33

Анонимен

преди 7 години

според мен трябав да се минава най-малко през 10 комисии за да се издаде ТЕЛК. само на хора които видимо са инвалиди да се изадав ТЕЛК. и да те проверяват на всеки 6 месеца дали нямаш подобрение на състоянието.

32

Анонимен

преди 7 години

И какво като е образована - те простите хора налитат на бой. не образованите. виж колко роми налитат да бият лекари. А Младежът само като кажат че е кандидатг за полицай и вече ти става ясно, че решава всичок с юмручното право. Те полицаите от престъпниците ги дели само значката.

31

мъка мъка

преди 7 години

и каква е тази докторка, която кара 18 годишни младежи да я бият ???????????уж стара, уж лекар, уж образована ?????

30

Анонимен

преди 7 години

За някои хора се превърна в професия да бъдат болни.Викат спешна помощ, ако трябва - бият някой лекар и си осигуряват прием в болница( ЛЗБП).Излизат с епикриза , а диагнозите вътре са по образец на НЗОК.Три епикризи= ТЕЛК решение. После - пей сърце.Ще бият не, ами....

29

Анонимен

преди 7 години

"Попитах колтурно ДОКТОРА."?Какъв доктор си намерил в Оптиката? Там има обучени продавач- консултанти.Смешки.Не четеш ли ***.bg ?

28

Анонимен

преди 7 години

Младежът най- после " влезе в полицията".

27

Анонимен

преди 7 години

" в състояние на афект човек не може да контролира постъпките си."Обаче е вменяем и носи отговорност.Така че - да полежи младежът.

26

Анонимен

преди 7 години

Малкият пиклив Ханко Брат да полежи.За такова деяние( средна телесна повреда) се предвижда затвор.

25

койчо

преди 7 години

Спирам да чета този гадно цензориран сайт, както и да пиша мнения тук! Чао на триещия мнения!!!

24

Браво!

преди 7 години

Сега малкият пuкльо да полежи малко в ареста, та дано му дойде акъла в главата!А полицай оттук нататък - да забрави!

23

Анонимен

преди 7 години

Това е резултат от поколението на Славчомомчето е възпитано от опросстачена майкакоято пееше Френската Гимназия7-8 и ще си паднала Тайсън кючекедно ферари с цвят червен за теб и за меннапълно закономерно

22

Анонимен

преди 7 години

Самите лекари не ни дразнят но те са отговорни за неразбориите там ще си на умирачка и ще ти искат пръстов отпечатък направление или нещо си. Да искат оставката на оня наркоман

21

Гост

преди 7 години

Като толкова ви дразнят лекарите не ходете на прегледи.Ходете по врачки,екстасенси и ходжи.Да,ама не.Коридорите на ДКЦ тата пълни,отделенията пълни,лекарите работят и помагат,но не са богове.Само един ден без тях и ще разберете как да се отнасяте към тях.

20

Анонимен

преди 7 години

И когато всички набием по един лекар всички ли ще арестувате, оставки ве

19

художника

преди 7 години

Тука някои не ме разбраха и ми праскат минуси. Ще ви обясня по-бавно!Не оправдавам момчето...... просто давам пример за двойния аршин с който съда се произнася по дела с различна криминална тежест. СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ МЕ ??? Или има още т,паци???

18

анонимна.

преди 7 години

По логиката на някой лекарката е виновна. Я малко размисъл. Тя не е тръгнала да търси пациента да го обслужва. Той търси нея за помощ. Пациента в момента е безпомощен и само стене , а придружаващият го пикльо силен , буен , нагъл започва да спори .Малко са го били като малък.Ако някой обиди по този "красив" начин неговата майка той как би се чувствал?!И нека неговите съученички и приятелки малко да помислят п реди да реагират с повече адреналин.И те ще станат майки и после.........

17

художника

преди 7 години

А бе, турчина дето уби ДВАМА Българи го пуснаха щото имал адрес в България, а момчето дето е родено в България не го пускат щото видиш ли щяло да се укрие?????Да ви е..а у съдиите и прокурорите. Да ви е..а и цялата съдебна система! Б..ЛУЦИИи!!!

16

анонимен

преди 7 години

това л---но да си седи в ареста щом на 18 се бие с доктори какво ще стане на 28или на 38 завьршен убиец това сьщество е заплаха за обществото

15

10 продълж.

преди 7 години

Но в състояние на афект човек не може да контролира постъпките си. А до това състояние го е докарала именно тази "лекарка ". Има физическо насилие, но има и ВЕРБАЛНО насилие - още по-нагло. Непрофесионализъм +арогантност на медицинско лице - и човекът просто не е могъл да контролира нервите си. Помислете малко, преди да го съдите.

14

...

преди 7 години

Кандидат милицонера, с връзчици ли тръгна да влзизаш? Е, сега няма да те огрее. То не, че кюораво и сакато на стана я милицонре, я кадрови войник. Нормални там не взимат.