40

anonimen

преди 7 години

Bravo,tova e efektivna prisada.Taka trqbva i za v badechte da se nakazvat tozi tip agresivni tipove,ta da se spre golqmata prestapnost v BAlgaria.

39

illko

преди 7 години

то по снимката на момчето си личи, че злоба и агресия в него няма... самият факт че е на 16, ме кара аз лично да им раздам правосъдие на тия наркомани АКО МОЖЕХ...Дано всеки ден за тия години изтърват сапуна ... изверги! едно младо и здраво момче си е отишло без причина..

38

Александър Костов

преди 7 години

Бог да прости момченцето, не желая на никой родител да погребе детето си...... малко години са им дали , а парите няма да върнат живота на детенцето. трябва такива бабаити да бъдат публично линчувани от народа с жесток побой до смърт , дори по добре да бъдат одрани живи, пак им е малко!!!За съжаление нашата държава е виновна за всички тия злодеяния безнаказани, нямаме закони, нямаме управление и за съжаление вече Българите нямаме морал и ценности.

37

Мен

преди 7 години

До 41. Незнаете. Не знаете.... Охранител означава пазач, а не самораздаващ правосъдие селски бек-вокал. Разбираш ли ме тикво? Означава да пази, да не се случват проблеми. А тия са допуснали проблем и после са го пребили ???? С действията си са причинили смърт. ???? Двойно нарушение на задълженията им.... Какъвто и да е каратист или не не го пипат а викат полицията и тя се разправя с него...

36

Ивона

преди 7 години

Че тия "охранители" севдо мутри от село се чувстват над закона по клубовете редовно.

35

ne znaete

преди 7 години

Тоя малкия е тренирал карате и се направил на мъж пред яки и опитни в кръчмарския бой глигани тип селски тарикати не си знаят силата и са го пребили това е за урок на всички пубери.

34

Анонимен

преди 7 години

До 38Да, но там затворните компании имат финансов стимул да държат хората опандизени за възможно най-дълго време, дори и да са невинни.

33

..

преди 7 години

в щатите щяха да лежат по 300 години всеки

32

Анонимен

преди 7 години

от 36 И ми казва: Никой в Германия в толкова клубове и дискотеки за 2 години не ме е удрял от охранителите. Никой! Там даже да си направил нещо, ако охранител те удари- загубваш си работата и плащаш зверски обезщетения на пострадалия.Брат, извинявай че се върнах от Германия за да те въвлека в това...това му бяха последните думи оня ден, преди да си хване самолета отниово за Германия.

31

Анонимен

преди 7 години

Преди 3 седмици мен ме удари гард във Варна в оня клуб срещу Образцов дом защото попитах "защо биете човека бре, какво ви е направил?-докато го бяха хванали двама и го удряха в същия момент и водеха към изхода. Това беше брат ми- който се полял с вино фланелката.. от кръчмата преди това където ходихме. Искахме да отпразнуваме подобаващо завръщането му от Германия където беше 2 години. И те го набиха и мен удариха в лицето за този въпрос. Брата ми вика: Брат, извинявай че дойдох в тази зверилница

30

Анонимен

преди 7 години

ИД щеше да осъди изроодите доста по-ефективно.

29

до 32

преди 7 години

Е па същото искам да кажа,но трябва да четеш между редовете .Изложи се като старите инфлационни пет лева....

28

Анонимен

преди 7 години

Охранители убиха един човек в един МОЛ във Варна,с шеф бивш началник на МВР Добрич.Нещо замълчаха по случая.

27

Анонимен

преди 7 години

До МучачосAbe, glupак, koj te e nadaril с дар-слово, като си толкова ***!?Какви комунисти, какви 5 лева.Те сега управляват комунистите, дето трансформираха политическата си власт в икономическа!Ти на кой Господ слугуваш бе, загубенак!?

26

Анонимен

преди 7 години

А замисляте ли се за този, който е наел хора, убиващи деца!?Тоя какъв е?Щастлив мутрогенен извратеняк?Те щяха ли да го правят без неговото разпореждане?Кой е боkлуka!!!

25

Мучачос

преди 7 години

Тия *** са като новоизлюпените комунисти след 1944 година,когато са избили хиляди българи несъгласни с "народната власт".Хората тогава казвали "на простия му дай власт и му гледай сеира"...

24

Анонимен

преди 7 години

Охранител:- Намира си чалгарка за приятелка, която се казва "Мутреса"- намира си майка, за да може да си я е...

23

Анонимен

преди 7 години

Охранител:-храни се с пружки - с мензис.- ***

22

Анонимен

преди 7 години

Охранител:- ***- извратен- ***- ...- ... -...и т.н гнусен човек, лишен от възможността да мисли, учи разсъждава, взема собствени решенияИначе казано - тъмнозелен ...

21

Христо

преди 7 години

Малко им е на долните и ненужни ***.....ПУБЛИЧЕН РАЗСТРЕЛ е справедливото наказание за долните и ненужни ***....