9

Анонимен

преди 7 години

Факт е, че хората изразходват безогледно ресурсите на планетата, замърсяват и съсипват природата и някой ден тя ще ни го върне.За жалост населението става все повече и все по-ниско качествено, защото най-много се възпроизвеждат най-некачествените индивиди. Това естествено няма да донесе нищо добро.

8

Анонимен

преди 7 години

До 5То в тубата има и видео 1 час как един обяснява че земята е плоска ама...

7

Анонимен

преди 7 години

Те смениха от затопляне на промени понеже видяха колко голям процент от населението е с кифициент на интелигентност под 70

6

Анонимен

преди 7 години

До 7Като каза булшит, по-големи от твоите не бях чел тия дни, евала баце..

5

Булшит

преди 7 години

Глобалното затопляне е най-голямата лъжа измислена от Кабала! Няма такова нещо! Това, което Америка се опитва да направи е да манипулира времето и пръскат стратосферата с метални соли, да спрат уж слъnцето да 'претопли' земята! Bullshit! Тези изкуствени отровни облаци увеличават парниковия ефект на земята! Не вярвайте на повсеместно повтаряните лъжи за 'глобалното затопляне'!!!

4

Анонимен

преди 7 години

Айде да идва това затопляне вече, че ми писна от студ!!!

3

Орк

преди 7 години

Има един филм по въпроса има го в тубата, даже е преведен: The Great Global Warming Swindle (Измамата с глобалното затопляне) .

2

Мучачос

преди 7 години

Преди милиони години ледниците също са се стопили.Тогава метана от пърдящите динозаври ли е въздействал на глобалното затопляне? Очаквам отговор от академичната общност и тема за разработване и гадаене до пенсионирането им...

1

Анонимен

преди 7 години

Опорна точка , пълна измама.