54

Анонимен

преди 7 години

Напишете в търсачката Al Masdar News Erdogan и ще намерите снимков материал за топлото посрещане на Ердоган в Еквадор и Чили - от викове убиец и престъпник до мощна демонстрация по улиците срещу политиката на финансиране на Джебхат Ан Нусра и Ислямска Държава в Сирия.

53

Су 34

преди 7 години

До Турчина (Халк Шир 20 см)Да ми говориш ти за нашето изчезване, при положение, че кюрдите ви минават по раждаемост всяка година?Т.н. роми емигрират в Европа или при вас помамени от вашата пропаганда, че са турци, така че проблемът е ваш, не наш.

52

Анонимен

преди 7 години

Газ та газ. И с газ, и без газ, все си е тая в анадола. И все са същите ходещи мумии като на Първия официалната половинка.

51

Су 34

преди 7 години

В Турция живеят няколко милиона етнически българи в районите на Одрин, Люлебургас, Смирна и Цариград. Живеят и гърци, много арменци, асирийци, черкеси, чеченци, дегестанци, кюрдите отделно.Турция не е единна държава, затова вият на умряло и заливат с пропаганда, за да си спасят измислената от Великите Сили държава!

50

до туркинята

преди 7 години

Хората напредват , ама турците НЕ СА хора

49

Аниним

преди 7 години

Не му обръщайте внимание на турчина та той вече в с промит мозък от толкова пропаганда.То в Турция пропагандата е държавна политика.Скоро ако се появи и официално министерството на пропагандата няма да е изненада.А всички знаем в кои държави има такива министерства

48

Анонимен

преди 7 години

До ТурчинаПиленце, бедно ти е въображението за новата география на турция, като взеки си вземе зрмитезрмитя все още ги мислиш за турски, а пък тя ги е заграбила от всичките си съседи.

47

евгени м

преди 7 години

Най великото турско откритие е чaлaмбaта

46

Су 34

преди 7 години

Козата е пръв техен домашен любимец.

45

Анонимен

преди 7 години

А обявиха ли козата за свещенно животно в туркя

44

Су 34

преди 7 години

До ТурчинаТо и аз мога да си измисля списък с награди. А когато Джон Атанасов е измислил компютъра ръцете на турците нали знаеш къде са се намирали?

43

HASAN GUVEN

преди 7 години

До до турчина - много си плитък с акъла и информацията! БОШ имъл заводи в Русия? расмиваш хората.*** в Черкезкой само 150 км от твойта граница и ще видиш къде е завода на БОШ.амсалак си и тъкъв ще си останеш.никой не те кара да купуваш нищо Турско и без това си бай *** без пари гладен жаден

42

Су 34

преди 7 години

А българия макар и на доста стратегическо място руска газ получава от Гърция. *** народ слаба държава----------България първо получава газ от Русия, конекторът с Гърция още не работи, второ нуждите на България не са големи и на нас не ни трябват Потоци, които гълтат милиарди нахалост.Вие се набутахте да строите тръби по Черно Море, при положение, че иконимиката ви е на кантар от рецесията.

41

Анонимен

преди 7 години

А скоро един Еквадорец зверски се подигра с турция и вековните и "опити"

40

Анонимен

преди 7 години

Ми нищо не е за 70 милионна държава. Все едно тука да арестуват 3500 души. Всъщност, доста повече са за арест и без да е имало преврат.

39

Су 34

преди 7 години

Турция не напредва моето джебелско момче, газът от Азербайджан няма достатъчно обем и количество иначе нищо не пречеше на този проект да се реализира отдвана. Газпром има достатъчно количество газ за Европа, но той никога няма да стигне до там!

38

Анонимен

преди 7 години

35000 арестувани-*** народ мизерна "държава"

37

сетих се

преди 7 години

Защо Путин газифицира Турция.Ами защото след това Истанбул ще се казва Владимирск и всичко трябва да е като в Русия.А и защо му е да воюва като може да си купи?То се вижда-вече е купил Ердоганя и като си прекара тръбите и руснаците изкупят имотите от двете страни на Босфора просто ще граничим с Кюрдистан със столица Владимирск.Там ще се говори на руски,а не на турски и тогава ще взема да ида на екскурзия защото турски не говоря и сега е безсмислено да ходя там!

36

до туркинята

преди 7 години

Ама те е срам да кажеш какво"бачка" дъщеря ти ХАХАХАААААА

35

Турчина

преди 7 години

Винаги ей така ще злобеете от яд и Турция ще напредва. През Турция ще минава Азербайджанска газ към Европа който проект почти е готов евреите също се натискат за преговори през Турция да мине техния газ за Европа и Турския поток вече е подписан. А българия макар и на доста стратегическо място руска газ получава от Гърция. *** народ слаба държава