20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22 i zeli da ia slagat na brazdata da plasi migrantite koito ot svoia starna se oplakali kadeto trebva zastoto nekolkomigranta polu4ili zapek a drugi se razboleli ot bolestta selfofilacio koiato se priaviava sled silna uplaha po vreme na malka nujda

19

Анонимен

преди 7 години

Дъртата рептилка ще влезе в Белия дом след като излезе от панделата.

18

Анонимен

преди 7 години

Да му мислят управляващите ни след 1989г! Какво ли ще излезе от тези разкрития за милите ни политици,сред които дори една министърка на културата дори едно порносписание не можа да спише като хората?Истината ви пиша-за нищо не стават,горките!Ни за ядене,ни за пиене,ни за онождане,ни за работа!Единственото,което могат,е да мислят и правят простотии и престъпления во главе с Кобурготски!Истината за скандала- през гугъла: "Кажется, Пиписяндр и Сладкая Киска срывают избрание Хиллари Клинтон "

17

бибити

преди 7 години

като трън и клин са.

16

Анонимен

преди 7 години

ЦАЧЕВА ВЕЧЕ НЕ Я ПОКАЗВАТ ВЕЧЕР ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЗАРАДИ МНОГОТО ОПЛАКВАНИЯ :ПЛАШИ ДЕЦАТА, ТЕ ПЛАЧАТ И НЕ МОГАТ ДА ЗАСПЯТ ИЛИ СЪНУВАТ КОШМАРИ.

15

Анонимен

преди 7 години

Да не намерят и шефа на ФБР с възглавница върху главата като върховния съдия, който искаше да съди Хилъри?

14

Анонимен

преди 7 години

Нашите кандидати за президент са по-готини от американските.

13

Мошеници

преди 7 години

САЩ имат най не прозрачната и не демократична избирателна система,която лесно се маниполира,в момента в многощати се провеждат предварителни избори на който може да гласуваш без документ за самоличност!такова чудо виждали ли сте?

12

сланинка

преди 7 години

ХАЙДЕ да си оправим нашата ***!

11

Анонимен

преди 7 години

До ШефаКлинтънови са големи приятели и блаблагидетели бг бивш президент петър стоянов, той също чете лекции там за високи хонорари, уредила го е добре фамилия клинтън. Г-н росен плевнелиев какво ще зачете там и той скоро?

10

фенът

преди 7 години

Гласуваш за Клинтън&Цачева - получаваш световна война. Тези задължения за трилиони се погасяват по 2 начина: строги икономически ограничения или война. Познайте накъде се е запътил света и кой пак ще инициира "демократизация"? Честито! ... П.С. както казваше един *** по ЯХБЗ в казармата, когато ни обучаваше и четеше лекции: СЕГА СЕ СМЕЕТЕ ВИЕ, НО КАТО ПАДНЕ АТОМНАТА БОМБА, ЩЕ СЕ СМЕЯ АЗ!

9

Хм

преди 7 години

Луда кампания!Шантави кандидати-това ли е всичко,което може да предложи Америка?А и компроматите им едни....Вместо да се търси връзка между огромните хонорари за речи на сем.Клинтън и фирмите,получили държавни поръчки по тяхно време,се рови в дребнотемие!От друга страна,се заклеймяват мъжкарските изцепки на Трумп,но никой не пита дали с данъците му всичко е наред!Май темата за произхода на парите на богатите и властимащите в САЩ е табу.....

8

Анонимен

преди 7 години

Двете бабета и тук,и в Кравария,нещо май го закършиха здраво.

7

Анонимен

преди 7 години

По времето на Клинтън, американската авиация изсипа над Югославия над 10 тона бомби и снаряди с обеднен уран. Който се разпръсна най вече над България. И който не вярва нека да попита живеещи по границата, как им изсъхнаха всички растения по дворовете през лятото на 1999 г.

6

Луди

преди 7 години

До там е стигнала параноята в краварника,че техен сенатор е обвинил ФБР,че работи за Путин!

5

Анонимен

преди 7 години

Ето ви я великата американска"демокрация".Не е истина колко кирливи ризи си извадиха взаимно двамата кандидат президенти.Истината е,че САЩ никога не са били демократична държава.Това е една изкуствено създадена страна,изградена на основата на убийства,грабежи и терор.Като започнем от дивия запад и индианците,минем през робовладелството и времената на Ал Капоне малко по-късно и стигнем до"демократизиращите"бомби,които тази империя на злото изсипа върху Хирошима и Нагасаки,Виетнам,Ирак,Югославия.

4

Анонимен

преди 7 години

А пък приятелката на Клинтън, Хума Абедин е лессбийка. Пък нейния мъж е обвинен че е пращал порно снимки на 15 годишни момичета. А в щатите на такива действия гледат много строго.Бабата ще го закъса с изборите.

3

Шефа

преди 7 години

Това семейство е синоним на лъжа , корупция , извратеност и поквара!Не се учудвайте че ще се сгромоляса на изборите!Взимала 650 000 долара за една лекция от 45 минути?Че това не е ли рушвет?Оня , г-н Президент , сега кандидат за "Първи мъж" ,забърсал над 100 жени само в щата си - това не е ли***?Избиха хиляди деца и жени по целия свят , метнаха уранови бомби на Балканите ...- това са военнопрестъпници дами и господа!Америка да си ги избира , но да не учи другите на морал и демокрация!

2

Анонимен

преди 7 години

ФБР май стана ФСБ

1

SD

преди 7 години

Не можеш да съдиш действията на ФБР !Тази кобила е сгафила много за това разследване .