16

Анонимен

преди 7 години

Имейли с държавна тайна , продадени на частни фирми срещу няколко френски целувки на 30- годишен мъж с 20- годишни жени

15

Боби

преди 7 години

До Анонимен 17За да се установи еднолично кой го е изпратил всеки е-майл се подписва с електронен подпис. Иначе се счита просто за спам. ФБР много добре знае тази разлика. Така че няма да разследва разни СПАМОВЕ. Или Хакерите няколко години са имали цифровия подпис на Килърии Клиинтън и са пращали писма от нейно име? Това е още по-абсурдно твърдение. Най-малкото че през определен интервал се сменя подписа.

14

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е непредвидим, особено във областта на външната политика и затова много по-опасен. Фактът, че толкова много пишещи в този фоум го подкрепят без да имат най-малка идея от неговата програма, показва че те са платени манипулатори.

13

СС

преди 7 години

Тази луда и корумпирана баба, ако стане президент...жална му майка на Света. :(

12

Анонимен

преди 7 години

Скандалът, вече не е заради имейлите ами заради това че по-голямата част от тези имейли са фалшиви, най-вероятно измислени в най-голямата по територия страна.

11

Unufri

преди 7 години

До 8: Не са проблем "някакви си мейлчета", както казваш. Сами по себе си мейлчета не могат да бъдат никакъв проблем. Проблем е тяхното съдържание. Част от тях съдържат класифицирана информация и за разлика от БГ, където Сергей Станишев може да "изгуби" секретни документи и да му се размине, в САЩ гледат много сериозно на неща, свързани с националната им сигурност.

10

Анонимен

преди 7 години

Не че много ме грее за изборите в САЩ. Но да дадеш толкова сила и власт в ръцете на едно изкуфяло бабе си е чиста лудост!

9

Факт

преди 7 години

До Анонимендо 9 Смешна опорна точка!Тръмп бил войнолюбец.Тръмп е бизнесмен и като такъв гледа рационално на нещата-ако нещо носи полза/печалба,следва да се направи,ако ще докара само негативи-се отхвърля.С войната е същото-ако ще свърши работа на САЩ,то Тръмп ще я одобри,но ако е пълна измислица, основана на фантасмагории-не!Естествено,за Господарите Хилъри е по-удобна,тя ще подпише всичко,което и връчат,само и само да я нагласят на престижния пост.КриСталинка и Куневица са същите-изперкали ба

8

МОНИКА ЛЮИНСКИ

преди 7 години

МОЯТА УСТА БЕШЕ ЗАТВОРЕНА ЗА МАЛКО, НО ПЪК СЛЕД ТОВА КАТО Я ОТВОРИХ, САМАТА ХИЛЪРИ ИДВА ДА МИ Я ЗАТВАРЯ С БАНКНСОТИ.

7

Анонимен

преди 7 години

До ИСТИНАТАИстината е, че са ти дали листче с този текст и ти го шляпаш навсякъде. Ами смени малко плочата, може да ти платят повече за иновативност.

6

Анонимен

преди 7 години

МЪЖЪТ И ИЗНАСИЛВАШЕ ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛКИ НА БЕЛИЯ ДОМ.Свиркаджия

5

Хм

преди 7 години

Това с мейлите е голяма лиготия!Много по-важно е да бъде разровено кой плаща прескъпо безсмислените клишета наречени речи на Хилъри и Бил Клинтън!Гаранция,че фирмите ще съвпаднат с тея взели държавни поръчки с тяхно съдействие!Очевидна корупция,за която упорито се мълчи,дори и от Щаба на Тръмп!Защо?Ами защото парите са светая светих в САЩ и там не се пипа!Колкото са по-големи,толкова са по-неприкосновени!

4

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е войнолюбец и ще предизвика трета световна война.Затова трябва да спечели Хилари - за да се запази мирът.

3

Анонимен

преди 7 години

Тръмоп насилва жени, фалира цели компании и е отявлен расист... обаче някакви си имейлчета са големият проблем.Ама че логика.

2

Анонимен

преди 7 години

Дрътата скочибра не е за затвора мистър Тръмп, за бесилото е!

1

Анонимен

преди 7 години

Явно и най откачените войнолюбци в щатите проумяха, че ако изберат лудата баба, ще затрие не само света но и САЩ.