113

каракачанка

преди 7 години

Освен това каракачаните са много добре интегрирани и нямят проблем със своя билингвизъ. В повечето случаи те са отличниците в класа. Днес няма каракачанин без средно образование, а над 70-80 % от младите завършват и висше. Много вече зъвършват висше образование в Обединеното кралство, Германия, Дания, Белгия и САЩ - икономисти, юристи, медици,инж. програмисти, учители. За 60 години при неграмотни майки децата и внуците им са по-образовани от "цивилизованото"българско население. Без помощи и про

112

каракачанка

преди 7 години

Към 111: Каракачаните говорят северогръцки диалект с доста архаични /от времето на Омир/ думи и български думи в резултат на влиянието на българската среда за нови предмети и явления които в миналото не са съществували и поради невъзможността до преди 1989 год. да научат гръцкото им именуване. След този повратен момент в българската история, в резултат на възможността да посещават Гърция и да изучават не само говоримо, но и писмено гръцкия език това е преодоляно. Говорят и перфектен български.

111

Истина

преди 7 години

Гледайте как се множат циг..ните. Така ще стане и с Ислямските нашественици, ако се оставят в България. Ще се множат и ще ни налагат изопачените си виждания как да живеем. Аз съм за Християнска култура, обаче Исляма е срещу всички религии. Така че мюсюлманите имигранти да си търсят ислямска държава.

110

Анонимен

преди 7 години

27 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ!!

109

Анонимен

преди 7 години

Tova e ujasen resultat gerb kak misli po toja vaprosna bogataschite sa v usa dezata anglis brd na6te sa v bg. Zazeviza kak playchta tova skapo studen na sina div usa na ninova i toi v usa tiva e da ima6 maika komuniska i vse na vlasti pri jivkov i pri boiko ok

108

Анонимен

преди 7 години

За сметка на това 99% от младите ц.и.г.ан.чета са с обучени как да получат ТЕЛК.Щом навършат пълнолетие , близките им започват да ги вкарват по болниците. Симулират там най- нахално.Ако трябва - бият доктори и сестри, но си осигуряват прием в болница.Касата не е предвидила суми за по- леки диагнози, няма и болници за неосигурени.Така всички са " много" болни, когато ги изпишат.

107

Анонимен

преди 7 години

При това положение излезте от стереотипа за " малцинство"

106

Budjet

преди 7 години

Znachi monsterite ste plastat 57% po-malko za hrana, uchebnici, drehi, prevrazki, stipendiy za uspeh :-)

105

Horosho

преди 7 години

Ne ploho.

104

8

преди 7 години

Това е хубава новина, значи 57% от децата са българи, мислех че са много по-малко

103

Анонимен

преди 7 години

поредната простотия от НЕбългарските кукловоди в милата ни родина.как пък една положителна новина не намериха в държавата ни,тия гадове.не им вярвайте.лъжат ни най нагло.манипулацията е в пълна сила и бедните хорица им се хващат.

102

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

Един от нашите мургавели , ми каза , че ...и ТАТО Е У ГЕРМАНИЯ...!Казал , че нема да се връща .....СОЦИАЛИЗъМА , ВЕЧЕ БИЛ ПОСТРОЕН ТАМ!ЗАТОВА ---ВСИЧКИ ПО СВЕТА ...ВСЕ НАТАМ ОТИВАЛИ....!!!!/..дори и црънците от Африка.../

101

...и какво от това.?

преди 7 години

ДОРИ ...ОЩЕ ПО-ДОБРЕ!ТЪКМО НЕМА ДА ИМА КОЙ ДА ПОДДЪРЖА "великата българо-съветска дружба"---КОЯТО ПРОПЪДИ ДЕЦАТА НИ В ЧУЖБИНА И ОБЕЗЛЮДИ СТРАНАТА!ХОРАТА СЕ НАСИТИХА НА "СОЦ- ПРОСТОТИЙ"-------ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ!ВСИЧКИ БЕГАТ НА ЗАПАД!!НЕ ПОЗНАВАМ НЕКОЙ ДА Е ИЗБЕГАЛ....НА ИЗТОК!...ха,ха,хааааааааааааа..В БЪЛГАРИЯ--НЕМА ТОЛКОВА СБЪРКАНИ ...ДОРИ ОТ ***!!!!

100

Анонимен

преди 7 години

Свиквайте! Това ни очаква!!!!

99

ФАЩ АКБАР

преди 7 години

Всичко е ТТ нали това е целта на русофобите ,българомразците, демокрастите, герберастите, и всякакви подобни евроатлантически *** !

98

Анонимен

преди 7 години

майчиният език на социалистите служи за да лижат с него руския ботуш

97

Адолф

преди 7 години

Между другото Хитлер беше най-добрия политик в това отношение, с този проблем можеше да се справи за две денонощия. Трябва да се учим от него.

96

Анонимен

преди 7 години

Кой е майчиният език на каракачаните ако не е тайна? Защото каракачански език няма.

95

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗАЩОТО ВЪРХУ ТАКИВА ЛЪЖИ СЕ ПРАВИ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА БЕСЕПЕТО. ЕДИН ВИД ЧЕ АКО ТЕ НЕ СА НА ВЛАСТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПРОВАЛИ.

94

Анонимен

преди 7 години

Българите се провалиха за 3-ти път само в рамките на 1 век... Това е краят на 4-тата българска "държава" 5-а ще има ли?