакви мнозинства е съвсем друга тема.