74

Анонимен

преди 7 години

"коментар" 74 ЯСНО ПОКАЗВА какво представлява този "сайт"

73

Су 34

преди 7 години

Някакви анадолци с триъгълни глави, които продават броеници и мазни дюнери тръгнали да ми разправят,че разбирали от държавно управление?Даже и за войници не стават след като Башар Асад с 30 пъти по-малка армия от тяхната успя да ги победи в Сирия.

72

пуч ама друг път

преди 7 години

Този така наречен пуч направо си беше чист театър инсцениран от Ердоган ! Сега има картбланш да направи чистка на неудобните ! На мене лично не ми пука за турците ,това си е техен проблем ,ако искат да живеят като бели хора трябва да намерят начи и да махнат Ердоган от власт независимо дали ще е с демократични избори ,преврат и каквото и да е ! В противен случай шериат и диктатура от страна на Ердоган и поддръжниците му

71

златко желев

преди 7 години

Няма ли желаещи за моя koneлдак бе, само 5 кинта

70

Червен партизанин

преди 7 години

До Ястр.еб Дъ ОттоманОх как прахме другарките туркини едно време.....

69

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Турците имат...матрял за 35 хил.сапунки.Следващите 50-сет години светът ще бъде залят от многосерийни саги,със съдбите на...бунтовниците и как били...помилвани накрая и побелели,излизат да видят...възхода на обновена...ердоганова Турция.Ако не е...така,след 50-сет година ще се...извиня.

68

Яcтpeб дъ Оттоман

преди 7 години

А нас ни пpackaт толкова години и по една кола не ни дадоха

67

до ястребка

преди 7 години

По известна пpocтитутка от теб ЕДВА ЛИ ИМА

66

Ястреб Дъ Оттоман

преди 7 години

До Су 34България я взеха в ЕС защото на западно-европейците им трябваха еФтини проститути и ***, и откъде другаде освен от великия балканкси бантустан булгapиcтан??! За секс дивиантите им трябва игрална площадка, и на тях пенсионирани дядовци искат да поклатят 12-13 годишна крехка българка за пакетче цигари и кутия кола, та къде другаде може да се правят тези неща освен във великия балканки бантустан?? *** си като ...щях да кажа като "българин", но ти си наистина българин ...

65

Анонимен

преди 7 години

Нека ЕРдоган да избие 10-20 милиона турци, че и така са много...

64

Анонимен

преди 7 години

Преди месец бе уби свещеник в Франция от мюсюлмани.

63

Анонимен

преди 7 години

Учител във Франция се скарал на дете, че използва груб език и двама мъже го причакали и пребили. На опарвданието "но аз съм учител на това дете" те отвърнали "има само един учител - и това е Аллах"

62

Су 34

преди 7 години

До Дъ Оттоман (Ясрееб Османлията)Българинът разбира от държава и нейното управление точно толкова, колкото пингвин от ядрена подводница и нейното управление---------------И затова ние сме в ЕС, а вие за 50 години изтъркахте 30 килима в Брюксел от мазнене и метани и пак ви набиха показно шута! Така де, да си знаете мястото с вашите броеници, дюнери и нискокачествени стоки от Третият Свят!

61

!

преди 7 години

За 80 милионна Турция това е нищо...., може и още малко да натикат в затвора и още толкова на бесилото за държавна измяна...

60

Анонимен

преди 7 години

браво на ердоган който е пич и си казва истината

59

Су 34

преди 7 години

До Ястреб Баннатият:При положение, че сте на първо място в света по производство на броеници се вижда кой кого е хранил, да не говорим, че ние вас сме управлявали!

58

Анонимен

преди 7 години

Много *** хора има тук, пишат кой е бил по-зле, и двете държави са зле, Единия ги управлява Ердоган, другата Борисов който е *** на Ердоган ! Амсалацци кухи

57

Дъ Оттоман

преди 7 години

Ейваллах ти рейс! Мачкай гнидите и не им обръщай Фнимание на еврогейталаците какво са изгрухтели! Пък особено евpoгейците като българите, дето до вчера ние сме ги хранили и поили, остави ги да *** на воля! Българинът разбира от държава и нейното управление точно толкова, колкото пингвин от ядрена подводница и нейното управление!

56

Анонимен

преди 7 години

Dnes sa se pobarkali veche s tiq prevratadjii :))))V Turciq stavat neshta za koito balgarite daje nemogat da si zamechtaqt, no za tiq neshta i duma ne se pishe. No vse pak Turciq si varvi napred i ne i dreme koy kakvo pishe i misli.

55

Анонимен

преди 7 години

До ТурчинаА ти малко нещо да си чувал за качество? Напъваш се с трици лъвове да ловиш. Кротни се, докато е време, че на много взе много да им писва. Нали знаеш - всяко нещо си има граница. Нещата са вече настъпили чертата, та, викам ти, трай си.