76

Жорето

преди 7 години

Турската държава си е на турците, спрете да се мешате на вътрешните работи на Турция и гледайте да оправите България че сте го закъсали много ...Щом Турция харчи милиарди долари за най различни огромни проекти и щом са 16-та най голяма икономика на Г20 значи са на много по добро ниво от нас !МИСЛЕТЕ КАК ДА ОПРАВИМ БЪЛГАРИЯ !ОСТАВЕТЕ ТУРЦИЯ ТЕ СЕ ОПРАВЯТ НЕ ГО МИСЛЕТЕ ТОЛКОВА ЗА ТУРЦИЯ !

75

СС

преди 7 години

Национална трагедия е това с доносите. :( Вижте тук как не можем да се справим вече 26 години с остатъците от ДС.

74

Анонимен

преди 7 години

Не знам дали точно е в контекста това, което пише. В Турция сега се опитват да намалят взривовете на бомбите и затова всеки, който види нещо подозрително трябва да докладва.

73

BURZUM

преди 7 години

Всъщност така Турция отслабва,когато Ердоган падне турците ще се мразят един друг както българите се мразят сега....

72

Анонимен

преди 7 години

До Хан КрумТи си хан Мути

71

Анонимен

преди 7 години

Малеее, как се трие тук

70

БайХой

преди 7 години

До JokoПредставяш ли си с какво се борят комшиите!?Всеки срещу комшията!И после - юруш на маслините!

69

Joko

преди 7 години

"В Турция: Издай съседа срещу възнаграждение".... ЕреДоган ще задмине най големите сатрапи на 20 век и най-сврепите комунистически и фашистки режими !

68

YS Yashar

преди 7 години

До Анонимен...ili nikoga ne si bil v Turciq,ili si postaveno lice! Bezbojni ceni-meso i mesni produkti,oriza i t.n. za alkohola,cigarite,naemite i avtomobilite izobshto nqma da govorq... Masovo turcite vzimat okolo 600 euro/ne govorq za golemite gradove/. Za razlika ot teb ne sum anonimen !!! Za prostotiqta i krivorazbraniq Islqm da ne govorq.......Za choveshki prava izobshto. Parvo pojivey s edna normalna zaplata ....posle govori gluposti !!!

67

МНОГО НИ Е ПОЗНАТО

преди 7 години

Нищо ново . Това е истинския социализъм и комунизъм . Ама то това си беше у нас в продължение на петдесет години . Така живяхме. Познато ни е !!

66

съвременен турчин

преди 7 години

До АнонименНе вярвайте толкова на писанията по сайтове и вестници!По стечение на обстоятелствата пътувам доста често из европейската част на Турция и да ви кажа нито съм чул,нито съм видял нещо подобно...................А то остана и да чуеш някой да казва по улиците ,че е доносник ! Или пък някой да говори нещо против Ердоган ! Абе ти от Марс ли падаш ?! Хората са уплашени ,всеки си е заровил главата в пясъка и не иска да я извади за да не лъска наровете в зандана !

65

Анонимен

преди 7 години

Не вярвайте толкова на писанията по сайтове и вестници!По стечение на обстоятелствата пътувам доста често из европейската част на Турция и да ви кажа нито съм чул,нито съм видял нещо подобно! Направи ми впечатление обаче едно,турците се отнасят добре към нас,гостоприемни и отзивчиви хора са!по улиците е чисто,жилищните квартали са еднотипни,няма презастрояване,с градинки и др.зеленина! цените са в пъти по-ниски от нашите,а заплатите по-високи от нашите! Още 100 г. не можем ги стигна!

64

Анонимен

преди 7 години

По отношение на въпроса кой кого забременява:България през 1990 - 9 милионаБългария сега - 6-7 милионаТурция през 1990 - 56 милионаТурция сега - без малко 80 милионаИма ли смисъл да продължаваме с шегите за мъжкото забременяване?

63

съвременен турчин

преди 7 години

Дрън ,дрън ,само гюленистите били на прицел ! На прицел са всички които мислят различно от Ердоган ! ЍДори и да нямат нищо общо с някаква терористична група щом мислят различно значи са "терористи" ! И не само в Турция ,а в цял свят турците се страхуват да споделят мненията си на обществени места или сред приятелска компания защото всеки е потенциален доносник ,само за една дума казана критично за Ердоган може от Франция да се окажеш директно в някой турски зандан в Анадола !

62

Анонимен

преди 7 години

До ТурцияЯ дай да видим нещо по-официално за тези опити за забременяване, че иначе само си чешете пръстите. Въобще народ с тежка демографска криза и застаряващо население да коментира как в 80-милионна съседна страна забременявали мъже, не е ли малко неловко?

61

Анонимен

преди 7 години

Ердоган напоследък яко изтрещя!От както се сношават с джуджето перманентно взе да прилага сталински методи.Как в този-нашият край не се случи нищо хубаво, а само простотии?

60

Турция

преди 7 години

В Турция има една особеност на местните жители . Техния БАН се опитват да забременее Мъж .Сега опитват и с деца . Ние Българите сме им яли попарата . Даже днес имаме Пример за Турчеещите се Роми .Няма Дете , няма момче , всичко под К.Ножа .Как не можа Аспарух да походи още 1000 километра и да ни отърве от турци , роми , македонци от Сърбия и Роми от Румъния .Само Гърците са ....

59

Анонимен

преди 7 години

Имам няколко съседа,на които отдавна съм им вдигнал мерника! *** от където и да ги погледнеш! Единият е луд и ненормален,па всяко време надува музикато,дърт пергишин,вторите ***,не дават пари за входа и постоянно мрънкат,а пък третиете развъждат бъхлясали котумаци!Към кой да се обърна и кой приема заявките,че ми писна от гюленисти!

58

PD

преди 7 години

Това към което се е запътила Турция е нео Османизъм, и всякъкви сравнителни аналогии с Сталинизъм, комунизъм или ислямизъм са безстойностни клишета в опита да се обясни случващото се. А е важно, да се има що годе ясна представа, защото скоро ще ни касае и то много.

57

Четвърти Райх

преди 7 години

Турция винаги си е била турско-комунистическа държава. едроган ще избие умните хора ище остави простите. Това ми прилича на СССР Лелин и Сталин.........