31

ABTOP

преди 7 години

ДОБЪР АРАПИН Е МЪРТВИЯТ АРАПИН!

30

Анонимен

преди 7 години

Виждат чуждите а не гледат нашите вижте колко градове обезлюдяха що щото няма работа и ние станахме такива комший рода имам по света що кадърна управа не от герб и при тях има вина една фирма един завод няма ама ония се скъсаха бсп масова приватизация далавери корупция от тия ли идва 20 години само за ядене и пиене мисли и сега го прави има господ за такива може да имат много *** се ментета а човек знае евтина ракия боли глава скъпа не е това е

29

Анонимен

преди 7 години

Революционните фракции дето режат глави. Ислямисти. Защо захаросвате нещата. Такива са ви заповедите. Ясно.

28

Анонимен

преди 7 години

Красимир Каракачанов за ПРЕЗИДЕНТ !ГЕРБ упражнява ГЕНОЦИД върху българския народ !Ако се отиде на балотаж без Каракачанов, тогава ген. Радев е по-доброто решение !БЪЛГАРИ, СЪБУДЕТЕ СЕ !!!

27

Анонимен

преди 7 години

Тая статия е възхвала на дезертьорството и предателството на родината.Пак добре че тоя не е от лежперите които са 90% от емигрантите.

26

Анонимен

преди 7 години

"Когато станах на 18 години, трябваше да ме вземат в армията, а аз не исках", казва той накратко.Избягал от родината си без да я защити от терористите. И ние го приемаме да става българин с надеждата че ще защити България ако се наложи???

25

Ss Waffen

преди 7 години

Има спогодба между България и ЕС ,за приемане на мигранти в неограничени количества на наша територия.Идват много важни избори Българи събудете се в момента се опитват да акцентират между двама кандидати цецка ,и радев.Опитват се да ни пробутват само тия двамата с едничка цел да останат на власт.Нарочно ни пробутват фалшиви проучвания да ни заблудят , има добри кандидати за президент но не и тези двавата.Време е да изритаме герб.

24

КРАСИМИР ИВАНЧЕВ

преди 7 години

До Наблюдателгоре долу около 1000лева.със сигурност го знам от човек който работи в системата. около 100 лева на седмица за храна на нашественик!!!! вода ток други консумативи 60 лева джобни на калпак здравни осигуровки .горе долу там излиза сметката .на пенсионер работил 40 години 250 лева.

23

bobo

преди 7 години

Някой вярва ли в тези глупости?Прилага се моделът внесен отвън.Малкото позитивни примери се афишират,а многото негативни се прикриват.

22

Анонимен

преди 7 години

Дезертьорите в червената армия по време на ВСВ са били разстрелвани от комисари. Такива комисари липсват в Сирия, жалко!

21

БОЙКО ИЗМАМНИКА

преди 7 години

Не слушайте Бойко Борисов какво ви говори - гледайте го какво върши.Докато ви залъгва с магистрали, той напълни БЪЛГАРИЯ с мюсюлмани уж бежанци.ГЕРБ ислямизира България по заповед на западните си господари.ГЕРБ е антибългарски партия !

20

бг гражданин

преди 7 години

НЕ ИСКАМ ДА ПЛАЩАМ НИТО ЗАА БЕЖАНЦИ, НИТО ЗА СИГАНСКИТЕ СТИПЕНДИИ ЗА УСПЕХ 3.50! ЧУВАТЕ ЛИ, Г-Н ХЕЛОУИЙНСКИ? АКО НЕ ЧУВАТЕ, СКОРО ЩЕ ВИ ПРИНУДИМ! ЩЕ СИ ТРЪГНЕТЕ, ПОГНАТ С КАМЪНИ, ТОЗИ ПЪТ ЗАВИНАГИ!

19

Анонимен

преди 7 години

Бля-бля-бля........бър-бър-бър............пръц-пръц-пръц!!!Чета и се чудя с този в една и съща държава ли живеем!!Как може телефонист в кол център със заплатата си да плаща семестри в университет и да се издържа??Сам!!И как я преведе и завери тази диплома бре??Като за апостил просто не вярват на печати,а тези,които ти превеждат дипломата по надлежният ред отиват в посолство и правят запитване до съответната държава дали ДЕЙСТВИТЕЛНО си завършил образование??....ти магическата пръчка и приказка!!

18

Анонимен

преди 7 години

Ако целта на статията е била да ме разчувства, не, не успяхте.И как точно тоя влязъл да учи в български университет, като "езика научил на улицата"?Не че не знаем нивото на нашите университети, ама все пак за колко наивни ни мислите? И защо датчаните набързо си смениха закона и дават статут при доказано владеене на езика, след изпит?Защото е ясно, че човек, научил езика от улицата, нито работа ще си намери, нито ще се квалифицира.Ама ни сме по-умни и раздаваме статути на килограм...

17

+

преди 7 години

Да не излезе и този мил и честен бежанец като ония от БНТ дето после се взриви в Германия.

16

Анонимен

преди 7 години

Ауууу... жив да го ожалиш! Че вече и ЕГН и български документи си има. А хората с българско самосъзнание чакат за такива с години и ги карат да доказват какви ли не глупости.

15

БАЙ ХОЙ

преди 7 години

В задачата се пита как така уж ГЕРБ не допускат бежанци у нас, а центровете за бежанци са препълнени ?

14

БОЙКО ИЗМАМНИКА

преди 7 години

Оградата между България и Турция стои НЕДОВЪРШЕНА !

13

ас

преди 7 години

от статиятае видно, ч е героят е дезертьор от сирийската армия! Те такива приемате, г-н Боко Хелоуински! пов реме на война, да уточня, дезертьорството се наказава със смъртна присъда, изпълнена на място!

12

Гербер от Анадола

преди 7 години

Бойко Борисов е най-големият национален предател в българската история !Той ислямизира и ц.иганизира България така, както дори ДПС не го направиха.