28

Пострадал

преди 7 години

Същия този *** Владимир Пенев нападна без никакъв повод мен и жена пред блока в който живее баща му в Банкя ул.Цар Колян 9.Този е наистина тотално животно.Взел съм го на мерник и ще бъде поставен на инвалидна количка.Има десетки пострадали от него.Пазете се.За жалост нямам снимка.Едър, с черна брада и коса ала Христо Ботев ,сини очи и безумен поглед.Който за медота "тръба 3/4 цола без свидетели" да ми пише на cd4you***abv.bg....Като няма правосъдие народа е съдия.

27

Анонимен

преди 7 години

Като прочетох статията стигнах до два извода:Хората живущи в тези райони следва да ги напуснат или някой да го лежи.Видно от статията е, че цялата държава е безсилна от към престъпници и луди.Просто нямам думи!

26

сметки

преди 7 години

Пенсионерите, дето сега едвам оцелява, създадоха икономика, обраха е мутрите и хората на бившия партиен елит и т.н. Сега младите създават блага, плащат данъци, ама тези данъци отиват да СЕ ПЛАЩА НА друг. Абе от пожарникар какво да очакваш? То не че от мутри и партийна номенклатура можеш да очакваш повече.

25

глупости

преди 7 години

полицията НЕ Е БЕЗСИЛНА, просто полицията НЕ РАБОТИ ЗА ГРАЖДАНИТЕ. Я Боката или някой мафиот от типа на Алексей Петров и т.н. да бъде заплашен-представяте ли как ще стане. Просто държавните органи работят за управляващите, не за нас. Държавата е частна собственост на престъпници и на Боко.

24

Анонимен

преди 7 години

А бе хора не ви е страх от 240 депутати пуснати във ваканция а от един болен човек ви е страх. Стегнете се малко.

23

Калоян

преди 7 години

Същият случай имаше и в нашето село, докато на един не му писна и не го уби с едно желязо. Обаче после го лежа толкова години. Ама дотам ли трябва да се стига, цялото село беше вдигнало ръце от него и никой нищо не можеше да каже.

22

Анонимен

преди 7 години

БРАВО КОЛЕГА КАЗА ИМ ГО МН ТОЧНО АКО НЕ СИ СВЪРШАТ РАБОТА НИЕ ЩЕ СВЪРШЕМ С МРЪСНИ РЪЦЕ ЩЕ СЕ ЛЕЕЕ КРЪВ И СУПОЛИ СКОРО ВРЕМЕ ПОНЕЖЕ НА НАРОДА ИМ ПИСВА ОТ ТАКИВА ПРИЩЯФКИ ОТ ПАРЛАМЕНТА СЕДАТ СИ ГОРЕ ЛЮПАТ СЕМКИ ПИЯТ КАФЕНЦЕ

21

анонимен

преди 7 години

Давам жокер-да се направят психиатрични затвори,където осъдените да лежат до живот,или до излекуването им,което си е едно и също.Така ще има и бюджет-затворническият.За един затворник се отпускат по-вече пари,от колкото е минималната раб. заплата,така,че лудите няма да са недоволни,и ние ще сме спокойни.

20

анонимен

преди 7 години

Щом по закон не могат да го задържат,значи трябва да се измисли такъв закон,според който да могат .Какво чакат законодателите ни-да нападне някой техен близък ли?И после кажете,че народа е злобен и завистлив.Ами,че направете така,че да не е.

19

no name

преди 7 години

Гадни мерзавци! Зорлем карате хората да взимат правосъдието в свои ръце. Зорлем карате някой съсед да си сложи грях на душата и да го освитка този луд. Свършете си работата най-накрая. Щото ако оставите ние да я вършим, току виж се развилнеем и ви подкараме наред. И тогава жална ви майка. Яко все да ми писва вече от всичко. А аз не съм от тия дето хващат самолета към европата. Аз хващам сопата и бой. Внимавайте, че на хората скоро ще им падне пердето заедно с корниза и ще хвърчат глави. Вашите!

18

Стига вече ?

преди 7 години

Бог високо, цар далеко. Докато политиците и съдиите незапочнат да живеят живота на обикновенния българин нема да има оправия. Ако тоя лудия посегне на депутат, съдия или техен роднина дали ще продължи да се разхожда по улиците ? Ако някой пътен джигит рецидивист и убиец на пътя прегази или убие депутат или съдия, дал отново ще му дадат условна присъда ?

17

Народен

преди 7 години

Тоя го хващам и го пускам в сградата на народното събрание :) И заключвам вратата зад него :) На бас, че до 1 час ще са направили законови промени и ще са ги гласували и приели :)

16

Анонимен

преди 7 години

Дано да намери тези които са сътворили тези закони. Щом е болен и опасен той няма работа по улиците.

15

Анонимен

преди 7 години

Жертвата на нападението да съди държавата в опит за умишлено убйство, защото пускайки убиец на свобода, държавата умишлено застрашава живота на гражданите.

14

Живеем в Абсурдистан

преди 7 години

Агресивен и без да го провокират?Тогава защо не е под ключ в някоя клиника за опасни душевноболни?

13

Сома

преди 7 години

Пуснете го при Цацата

12

вгр

преди 7 години

Е, какво излиза - значи ако някой не го застреля в себеобрана, няма спасение... АБЕ НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ!!! АКО НЯМА ПАРИ ЗА МЕДИКАМЕНТИ, ТО ИМА ДОСТА ЕВТИНИ ОПЕРАЦИИ СЛЕД КОИТО ЩЕ СТАНЕ ПОСЛУШЕН КАТО ОВЦА!

11

Анонимен

преди 7 години

Лекарството е тръба 3/4 и ситуация без свидетели. Щом институциите не могат да се справят със случая

10

Анонимен

преди 7 години

Докато някой съсед не го светне с лопатата ще е така. Безсилни сме от собствените си закони за собственият си народ.

9

Анонимен

преди 7 години

Защо не променят закона?Кво като е психично болен?Тая далавера с психичното здраве и липсата на отговорност за първи път е прокарана от някакъв италиански мафиот за да измъкне приятелчетата си от затворът легално.После заразата е плъзнала по целият свят.