110

до 141

преди 7 години

Военен и математика-класически пример за конфликт на интереси.Когато служех в казармата едно от децата на офицерите имало контролно по математика и те знаеха задачите за контролното.Събрали се бяха точно 5-*** офицери и си признаха,че за 3 часа не са успели.Реших задачите за 20 минути и получих 5 дни домашен отпуск.Задачите бяха за 8 клас.Служил съм в свързочно поделение и офицерите имаха гражданско звание"инженер"!!!!!Те от математика,техника и електроника бъкел не разбираха.

109

безпартиен

преди 7 години

Е този автогол от страна на ГЕРБ да издигнат Цецка Цачева за президент май е нарочен.Бойко май се надцени тоя път.Дано да не е фатално,защото аз не искам червен генерал президент.Единственият подходящ генерал би бил Аугусто Пиночет,но той за съжаление почина!Ако беше още жив и се бе кандидатирал аз бих гласувал за него като знам какво е направи за Чили и чилийците.Ние такъв човек нямаме за съжаление.

108

българин

преди 7 години

Помните ли как лятото руският депутат Толстой каза ,че Русия е изкупила част от България.Е,на изборите пролича кои са закупените-БСП и ДПС.Ясна е и програмата-Радев-президент,Орешарски-премиер,БСП/ДПС на власт,България извън НАТО и ЕС-на практика президент ще е Путин!На който му хареесва нека подкрепи Радев.Аз лично ще постъпя като Марешки-с отвращение ще гласувам за Цачева-по малкото зло!

107

pilgrim

преди 7 години

Нищо в световната политика и особено на място като Балканите , не се случва без да е предварително обсъдено между главните играчи на масата. Положително е че Ген. Радев се вписва добре и като избор на Сащ и като избор на Русия, но само от него зависи дали ще оправдае надеждата на българите за достойно представителство на ограбената ни и поставена на колене България.Късмет на всички ни!

106

se

преди 7 години

Разумно е да спечели генерала за да има коректив на властта .

105

Sinora

преди 7 години

Po dobre nato general ot kolkoto komuniskata partiinata sekretarks zazeva horata ot pleven dobre ja posnavat kakva i kak se e darjala s tah sin4eto i usa koi mu plaschta daschtone u4iv bg debelaka

104

Bb

преди 7 години

Sad za4eva ima 2 grupi turzi partista na mestan i dr tur4

103

мачу пикчу

преди 7 години

Защо Радев се снима сам.....нямаме нужда от армия ако стане президент...той ще ни пази...

102

Ники

преди 7 години

Машаала генерал ефенди!!!

101

ж

преди 7 години

до 139, аз против генерала нямам нищо против дано излезе читав човек и малко да пооправи каквото може и е в правомощията му, обаче тайните служби на богаташите отвъд океана не търпят непокорни , и повечето им начини не са от легалните, какво стана с венецуелския президент не го ли отвлякоха ,тия хора не се спират пред нищо ,та това ми беше мисълта

100

Анонимен

преди 7 години

До жЕдно е ***, друго е орел. Гледай и слушай колко стегнато и ясно се изразява генералът. Ама има златен медал от математическа гимназия. Първенец на випуска в Долна Митрополия. В академията "Максуел" с ходатайство не се влиза. Не очаквай този мъж да е послушко - той е водач. На България е нужен такъв, а не гърчавчета и простаци.

99

Сравея

преди 7 години

Генерала е чист натовец от всякъде!

98

;-)

преди 7 години

Ж,Ще ти кажа нещо много важно - Радев работи и с Америка и с Русия. Да, специализиран е в САЩ. Но не е пионка. Знам, че БСП са продажници, те продадоха нашата държава, но не, генерала не е такъв, не е ***. Не си ли го виждал? Той е главнокомандващ пилот, често са го давали, обаче по особено време просто, може би не си го видял. Но не се появява от никъде. Дълго време работи в армията.

97

ж

преди 7 години

лично на мен от всички жени в политиката ни, ми е наи антипатична, но радев е почти непознат за народа,бил специализирал в сащ а го издигна бсп да не вземе да излезе че щатите си сложиха поредната пионка послушковец като плевньо, дано да не съм прав дано

96

Анонимен

преди 7 години

Ама за Радев гласували хора над 60 г.. Ами добре ,тези които сме доста по-млади и гласувахме за друг сега ще се присъединиме към тях.

95

maksim georgiev

преди 7 години

веднаж предател-винаги предател!!Румен радев беше генерал при ББ,предаде го ,щото му обещаха му обещаха пост,ама и тия(БСП) ще ги предаде!!

94

май май

преди 7 години

Струва ми се че Баце заложи на куц кон така си мисля не че съм гербер. И ми се струва че в понеделник сутринта Баце ще запее любимата си песен а именно-Батальона се строява за последен път..... !!!

93

Анонимен

преди 7 години

Радев е дезертирал натовски генерал,колко ли още продажници като този има във армията

92

Анонимен

преди 7 години

До хммПрочети биографията на генерала и съмненията ти отпадат от раз. Той е български и американски взъпитаник - винаги първенец и златен медалист. Магистър "Стратегически проучвания" в САЩ. Останалите курсове и спациализации си ги прочети сам. И няма да намериш връзки с Русия.

91

пффф

преди 7 години

като гледам каква омраза има... ще си копаеме дъното вовеки..