142

Анонимен

преди 7 години

Радев, ако не беше сложил оная *** за вице, бих гласувала за него.Но с такова вице - в никакъв случай!

141

Kарпузан

преди 7 години

Гласувайте за мама, Вашта мама!!!

140

Далновиден

преди 7 години

Защо е цялата тая дандания с президентските избори?Защо президентът се оказа изведнъж толкова важен?По принцип правомощията му са малки и няма голямо влияние.Това е при нормални обстоятелства.Обаче при нестабилност и чести избори излиза на сцената като главно действащо лице-назначава служебно правителство!Разбирате ли какво означава това?Че се очакват мътни времена!

139

Анонимен

преди 7 години

абе стига с тоя радев,цецка и т.н..хал хабер си нямат,само Калфин прилича на човек-политик.Тая година им каза,че иска увеличение на заплатата-бойко каза не,сега гледам по телевизията за бюджет 2017,ще ставала 460 лева.АААААА,като го каза Калфин ,неискаха,сега предизборно циркове ще правят..Калфин за президент,и това е.

138

Анонимен

преди 7 години

Очеизвадно е че без фалшификации няма да мине. Ако не успеят е единият софтуер имат и втори .Нали им подариха два от Козяк преди 2-3 години .А и изпитаният и задължителен за ГЪРБавите сценарии със хаоса и заключените врати също е приложим.

137

Анонимен

преди 7 години

Хора не разпилявайте гласовете си за индивиди като Митьо пищова и още няколко като него,защото излагацията на нацията ще продължи и вече ще загубим и малкото уважение,което имат другите за нас.Ако изберем ген.Радев,той ще измие срама от челата наБоко,Цоко,Цеца и подобните им сателити и придворни.Бъдете сериозни и отговорни пред себе си и другите за да не се срамуваме.

136

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен159 И с това ,че жена му го шамароса в министерството след като го хвана със сътрудничката му и смъкнати *** .След това му измислиха нещо ,,Катарско,, и дузпа .

135

Троянският кон

преди 7 години

Ако американците разрешат на човека, завършил Военновъздушен колеж ,,Максуел,, в САЩ да спечели изборите значи е ясно кой ще спечели Троянската война!

134

До 155

преди 7 години

Твоят Трайчо да вземе да си уволни PR-тe и режисьора на клипа си,защото е толкова смешен и злепоставящ го,че направо кърти.Клипа започва с плаваща в безвъздушното пространство походка и зареян в нищото поглед.Продължава с думите на диктора,който казва,че си имаме държавна мафия.Доскоро той беше част от тази мафия.Продължава с искане за съд на виновниците за КТБ.По време на първия кабинет на ГЕРБ балона КТБ беше надут и след тях гръмна.Да прибавим и продажбата на "Булгартабак" и картинката ста

133

Анонимен

преди 7 години

Ало, "Института" за модерна политика, стига сте ни "прогнозирали", бе!Вместо да пишете каквото ви диктуват (за каквото ви плащат), направете ИЗСЛЕДВАНЕ НА КОМЕНТАРИТЕ след вашите "изследвания" !!

132

Анонимен

преди 7 години

Всички социолози са купени от ГЕРБ.Вижте анкетите във всички сайтове-ген.Радев води от 15 до 20%.Толкова ли са огладнели социолозите,та не спряха да лъжат и манипулират обществото.Не разбраха ли,че никой не иска да гласува за Цачева,освен администрацията от страх да не загубят топлите си местенца и партииците от ГЕРБ,защото шефа им обеща,че ако паднат ще сдаде властта.Колко ли пари са похарчили за да са толкова сигурни в победата.

131

Анонимен

преди 7 години

Едно нещо не мога да разбера. Как така във всички сайтове на Интернет и в кръга на моите познати 2/3 са за Румен Радев, а социологическите агенции дават преднина за Цецка Цачева 5% преднина. Значи цялата машина на ГЕРБ е включена. Мой съсед / от провинцията на работа в София/ ми казва, че минали с трансперант на Цачева и нейното"вице" и ги задължили да го окачат на строителния обект, иначе ще спрат строежа. И те какво даправят... Ама в стаичката ние си знаем, казва човека. Никога за Цецка БКП то

130

Анонимен

преди 7 години

`депутатите не са като обикновените хора`--не цецке не са ,ние затова искаме човек като нас

129

Анонимен

преди 7 години

от 15 години не съм гласувал,може и повече,но сега ще отида ,просто защото няма да мога да понеса тази да ми е президент

128

Мишо

преди 7 години

Хора, лъжат ви!Не познавам никой, който ще гласува за Цачева!Лъжат ви, гласувайте по съвест.

127

Стефан

преди 7 години

леле майкооо, леля цецка водела на радев? аз не знам защо не си отворите очите широко!или от америка за България не позволяват?!цецо шестака е напечатал бюлетини, но и неговото време изтича

126

Диди

преди 7 години

Всеки глас, който не е за ген.Радев е за Тцетцка.Не спи мат'ряле!!!!

125

Анонимен

преди 7 години

Като министър Трайчо ще го запомним с псевдонима "катареца":))Иначе кръга капитал и БСП ако вземат, че си обединят усилията тик.вата ще бъде издухан от властта до няколко месеца...

124

До 148

преди 7 години

Аз съм бивш офицер, бил съм строеви офицер и преподавател във Военно училище. Значи ли това, че съм *** и ненормалник. Какво знаеш ти за офицерството. Кои са предателите ???????

123

Анонимен

преди 7 години

ТРИ СЛЪНЦА В НЕБЕТО ГРЕЯТБОЙКО, ЦЕЦКА И ЦВЕТАН...