35

??

преди 7 години

Хахаха смешниии - изгорили една туба бензин , да го разкарват с колата , а им се посвидяли царевиците. С дядо ми винаги сме ходили след комбайна да съберем пити слънчоглед , какво толкова престъпно има в това , че да оправдавате тези изверги. Явно са били или пияни или дрогирани.

34

Vulpes

преди 7 години

Хора вие нормалнили сте? Какво значение има етноса!!! Нямаш право да отнемаш човешки живот,независимо цвят,раса или етнос е!!!! Чета коментарите и немога да повярвам какво се случва! Биете се по кръстовищата,защото ти бил взел предимството,биете се защото ви били погледнали на криво! Осъзнай те се малко.....

33

Бай Ставри

преди 7 години

Всеки има глава на раменете си. Колкото има в нея толкова. В конкретния случай явно не е много. Не защитавам крадците и убийците на пенсионери по селата, но тези тримата не са по-различни.

32

Анонимен

преди 7 години

Да беше се възползвал от това, че във всяка община дават по 10 дка на социално слабите. Щеше сам да си отгледа царевица и плодове, за да си храни шестте деца.Но той е решил, без да пита, да си вземе от българите, защото тяхната е лесна - "Ори, мели, яж!"А за шведа е трудно - "Да го просим, да го носим и чак тогава да го ядем!"Затова решил да си спести поне първото - да не я изпроси, а да си я набере без да пита.

31

До 59

преди 7 години

Готов ли си да се простиш с 16 годинки от живота си? Искате справедливост. Ето понякога се получава.

30

Анонимен

преди 7 години

Няколко кочана.....тези крадат и то по много..................като няма полицият така става, никой като не обръща внимание на този тип престъпност (ама на кой му пука за селяните) пак така става......

29

killemall

преди 7 години

Цялото население на тая *** е *** !

28

Анонимен

преди 7 години

Хора! Какво става? В такава държава ли искаме да живеем? Срам! Животните са по-хуманни!

27

До 38

преди 7 години

Полът ми няма значение има в случая?Виж тия тримата хубавци ще сменят техния.

26

Анонимен

преди 7 години

Израстнах в село Водолей, търновско.Там се напълни с , които крадяха масово.Само дребни неща крадяха от нас, но като влязат 100 пъти , накрая само тухлите дето не изнесоха от къщата.

25

Едно ченге

преди 7 години

Жалко за хората, а утрепания, не са го убили само за няколкото кочана царевица, на хората по села и градове вече им писна от крадливите ***, идат като скакалци, а когато някой им отвърне, реват. Бог да помага на двамата мъже и близките им, дано устискат !!!

24

Анонимен

преди 7 години

Платените медии пак вменяват чувство за вина и жестокост с теорията за няколко кочана царевица и 15те гладни деца.Защо не дадете думата на осъдените , кой знае колко години подред си е брал човека от нивите им.Разберете такива случаи ще стават все по чести за в бъдеще за съжаление.

23

Анонимен

преди 7 години

Не е жестоко убийство, жесток побой в най-добрия случай...Те ако са искали да го убият са щели да се покрият поне малко - без свидетели, и са щели да го заровят нейде вместо да го изхвърлят където да бъде намерен.

22

Анонимен

преди 7 години

До 35Ако е бил от тия дето постоянно обикалят с каруцата и прибират къде що намерят, е нормално в един момент някой да изтрещи. И не са го били до смърт, умрял е после - дали от боя, дали някой му е натиснал главата във водата, като например любещата му вдовица, за да вземе пари вместо да дава за болница... казва ли ти някой.Не одобрявам това, че са го пребили брутално, но ако не беше крал, нямаше да яде боя. Така са ги научили - да крадат без последствия. Е понякога последствия ИМА...

21

До 22

преди 7 години

Е сега за тези 3 или 300 кочана, дето са спасили, ще полежат по 16 годинки...Заслужава си цената според теб, явно. Ама на чужд гръб. Дали и те сега така мислят?

20

До 22

преди 7 години

За 3 кочана едва ли...При колко кочана е позволено да бъдеш пребит брутално. В конкретния случай и убит? Ако и посочиш къде е написано....

19

До 26

преди 7 години

Тук не е САЩ и няма никакво право просто ей така да те застреля.

18

Nai nai

преди 7 години

Abe vie nenormalni li ste ?. Pove4eto ot komentira6tite imam predvid. Zatvorili sa go v kletka, abe te film na ujasite li sa gledali. Te ne sa za zatvora a za psihiatriata. Na takiva *** deto 6te ubivat 4ovek za nqkolko da re4em 4uvala s carevica bih im e--l maikata, ama pred tqh 4e da vidqt kak sa za4enati. 16 godinki li, boje te v zatvora sama sled 5 ,6 meseca 6te duhnat sve6ti4kite. Na tiq *** tragnali da ubivat 4oveka,razdavat pravosidie maikite im v nai skoro vreme studeni 6te celuvat

17

До 24

преди 7 години

Освен това за предумишлено убийство щеще да полежиш доста време на "топло"...

16

хъ

преди 7 години

Присъдата е справедлива, според мен, щом е убийство. Без значение какъв е убитият. Пребит, натоварен в кола, затворен в клетка, полужив изхвърлен в канал. Какъвто и да е той е асоциално.И е много важно, че единият от "героите" е син на кмета. Важно е!Иначе ние тук си плямпаме по някаква семпла статийка в нета. Никой от нас не е бил там и не е видял.