80

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен етимолого-словоизседовател 87Само за сведениие- АБСУРДНО ЗНАЧИ "ГЛУПАВО". Имай го предвид,когато обучаваш някоо абсурдно...

79

Анонимен

преди 7 години

Vsichko v Balgaria e absurdno socialno

78

дядо Йоцо

преди 7 години

Цецке, защо не изпееш "Увяхнал ГЕРБ". Сбогом Борисов, сбогом ГЕРБ - затваря се една от най - мрачните страници в нашата истария - за вас власт вече през крив макарон

77

Наивен

преди 7 години

"Те не могат само да боядисат това, което съм направил". Нещо подобно е казал Т. Живков и Бойко сериозно се захвана да го опровергава. Санираните панелки, като процент безкрайно малко, са като нашата демокрация-външно лустростравне на гнила конструкция.

76

лъжат ви

преди 7 години

Това не е саниране и ви лъжат лъжат ви и за "безплатното".Такова нещо безплатно няма такова е само сиренцето в капана за мишки.Саниране е съвсем друго нещо, такова го правят в бившата ГДР-Обитателите на даден блог се местят във временни жилища и се започва саниране на техния от сглобки на панелите до ВИК и Ел инсталациите до асансьори и каквото се сетите, след което се удължава живота на блока ! А тук е лепене на некачествен стриропор и едни наши фирми да усвоят парите това им е "безплатното " "

75

Чибо

преди 7 години

Що за "саниране" се води да облепяш с боядисан въздух 50-годишна напукана панелка с ръждясали, изгнили или вече несъществуващи железни шишове и сглобки? Обличаш нещо, което де факто вече го няма!

74

Анонимен

преди 7 години

"Програмата е "абсурдно социална, каквато няма в Европа"---Е, такова словосъчетание "абсурдно социална" може да сътвори само "интелект", който е АБСУРДНО ДА СИ ПРЕДСТАВИМ, че съществува. Както е казал поетът: "Кратуна проста недоумява, че ...".

73

Абориген

преди 7 години

Защо това не важи за хората с къщи ?? ЗАЩО ???? ОТГОВОР: ТАМ НЯМА ДА ОТКРАДНЕТЕ МИЛИОНИ !!!!

72

Dublin

преди 7 години

Tezi kompiri na fototo zasto sa se hvanali za palatkite...,da ne sa pusnalE gladnite DzurnaLIZki...

71

111

преди 7 години

Що не ми санират къщата на село тия маймуни бе!И аз искам без пари да ми оправят проблема!

70

Анонимен

преди 7 години

Смяха ви се и още ви се смеят, а когато всичко приключи може и да им се плаче. Засега плачат лекарите, измамените от телефонни измамници, битите полицаи, учители и някои други за туй пък си имат ниски заплати и нямат пари да се санират сами. Чакат на собствениците на къщи да им санират блоковете.

69

Анонимен

преди 7 години

Откога поставянето на изолация и нови прозорци се нарича саниране ? Няма никаво саниране ,няма смяна на водопроводните тръби за топла и студена, за отводните води ,проверка на противоземетръсните шаиби ,заварки при панелките ,изолация за подпочвена влага ,,снимки ,,на основите ..Всичко това не се прави но ,,някой,, ще гушне милиони от това .Всички знаем името на този ,,някой,, и партията му знаем .

68

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен В Свищов не бяхя панелки .

67

Анонимен

преди 7 години

Колко струва тоя стереопор и боя и дограма как тъй са безплатни отделно труд, пeчалби на фирми и кражби .

66

Анонимен

преди 7 години

Абе аз и на мойта кола и смених боята направих я светкавица ама хората викат ама тя е от 1990 година бе! Какви пари да ти дадеме освен да ти платиме за боята! Същото направих и с бабата облякох я в блестящи дрехи обух и токчета 10 см. гримирах я червирах я ама старото си е старо. От старо младо нестава бай х.й! Та с този стириопор какво си мислите че правите нов блок ли? Гледам санирни блокове от преди 5 години и вече боята се люпи и стереопора се рони като царевица. Да ви *** технологията!

65

Аз

преди 7 години

Съвестен гражданин съм - плащам си данъците и сметките. Преди години инвестирах за да си направя със СОБСТВЕНИ средства топлоизолация подмяна на дограма. Вместо да ми намалят данъка на имато като "енергийно ефективен" ми се повиши защото е "подобрение".Сега на едни сънародници им плащаме всички останали за да си направят това и съответно да си намалят разходите за ток и отопление. Не че е лошо....но защо за едни може а други плащат сметката??? Що за официална дискриминация е това??????????????

64

Анонимен

преди 7 години

Бай пак се ос.а на метеното! Какви имоти поскъпват бе бай кой се е затърчал да купува 50 годишни панелки които при едно земетресение от 6 степен ще скасат ръждясалите заварки и ще се съберат на куп? Както се събраха през 1977 г. същите тези панелки във Свищов при 5 степен земетръс който ги удари от вранча и под развалините им останаха цели семейства с децата си които не успяха да порастнат а умряха от некадърносто на такива като БАЙ!

63

Анонимен

преди 7 години

Похвална инициатива. Но така и така се заплащат за проекти защо не се включат подмяна на Вътрешни ВИК и ЕЛ мрежи, обследване на конструкции и укрепване на сградите- има сгради с пропадащи тераси, сглобките се виждат и са подложени на атмосферни условия. Все може да измислят нещо. Поне проектите за начало са нещо!!!

62

Анонимен

преди 7 години

Сравнението на социализма и капитализма в България показва безспорните предимства на социализма.И когато казват, че социализмът е претърпял поражение, мисля, че това е невярно. Ние не казваме, че математиката е претърпяла поражение, когато студент бъде скъсан на изпит, защото не е решил задачите си. Не социализмът, а нашата Комунистическа партия и заедно с нея целия наш народ претърпяха невиждано поражение, когато разрушиха социализма със собствените си ръце и реставрираха капитализма.

61

герП са боклуци!

преди 7 години

Безплатно е само сиренцето в капана за мишките! Простия народ пак ще плаща на герП агитацията