24

Анонимен

преди 7 години

до 25 - и като не гласуваш на референдума - нищо не се променя. А сега можем да намалим парите на партиите и то - С МНОГО.Само Герб получаав 12 лева на глас при 1 милиона гласа - 12 милона. Новото предложение е за 1 лев на глас. БСп взимат към 600 хиляди глада - значи към 7 милиона, сега герб ще получат по новиет тарииф 1 милион,БСп 600 000. заслужава си да отговорим ДА , искаме да се намил от 12 лева на 1 лев субсидията.

23

Анонимен

преди 7 години

58 процента на рефернудума....Лъжа - само преди седмица даваах цифрите 64 и 67 процента - две агенции.

22

Анонимен

преди 7 години

Ще гласувам за Марешки, защото им бърка в здравето! Освен това е и патриот.Тези около Каракачанов добре говорят, но какво правят?

21

Анонимен

преди 7 години

Единствените, за които може да се гласува на тези избори са Каракачанов, Пламен Пасков и може би Радев.

20

Моля осведомете се

преди 7 години

мажоритарна избирателна система = дпс

19

100% истина

преди 7 години

Хората не одобряват нито Бокова, нито Кристалина!Аман от некоректни "социологически" проучвания, чиято цел е да манипулират общественото мнение, огласявайки неверни данни!

18

Kk

преди 7 години

Ей уплаши ви Тиквата,че ще даде оставкс и всички се юрнаха да гласуват за Цачева ...Или по-точно ще се юрнат! Срам

17

Анонимен

преди 7 години

Държавата ни си остава Парламентарна Република ! Няма промяна на държавното устройство, а как ще се избират клоуните.! А кой ще ги издига и подкрепя? Целта , е да се ту па топката и запази статуквото. Референдуми за наивници и неграмотници

16

край

преди 7 години

Не вярвайте на хора които не искат да изпитаме НОВ НАЧИН за формиране на управлението на страната с МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в два тура. Смяната на избирателната система е революция и всички властници ги е страх от нея.

15

BURZUM

преди 7 години

*** народ само глупости може да надроби...по мажоритарен избор от клоуна в министерски съвет накъде?

14

Кирил Софийски

преди 7 години

Стига бре, дръжте се сериозно! Не бъдете и вие като компрометираните политици и социалози и политолози ! Някога до сега прогнозите им и анкетите им да са били вярни ?!?! Та защо точно сега да им вярваме! Или и вие търсите сензацията в новината,без да сте проверили верноста!

13

Сега

преди 7 години

Разбира се че не одобряваме предателството на ГЕРБ за ООН,и аз мисля че ще гласуват повече проценти дай Боже ...

12

BGN

преди 7 години

Вие, които не гласувате, само си мислите, че не гласувате!!! Подписват ви и пускат бюлетина, докато си блеете у вас!

11

д

преди 7 години

За бога братя не гласувайте.

10

Анонимен

преди 7 години

Не съм гласувал от 10-15 години, нямам и намерение повече да гласувам.Безнадеждно скапна и пртивна държава, намразил съм я до мозъка на костите си.

9

край

преди 7 години

Мажоритарните избори са кошмара на цялата ни политическа класа - нито един дебат не се организира от телевизиите по този въпрос защото и политици и социолози и телевизии са в завера за пазене на статуквото.

8

Анонимен

преди 7 години

Пол Робъртс: Очаква се огромна фалшификация на изборите в САЩ, сътрудниците на Хилъри Клинтън вече се нанасят в Белия домВ България няма да е по различно - кенефът в Банкя работи на пълни обороти.

7

край

преди 7 години

Мажоритарни избори ще променят из основи начина по-който се формира парламента и функционира демокрацията в България - това е края на Прехода. За бога братя гласувайте.

6

край

преди 7 години

За бога братя гласувайте за МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В два тура. Това е начина да се разбърка хорцето на вечните депутати. За това подскача Янаки Стоилов, това е кошмара на Лъчо Мозъка и пр. знаини и незнайни мразени от целия народ но обичани от вождовете послушковци.

5

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До АнонименТАКА Е ДРУГАРИ. СПОРЕД СОЦИАЛИСТИТЕ КОГАТО Е УГОДНО ЗА ТЯХ ГЛАСУВАТ 101% ОБАЧЕ САМО ПРИ СОЦИАЛИЗМА, А ТОЙ УМРЯ